Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2020. Venus intră în zodia Taur

Publicat: 04/03/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 5 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur au parte de ingresul planetei lor guvernatoare, Venus, întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care releționează cu cei din jur.

Venus, planeta iubirii, a frumuseții, a armoniei, dar și a banilor, intră astăzi în zodia Taur, zodie pe care o guvernează și în care-și manifestă din plin calitățile. Astfel, până pe data de 3 aprilie, când va intra în zodia Gemeni, Micul Benefic din astrologie ne va susține să legăm noi povești de iubire și să le armonizăm și consolidăm pe cele în care ne aflăm. De asemenea, relațiile care se vor lega acum vor fi profitabile, de durată și vor avea interese comune.

Venus în Taur ne inspiră necesitatea de a fi stabili și statornici într-o relație, de a lega atașamente sincere și durabile, ne susține financiar, ne insuflă dorința de a ne preocupa mai mult de felul în care arătăm și mulți nativi vor face în această perioadă schimbări de look.

Pe data de 8 martie 2020, Venus va face o conjuncție cu Uranus, planeta schimbărilor, a adevărului, a excentricității, care se află, de asemenea, în zodia Taur, și va trebui ca în preajma acestei zile să fim mai atenți la relațiile pe care le avem, mai ales la relațiile sentimentale, pentru că pot apărea surprize neașteptate în cuplu.

În ultimele zile din martie 2020, pe 28 martie și 29 martie, Venus va face aspecte benefice atât cu Jupiter, planeta marilor beneficii și a expansiunii, cât și cu Pluton, planeta transformărilor profunde, ambele aflate în zodia Capricorn. Ei bine, aceste zile vin cu daruri mari, vin cu tolba plină pentru toți nativii. La finele lunii se pot semna parteneriate profitabile, se pot demara afaceri, se întrevăd oportunități de îmbunătățire considerabilă a veniturilor, posibilități de avansare profesională, de atingere a unor obiective legate de carieră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt susținuți puternic de Venus în Taur să-și îmbunătățească veniturile. Nativii pot primi oferte de colaborare remunerate cel puțin satisfăcător, pot semna noi parteneriate, noi colaborări, pot primi măriri de salariu, prime, bonusuri, își pot schimba jobul cu unul mai bine plătit. Totodată, Berbecii vor ști să-și dea valoare, mai corect spus, să se aprecieze la adevărata valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia rezolvării unei situații care ține de locuință, poate de plata unor facturi, taxe și impozite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Cu Venus, planeta lor guvernatoare, în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur vor fi puternic susținuți din toate punctele de vedere, dar în primul rând, vor fi susținuți în relații, financiar, dar și din punct de vedere al sănătății. Nativii vor avea șansa de a-și consolida povestea de iubire, iar cei singuri pot să-și întâlnească jumătatea, în special către finele lunii. Multe dintre obiectivele nativilor, în special legate de studii, călătorii, se pot îndeplini acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o îmbunătățire a comunicării cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia, odată cu tranzitul lui Venus prin Taur, să se vindece de trecut, să uite o fostă poveste de dragoste, să depășească o frică sentimentală, o frică de relație, de exemplu. Totodată, vindecarea poate fi și fizică și nativii au șanse mari de a-și ameliora o problemă mai veche de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce vești bune legate de muncă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor reuși pe parcursul tranzitului lui Venus prin Taur să-și îmbunătățească relațiile cu prietenii, să-și consolideze legături mai vechi, să se împace cu cei dragi. Nativii își pot lărgi anturajul în această perioadă, pot să lege relații noi cu persoane care să-i ajute în planurile și proiectele pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că o prietenie are toate șansele să se transforme în ceva mai mult.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Venus în Taur va activa sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Leu vor avea șansa ca pe întreaga durată a tranzitului să se facă cunoscuți, apreciați, să capete notorietate, să se pună în valoare. Nu este exclus ca nativii să avanseze în funcție în această perioadă, să-și schimbe statutul sau chiar domeniul de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să prindă mai multă încredere în ei înșiși, să-și îmbunătățească niște filozofii de viață, să-și consolideze niște principii, iar toate acestea le vor aduce beneficii pe termen lung, în primul rând profesionale. Nativii vor fi susținuți de tranzitul lui Venus prin Taur să-și continue niște studii, să obțină niște diplome, să se înscrie la cursuri de dezvoltare și perfecționare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a discuta despre o călătorie, poate chiar de a o planifica.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, în tranzit prin Taur activează sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar cei născuți în zodia Balanță au șanse mari să obțină în această perioadă o moștenire, un bun de patrimoniu, o sumă de bani, un credit. Partajele, litigiile se pot încheia în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce foarte multă pasiune în cuplu. Unii nativi care au o aventură se pot gândi să o oficializeze, să o conduză la statutul de relație.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul parteneriatelor și al relațiilor, al căsătoriei. Nativii pot avea ocazia să-și consolideze povestea de dragoste, să se apropie mai mult de partener, să depășească o neînțelegere, iar cei singuri vor avea șansa să se îndrăgostească și să înceapă o nouă relație. În plan profesional, nu este exclus ca nativii să semneze o colaborare avantajoasă, să se asocieze într-un proiect care le va aduce bani pe viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă să-și recunoască sentimentele, să-și declare iubirea.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Venus în Taur va activa sectorul muncii și al sănătății, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea marea oportunitate de a se vindeca, de a se recupera după o afecțiune, după o perioadă în care au fost extenuați. La locul de muncă, nativii vor da dovadă de randament, vor reuși să-și echilibreze programul și pot avea parte de surprize plăcute. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în consolidarea relațiilor cu colegii de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul iubirii, al copiilor și al creativității. Nativii singuri au șanse mari să-și întâlnească perechea, iar cei care sunt în relații stabile și de lungă durată pot reuși să-și consolideze legătura, să-și stabilizeze sentimentele și nu este exclus să devină părinți sau să discute despre această posibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le readuce cheful de viață, de distracție și de aventură.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Pentru cei născuți în zodia Vărsător, acest tranzit al lui Venus prin Taur va aduce o îmbunătățire semnificativă a relației cu membrii familiei. Se întrevăd împăcări ale nativilor cu părinții. Unii Vărsători se vor gândi cum să-și construiască propriul cămin sau vor face planuri, vor pune bazele pentru a-și cumpăra o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce mult spor în treburile gospodărești. Nu este exclus să planifice o renovare, redecorare a locuinței.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Tranzitul lui Venus prin Taur va fi benefic celor născuți în zodia Pești din punctul de vedere al comunicării. Nativii vor reuși să poarte dialoguri favorabile cu cei din jur, vor reuși să negocieze în favoarea lor, vor fi susținuți în procesul de învățare, predare și în chestiuni ce țin de acte, deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce niște idei ingenioase, pe de o parte, iar pe de altă parte, îi va susține în dialog, în discursurile publice, interviuri, ședințe, examene orale.