Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iunie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iunie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Săgetător

De: Alina Nistor 04/06/2020 | 20:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iunie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Săgetător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iunie 2020. Eclipsă de Lună în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 5 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 iunie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Plină, însoțit de o eclipsă de Lună, întocmai în semnul lor.

Luna Plină din iunie 2020 vine la pachet și cu o eclipsă parțială de Lună care se va forma în zodia Săgetător, dar care va amprenta toate semnele zodiacale, pe fiecare în alt sector de viață.

Luna Plină, la modul general, aduce energia încheierii, reprezintă o perioadă în care o situație de viață ajunge la maturitate, se culeg roadele și se trece la următorul nivel. Atunci când Luna Plină este însoțită și de o eclipsă, momentul se resimte mult mai intens și poate aduce răsturnări de situație remarcabile, surprize neașteptate și greu de integrat pe moment în viața noastră.

În momentele de eclipsă sunt întotdeauna implicate nodurile lunii, Axa Destinului, cea care vorbește despre Sensul Vieții și care a cum s-a mutat în Gemeni-Săgetător. Acest aspect înseamnă că eclipsa vine cu momente karmice și ceea ce trăim acum este pentru că „trebuia” să se întâmple, are un scop pe care, de cele mai multe ori, îl vom înțelege ulterior.

Faptul că vorbim de o Eclipsă de Lună în zodia Săgetător înseamnă că energia momentului ne cere schimbări de mentalitate, de principii și credințe, ne cere să ne desprindem de niște tipare vechi care nu ne lasă să evoluăm, ne cere să facem un update al filozofiilor de viață pe care ne bazăm, iar pentru a putea face ceea ce ni se cere, cel mai probabil, vom avea parte de niște momente de criză, de niște evenimente care să ne îndemne să facem pasul acesta.

În această eclipsă de Lună este implicată și planeta Venus retrogradă în Gemeni, dar și planeta Marte, care a intrat în zodia Pești. Ei bine, acest context astrologic vorbește de foarte multă tensiune, de situații conflictuale, de acțiuni haotice, de foarte multă confuzie și mai ales de situații sentimentale karmice, de lecții în dragoste care ni se expun acum pentru a fi învățate. Este posibil ca multe adevăruri să iasă la suprafață acum, să aflăm multe secrete despre partener, să deconspirăm minciuni, înșelăciuni și infidelități.

Luna Plină din Săgetător, însoțită de această eclipsă parțială de Lună, poate încheia un capitol pe care l-am deschis în urmă cu aproximativ jumătate de an, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Săgetător. Efectul acestei lunații durează trei luni, însă impactul major va fi în următoarele două săptămâni.

