Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2021. Leii trăiesc intens dragostea

Publicat: 04/03/2021 | 22:02

Horoscopul zilei de 5 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2021 spune că nativii din zodia Leu trăiesc la intensitate mare în viața sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 MARTIE 2021. SCORPIONII SE POT ÎNDRĂGOSTI)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi destul de promițătoare în plan social. Posibil ca nativilor să li se facă niște propuneri interesante de proiecte prin care să se poată exprima așa cum își doresc. Pe de altă parte, este o zi a întâlnirilor cu prietenii, o zi a poveștilor, sfaturilor și discuțiilor filozofice despre viață, proiecte, planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la ideile care le trec prin minte cu privire la proiectele lor pentru că pot avea aplicabilitate, pot găsi o soluție neașteptat de bună de promovare, lansare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot primi o ofertă profesională greu de refuzat. Poate fi vorba de o șansă de a se pune în valoare, de a-și atinge un obiectiv avut. Poate fi vorba de un dialog în urma căruia fac un pas important în carieră. Discuțiile cu superiorii pot fi productive, însă atenție la tendința de contrazicere care poate fi amplificată și poate da naștere tensiunilor. În unele cazuri pot fi anumite temeri financiare care se manifestă mai abitir sau poate teama de a se despărți de cineva drag.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții foarte importante astăzi, atât în cuplu, cât și în zona profesională, poate chiar legate de un contract, de o situație juridică. Se pot pune la masa rotundă subiecte legate de convingeri, credințe, viitorul relațional. Aspectele sunt benefice împăcărilor, pentru a găsi o cale de mijloc. Este o zi a revelațiilor și conștientizărilor. Mulți nativi pot decide care este direcția de viitor pe care-și doresc să pornească profesional, de exemplu să se înscrie la un curs, să plece în străinătate.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să fie mai atenți la stresul profesional și la modalitatea în care-și îndeplinesc sarcinile la locul de muncă pentru că au tendința de a exagera. În unele cazuri, nativii pot vorbi prea mult și pot întrece măsura. Pe de altă parte, o idee financiară, de investiție sau de cum să folosească avantajos banii și resursele altora poate încolți acum în mintea lor. Atebție la comunicarea cu băncile, instituțiile financiare. Este nevoie de atenție la detaliile plăților pe care le au de făcut. Unele datorii se cer a fi returnate.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi intensă în plan afectiv. Nativii simt să dea culoare și vibrație vieții sentimentale, să petreacă mai mult timp în compania persoanei iubite sau în compania copiilor. Zi bună pentru activități recreative, distractive. În relațiile de lungă durată se ajunge la înțelegeri neașteptate privind viitorul în doi și monotonia instalată poate fi alungată. Discuțiile despre copii, despre maternitate/paternitate pot fi și ele pe ordinea de zi. Pe de altă parte, sunt cazuri în care poate sosi către ei o propunere de colaborare profesională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să nu reușească să fie pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Posibil ca solicitările profesionale să fie destul de mari și să nu permită nativilor să se ocupe de casă și familie așa cum își plănuiseră, dat fiind că începe weeekendul. Colegii de muncă ar putea veni cu idei, sfaturi, ajutor. Pe de altă parte, unele Fecioare pot primi o propunere de loc de muncă. Pot discuta despre sarcinile și activitățile pe care le desfășoară în vederea îmbunătățirii programului de muncă.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi destul de direcți în dialog, poate prea sinceri sau prea agitați în felul în care discută. Nu sunt excluse tensiunile cu colegii de muncă dacă încearcă să fie prea autoritari. Totodată, stresul de la locul de muncă își poate spune cuvântul asupra modului în care nativii interacționează cu ceilalți. Sentimetal, pot primi complimente, pot flirta cu entuziasm, pot face niște declarații de dragoste sau pot avea discuții interesante despre relația în care se află.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie mai atenți la bani, la modul în care își gestionează bugetul. Tendința de a cheltui nechibzuit este mare astăzi și mai ales există riscul de a pierde bani dacă nu sunt atenți. Pe de altă parte, este posibil să fie vorba de cheltuieli făcute pentru casă și familie care golesc buzunarul. Este o zi favorabilă pentru a purta discuții lămuritoare cu părinții sau cu cei dragi, însă cu tonul jos și disponibilitatea către găsirea unor soluții și căi de mijloc.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător se bucură de multă energie, determinare, spirit de aventură și poftă de viață. Entuziasmul crește, iar nativii pot deveni foarte comunicativi, foarte deschiși și sinceri în dialog, mai ales că Jupiter, guvernatorul lor este în conjuncție cu Mercur. Unii nativi pot planifica o minivacanță, pot lua o decizie bruscă de a pleca undeva în weekend. Zi favorabilă pentru studiu, învățare, noi cunoștințe. Atenție la unele reproșuri pe care le pot primi din partea familiei dacă nu-ți îndeplinesc promsiunile. De altfel, horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu facă promisiuni decât dacă sunt absolut convinși că le pot ține.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de discuții financiare astăzi, unele mai neașteptate, altele surprinzătoare prin conținutul lor. Poate fi vorba de idei care le trec nativilor prin minte despre cum să-și îmbunătățească veniturile. Totodată, sunt sfătuiți să fie mai atenți la starea de sănătate, la stres și oboseală psihică. Pot duce la extrem o astfel de stare de agitație interioară. O atenție deosebită trebuie să o aibă pe zona sistemului cardiovascular cei care se știu cu afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură astăzi de o conjuncție între Mercur și Jupiter, care are loc în zodia lor pentru a treia oară și care vine să lămurească multe aspecte din viața lor. Nativii au acces la o conștiință mai profundă, la o înțelepciune aparte care-i ajută în detectarea direcției de viitor pe care trebuie să meargă. Vin idei, găsesc soluții și sunt mult mai comunicativi decât au fost vreodată. Se pot reanaliza decizii luate în ultimele săptămâni. Totodată, este o zi favorabilă vieții socială și dialogurilor cu prietenii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fugi de responsabilități, mai ales dacă sunt de natură profesională. Posibile discuții încordate cu superiorii în care nativilor să li se ceară mai mult decât pot duce. Pe de altă parte, este o zi a marilor conștientizări și revelații despre trecutul lor. Se pot lămuri despre ce și cum trebuie să facă să obțină un echilibru emoțional sau un echilibru întra viața personală, familie, și viața profesională, carieră. Cineva din trecut, o fostă relație, un fost colaborator, îi poate căuta. Unii nativi decid să înlăture tot ce este toxic din viața lor.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2021)