Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2020. Balanțele sunt geloase și autoritare

Publicat: 06/03/2020 | 20:58

Horoscopul zilei de 7 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot deveni excesiv de geloși și posesivi în cuplu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de carieră, de activități profesionale, chiar dacă este sâmbătă. Nativii își fac mai ales planuri, pun la cale proiecte și dau dovadă de multă originalitate și spontaneitate. Acest aspect nu le este în totalitate benefic pentru că starea de oboseală își va spune cuvântul și nativii vor fi epuizați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se odihnească corespunzător și să se pregătească cu o stare de spirit bună pentru că săptămâna viitoare va fi foarte intensă profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur pot fi destul de conflictuali în dragoste și pot da naștere tensiunilor. Simt nevoia să facă o revoluție, însă nu știu de unde să înceapă, iar această atitudina va irita partenerul de viață, dar și pe cei care le stau în preajmă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează pe cei singuri că se pot lăsa duși de val într-o poveste de iubire care nu le va aduce nimic bun.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie mai atenți la modul de administrare a bugetului. Nativii au tendința de a face cheltuieli peste măsură, de a arunca banii pe lucruri scumpe, pe obiecte care nu le trebuiesc, de fapt. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce momente intime intense în cuplu sau, celor singuri, o aventură. Nativii au calitatea de a seduce prin dialog și comunicare și se vor folosi de acest atuu din plin.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Nu este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Rac, iar aspectele mai puțin plăcute vin din zona familiei. Posibil să fie vorba de conflicte cu cei dragi sau nativii să afle despre o problemă de sănătate a unei rude și asta să-i demoralizeze și demobilizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot intra în conflicte cu cei din jur și nu vor fi o companie prea plăcută.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu au șansa să comunice impecabil cu cei din jur. Nativii vor socializa, vor interacționa cu oameni noi, vor participa la evenimente și se vor face remarcați prin dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce multă intuiție, multă inspirație și este posibil ca nativii să aibă revelații. Oricum, este bine să-și asculte vocea interioară în acest moment.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să fie nevoiți să se ocupe de niște chestiuni care vizează casa sau familia și care nu (mai) suportă amânare. Posibil ca nativii să trebuiască să participe la o reuniune de familie sau să se mute, să facă o reparație în locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că niște bârfe, zvonuri, informații mincinoase le pot ajunge la ureche și le cere să le ignore.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au un mare risc de a se lăsa purtați în povești de dragoste care să le aducă suferință ulterior. Posibil ca nativii să afle un adevăr despre actualul partener, iar cei care sunt la început de relație s-ar putea să afle că partenerul nu este atât de liber pe cât a spus. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite geloziile, posesivitatea și autoritatea în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion sunt la limita de a da naștere unui conflict în cuplu sau în familie sau cu un partener de afaceri, colaborator, prieten. Nativii sunt tensionați și există riscul de rupturi și despărțiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce vești din străinătate, informații necesare legate de un plan, proiect avut. Se cere mai multă relaxare și odihnă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție stării de sănătate, în special din punct de vedere al odihnei. Nativii pot fi irascibili, conflictuali și pot strica relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a rezolva niște chestiuni legate de acte sau legate de locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a participa la niște evenimente importante, fie într-un context profesional, fie petreceri, reuniuni, cert este că nativii au șansa de a cunoaște persoane importante cu care pe viitor să realizeze asocieri favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce inclusiv energia necesară pentru a se ocupa și a rezolva niște sarcini domestice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Prietenii vor fi aproape, iar cei născuți în zodia Vărsător vor simți nevoia de a sta la povești, de a despica firul în patru și a face mărturisiri. Sectorul distracției este bine aspectat, așa că mulți nativi vor fi mai dornici decât de obicei să evadeze din cotidian și… din casă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite activitățile fizice solicitante pentru că îi pot obosi și le pot strica cheful de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești au șanse să se apropie de partener mai mult, să reaprindă pasiunea în cuplu, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le pună inima pe jar. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a primi vești prețioase, de a afla secrete despre prieteni și chiar de a afla informații despre un fost partener de viață.