Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 mai 2020. Axa Destinului se mută în Săgetător-Gemeni

Publicat: 05/05/2020 | 20:59

Horoscopul zilei de 6 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni și Săgetător vor avea parte de a întâlnire karmică.

Descoperă și: Horoscop săptămânal 4 – 10 mai 2020. Racii încheie o etapă sentimentală

O dată la aproximativ 18 ani jumătate, Axa Destinului ajunge în zodiile Săgetător-Gemeni, zodii unde stă aproximativ 1 an jumătate. Axa Destinului reprezintă în astrologie sensul vieții, mai exact de unde venim și încotro ne îndreptăm și este de natură karmică, cu alte cuvinte ne pune în fața unor persoane, experiențe și situații pe care nu le putem evita, sunt lecții de destin și trebuie să le învățăm pentru a evolua. Astfel Nodul Lunar Sud părăsește zodia Capricorn și se mută în zodia Săgetător, iar Nodul Lunar Nord părăsește zodia Rac și se mută în Gemeni.

Acest aspect astrologic ne cere să ne îndeptăm de filozofiile de viață învechite, de mentalitățile, credințele și principiile care ne țin pe loc și ne blochează evoluția. Totodată, ne cere să fim raționali, să ne folosim de calitățile oratorice mai mult, să ne folosim de comunicare pentru a avansa, indiferent că este vorba de capacitatea fiecăruia de comunicare sau de meserii care o au la bază. De asemenea, să ne îndreptăm atenția către prieteni, către socializare și interacțiune umană, să fim buni negociatori și să avem mintea deschisă către noi idei, noi soluții și mai ales să  învățăm lucruri noi. Iată mai jos care sunt domeniile de viață unde fiecare zodie va simți și va avea toate șansele să evolueze în următoarele 18 luni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Află și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noi oportunități în sectorul comunicării, legate de activități de comunicare, jurnalism, PR, comerț, negocieri și tranzacții. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să lase în spate niște mentalități învechite, niște credințe, dar și niște idei legate de turism, călătorii în străinătate. O diplomă pe care nu au folosit-o niciodată sau pe care o obțin de acum înainte le poate fi de ajutor în carieră.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia în următorul an și jumătate să-și stabilizeze situația financiară, să obțină profituri considerabile care să le confere siguranță și confort. Unii nativi se pot folosi de o moștenire sau de un împrumut pentru a face o investiție rentabilă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și reevalueze atitudinea sau niște principii pe care le au față de viața intimă, sexuală.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul Nodului Lunar Notrd întocmai în semnul lor, cu puternic impact asupra personalității. Nativii vor avea ocazia să-și dezvolte viața personală într-o direcție dorită, să-și recâștige identitatea și imaginea de sine, să-și reconfigureze direcția de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să lase în spate o relație care nu a funcționat, o căsnicie care le blochează sau le-a blocat evoluția.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să renunțe la dependențe și vicii, la relații toxice, la gânduri nocive și astfel să-și îmbunătățească remarcabil starea psihică, dar și cea fizică în cazul celor care s-au confruntat cu probleme de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi tentați de relații clandestine, ascunse, pot să devină foarte secretoși și introspecți.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să lege noi relații de prietenie, să intre în noi anturaje care să-i propulseze, în care să se afirme, dar cel mai important, în care să simtă că rezonează cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și pună în practică niște talente, niște pasiuni pe care le au. Pot fi de ajutor în viitor dacă se folosesc de resursele lor artistice.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea șanse și oportunități legate de carieră. Mativii pot în acest an și jumătate să-și schimbe statutul, să avanseze într-o funcție și să-și îmbunătățească remarcabil imaginea, reputația. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se detașeze de o problemă de familie care-i ține în loc și nu-i lasă să prospere, să evolueze într-o direcție dorită de ei.

Nu rata: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa în următorul an și jumătate să învețe lucruri noi, să studieze noi domenii, să obțină diplome și atestate care să-i ajute în evoluția profesională, dar, pe de altă parte, poate fi vorba și o mare dorință de evoluție spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și pună la punct modul în care comunică cu cei din jur, logica și raționamentul, modul de socializare.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa în următoarea perioadă să-și revină din punct de vedere financiar, însă nu va fi nici ușor și nici rapid. Mulți nativi vor tinde să lege relații intime și afective bazate pe interese materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și valorifice niște resurse persoanale, niște talente și pasiuni, dacă-și doresc îmbunătățirea veniturilor pe termen lung.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Nodului Lunar Sud întocmai prin semnul lor și pentru aceștia va fi vorba de o întâlnire cu trecutul, cu propria lor karmă. Nativii vor face schimbări legate de mentalitate, atitudine, comportament și vor tinde către legarea relațiilor de lungă durată, inclusiv a căsătoriei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător la va aduce viziune în afaceri și pot negocia noi parteneriate profesionale.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de muncă. În următorul an și jumătate nativii vor schimba modul în care-și desfășoară activitățile, modul în care interacționează cu colegii și vor simți să aducă îmbunătățiri stilului de viață actual. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să abordeze spiritualitatea, religia, credința dintr-o nouă perspectivă care să-i ajute în evoluție mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să iubească din nou, să evolueze către un alt fel de iubire. Totodată, nativii vor reuși să se remarce prin pasiuni, abilități artistice și creative și nu este exclus ca mulți Vărsători să devină părinți în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să se desprindă de acele cunoștințe, prieteni, anturaje cu care nu mai empatizează și care îi limitează.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor simți nevoia în următorul an și jumătate să se dedice familiei sau să-și construiască o familie, o casă, un cămin. Mulți nativi vor renova o locuință, vor cumpăra un apartament. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să depună toate eforturile necesare pentru a avansa în carieră, pentru a obține acel statut profesional mult visat.