Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2021. Marte intră în zodia Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2021. Marte intră în zodia Taur

De: Madalina Manole 06/01/2021 | 22:59
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2021. Marte intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte întocmai în zodia lor.

Marte, planeta acțiunii, a intrat astăzi în zodia Taur, zodie pe care o va tranzita până pe data de 4 martie 2021. În tot acest tranzit, dat fiind că Marte își pierde din putere, fiind în exil din cauza faptului că Taurul este o zodie lentă, căreia nu-i plac schimbările pe care le adoră Marte, vom deveni mai răbdători, mai calmi, mai rezistenți, dar nu este exclus să dezvoltăm și frustrări interioare întocmai din această cauză, că nu ne putem exprima.

Marte în Taur ne va canaliza atenția către sectorul financiar, unde pe de o parte vom dori să acumulăm, însă pe de altă parte vom dori să ne creăm stabilitate. Sunt șanse să ne îmbunătățim veniturile, însă va trebui să fim atenți la cheltuieli și mai ales la pierderi survenite în urma grabei și neatenției pe care Marte o imprimă Taurului. În plus, se vor forma pe parcursul acestui tranzit aspecte tensionate cu planetele Jupiter și Saturn din Vărsător, dar și conjuncții cu Uranus și cu Luna Neagră din Taur.

Pe de altă parte, cu Marte în Taur va trebui să avem grijă la zona gâtului și la dantură, sectoare pe care le poate sensibiliza în următoarea perioadă și va trebui să luptăm cu încăpățânarea de a nu face schimbări. Cu adaptabilitate și deschidere la nou, la provocări vom reuși să ne folosim de acest tranzit în mod contrsuctiv. Cele mai impactate zodii vor fi Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar Fecioarele și Capricornii vor fi cele mai avantajate, informație valabilă și pentru ascendentul în aceste semne zodiacale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se despart de guvernatorul lor, Marte, care le-a tranzitat zodia timp de 7 luni, însă se vor bucura de prezența sa în sectorul financiar. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească și consolideze veniturile, însă trebuie să fie atenți la modul în care o fac pentru că pot pierde și bani dacă se aruncă la prea mult fără a cântări situația. Pot veni bani din proiecte personale sau de grup, din asocieri cu prietenii, însă pot fi tentați și să cheltuie fără măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și exprime mai mult talentele și să încerce să le monetizeze. Marte în Taur îi va susține.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de ingresul lui Marte în zodia lor, mai ales că ultimele luni le-a pus la încercare răbdarea în relații și sănătate. Nativii vor avea parte de energie, de vitalitate, de curaj și vor fi determinați să înceapă lucruri noi, poate chiar proiecte personale. Problemele de sănătate cu care s-au confruntat până acum vor avea șanse mari să se vindece. În plus, nativii se pot ocupa de imaginea lor și-și pot recâștiga încrederea în sine. Nu este exclus să apară tensiuni cu superiorii sau legate de carieră pe parcursul acestui tranzit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că astăzi pot fi mai bulversați până ce se vor obișnui cu energia marțiană.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor resimți tranzitul lui Marte prin Taur la nivel subconștient. Este posibil să le activeze o serie de frici, obsesii, slăbiciuni legate de sănătate, iar nativii pot să-și reprime multe manifestări ceea ce nu le va fi de folos. Este o perioadă în care interiorizarea poate naște frustrări, stări de tensiune nervoasă și irascibilitate. Atenție la dușmanii ascunși care pot ataca acum și la conflictele interioare care pot aduce insomnii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să acorde întâietate intuiției, care va funcționa destul de puternic acum.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot profita de tranzitul lui Marte prin Taur pentru a lega noi prietenii, pentru a-și energiza viața socială. Nativii pot pune în funcțiune proiecte de grup și se pot asocia cu persoane importante, iar în urma acestor colaborări pot veni și bani sau beneficii materiale. Atenție totuși la investiții riscante. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că beneficiile vor veni în urma muncii în echipă.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte prin Taur prin sectorul carierei și va urma o perioadă destul de provocatoare pentru aceștia. Nativii vor fi determinați să-și atingă obiectivele, vor avea ambiții mari, însă trebuie să fie atenți la modul în care le pun în practică. Este o perioadă stimulantă pentru viața profesională, însă trebuie să aibă grijă la imagine și la tensiunile cu superiorii sau cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Nu este exclus ca mulți nativi să-și schimbe cariera în această perioadă cu mult curaj. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la nevoile familiei pentru că pot primi critici, mai ales dacă munca este pe primul loc.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se pot folosi de acest tranzit pentru a studia, pentru a explora și aprofunda noi domenii, pentru a se dezvolta personal sau profesional. Nu este exclus ca unii nativi să prindă curaj să dea un examen pentru a obține o diplomă sau să pună în funcțiune o diplomă pe care nu au folosit-o până acum. Posibile tensiuni din cauza convingerilor de viață și a încăpățânării cu care-și impun punctul de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai atenți la comunicare, la modul în care-și transmit ideile.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte prin Taur într-un sector financiar, al bunurilor materiale. Nativii pot fi determinați să rezolve contexte ce țin de moșteniri, partaje, litigii, credite, asigurări, însă sunt sfătuiți să evite împrumuturile. Posibile tensiuni în cuplu sau în parteneriatele în care banii sunt la comun. Tot Marte, fiind și planeta care le guvernează relațiile, va contribui la îmbunătățirea vieții sexuale, la reaprinderea pasiunii în cuplu. Poate sta și la baza unor secrete care ies la suprafață în viața sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere atenție la portofel și la cheltuieli.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte întocmai prin sectorul relațiilor, iar nativii vor avea de dus lupte pentru obținerea unui echilibru între ei și ceilalți. Posibil să apară tensiuni în cuplu, dar și în relațiile cu colaboratorii și asociații de natură să schimbe un context. O doză de adaptabilitate, empatie și chiar compromis va fi binevenită în următoarea perioadă. Totodată, mulți Scorpioni vor fi determinați să-și consolideze relația de cuplu și să lege noi parteneriate profesionale, să semneze noi contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o stare interioară bună, dar fiind că Luna le tranzitează zodia.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați de tranzitul lui Marte prin Taur să-și eficientizeze munca și să dea un randament mai bun la job. Mulți nativi vor determinați să înceapă activități noi sau chiar să-și schimbe locul de muncă dacă nu se simt împliniți și nu au beneficii pe măsura muncii depuse la cel actual. Se cere atenție la conflictele cu colegii care pot apărea în acaestă perioadă, dar și la activitățile propriu zise care nu trebuie să fie făcute cu grabă. Totodată, Marte le poate aduce ocazia să-și îmbunătățească starea de sănătate, să acorde mai multă atenție acestui capitol și, totodată, să-și schimbe stilul de viață și prioritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o stare de oboseală mai accentuată și ar fi bine să se odihnească corespunzător.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul lui Marte prin sectorul iubirii, al copiilor și al (re)creativității. Nativii vor traversa o perioadă în care va crește inetersul pentru viața sentimentală și se vor preocupa mai mult de creșterea și educația copiilor. Cei singuri pot fi mai dornici de flirt și aventură, în timp ce nativii care au relații se vor dedica activităților împreună cu persoana iubită și vor reuși să alunge monotonia. Nu este exclus să discute despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că în toată acaestă perioadă au mari șanse să descopere noi hobby-uri sau să-și conducă actualele pasiuni pe culmi înalte, să-și exprime creativitatea cu mai mult curaj.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte prin Taur prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi foarte determinați în perioada următoare să se preocupe de rezolvarea fie a unei chestiuni administrative ce ține de casă, fie de un context major legat de locuință. Unii pot renova, alții se pot muta, unii pot cumpăra o casă, alții o pot închiria și pot scoate bani de pe urma sa. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că în toată această perioadă în care ideea de cămin devine importantă pot apărea și tensiuni cu familia, mai ales cu părinții, poate fi, însă, și vorba de o problemă a celor dragi care va alerta nativii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita de tranzitul lui Marte prin Taur pentru a se exprima cu mai mult curaj, însă trebuie să fie atenți la modul în care-și transmit ideile. Nativii pot comunica cu mai multă ușurință, pot negocia avantajos și pot fi stimulați să susțină discursuri, să se remarce la ședințe, interviuri. Totodată, se pot dedica cu mai mult avânt activităților intelectuale, învățării și sunt favorizați în susținerea examenelor. Relația cu rudele se poate îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite concluziile pripite și graba în luarea deciziilor. De asemenea, pe durata acestui tranzit se cere mai multă prudență la deplasări, indiferent că nativii sunt la volan sau sunt pietoni.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...