Eclipsa de Lună în Săgetător se formează pe axa sănătății, în astrograma momentului, aspect care ne cere să fim mai atenți la sănătate și să nu ezităm să ne controlăm în amănunt dacă ne confruntăm cu anumite simptome. Totodată, diagnosticele puse acum vor necesita o reevaluare, o reanaliză pentru a ne asigura de corectiudinea lor. Este posibil să fim mai temători și mai speriați decât de obicei, însă este o atitudine pe care trebuie să o controlăm și nu să o lăsăm să pună stăpânire pe noi. Este momentul să facem curățenie în viața noastră și să ne schimbăm stilul de viață, de la alimentație și timp de odihnă și până la eliberarea de acele sarcini zilnice care ne acaparează.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de încheierea unei etape ce ține de studii înalte, examene, diplome, călătorii, principii de viață și mentalități. Posibil ca în aceste sectoare să se petreacă un eveniment neașteptat cu urmările de rigoare. Unii nativi își pot schimba domiciliul, se pot muta în străinătate, pot încheia un proiect academic, publicistic. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot fi înșelați, păcăliți, în negocieri. Nu este momentul unor decizii majore.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să descopere odată cu această eclipsă de Lună un adevăr într-o relație intimă, ceea ce poate aduce la suprafață inclusiv minciuni, infidelitate. Pe de altă parte, este vorba de finalizarea unor situații financiare, posibil încheierea unor proiecte, recuperarea unei moșteniri, schimbări legate de banii partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere mai multă atenție la prieteni pentru că cineva s-ar putea să profite de îmcrederea lor, să-i înșele.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de acestă eclipsă întocmai în sectorul relațiilor și al mariajului, iar perioada aceasta poate veni cu încheieri în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează și partenerii nu sunt pe aceeași lungime de undă, acolo unde principiile de viață nu sunt comune. Posibil ca o minciună, infidelitate să iasă la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă atenție în carieră, în sectorul profesional, mai multă atenție la imagine și reputație. Pot avea neplăceri în această zonă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac ar putea profita de energia acestei eclipse de Lună pentru a face o schimbare în stilul de viață, pentru a renunța la niște sarcini care îi acaparează, pentru a renunța la un loc de muncă care nu-i mai reprezintă. Posibile tensiuni care degenerează în relațiile cu colegii. Nativii sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de sănătate, să gândească mai optimist și să fie mai deschiși la nou. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează propunerile care vin din zona străinătății nu sunt ceea ce par a fi și ar trebui să fie mai atenți și mai puțin creduli.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pe de o parte pot culege roadele unei activități de creație, unui proiect artistic, iar pe de altă parte pot încheia o poveste de dragoste care nu mai funcționază sau care se află prea la început și nu a avut șanse de consolidare. Se pot afla secrete din trecutul persoanei iubite, infidelități pot ieși la suprafață. Unii Lei pot avea șansa de a cunoaște o persoană cucare să aibă o karmă (pozitivă sau negativă). Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai atenți la partenerii de afaceri și la relațiile profesionale care au la bază o aventură intimă.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot finaliza un proiect ce ține de o casă, își pot schimba domiciliul, pot avea parte de evenimente legate de familie, unele neașteptate care să le solicite mai mult atenția decât de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite parteneriatele de orice fel, atât cele profesionale, cât și cele amoroase. Pot exista confuzii majore și neînțelegeri, conflicte cu ceilalți.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să facă schimbări majore legate de sectorul comunicării și acestea pot veni în urma unor experiențe, evenimente mai puțin plăcute, tensionate cu cei din jur, în special cu persoanele apropiate, frați, rude, vecini. Se poate încheia o etapă, poate fi vorba de o împăcare. Deplasările necesită mai multă atenție și responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se odihnească mai mult. Este o perioadă care le poate disipa energia și îi poate suprasolicita, obosi peste măsură pe nativi.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize și răsturnări de situație în domeniul financiar, legate de salarizare, de bani obținuți prim muncă proprie. Posibil ca unii nativi să-și piardă un loc de muncă, însă fiind vorba de o situație karmică trebuie să se aștepte că este un avânt pentru a descoperi noi surse financiare, noi modalități de a câștiga bani. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenșionează că pot avea parte de dezamăgiri în dragoste sau nemulțumiri în relația cu copiii.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această eclipsă de Lună întocmai în semnul lor, iar nativii trebuie să facă schimbări majore legate de personalitatea lor, de felul lor de a fi și să fie mai atenți la modul în care sunt văzuți de ceilalți. Unii nativi pot fi aroganți, mult prea mândri, atitudini care trebuie schimbate de bună voie sau vor fi forțați de evenimentele trăite. Ceva început în urmă cu 6 luni, în noiembrie 2019, se va încheia definitiv acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție în relațiile cu familia sau în situațiile care necesită schimbări de domiciliu, care au legătură cu o locuință.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să profite de tot acest context astrologic pentru a sta mai mult singuri, pentru a se retrage cu gândurile lor și a-și reface niște planuri personale și profesionale. Nativii au ocazia acum să renunțe la vicii, obiceiuri proaste și este necesar să acorde mai multă atenție odihnei și relaxării. Munca îi poate obosi peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu creadă tot ce aud, să nu aibă încredere în cei din jur și să treacă totul prin teste și prin filtrul rațiunii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă parte de evenimente menite să le evidențieze o situație legată de un prieten sau de un proiect de viitor pe care nu au vrut să o vadă până acum. Nu este exclus să fie vorba de un adevăr care iese la suprafață și care aduce cu sine o mare dezamăgire. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite cheltuielile majore. Poate fi vorba de un haos financiar în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar puta să încheie o etapă care vizează cariera, un proiect profesional și nu este exclus ca unii nativi să facă chiar și o schimbare de carieră. Ceva legat de trecutul nativilor, un secret de familie poate ieși acum la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și vindece niște frici și temeri, să depășească niște stări anxioase, niște traume din trecut și să se odihnească mai mult. Atenție la păreri personale greșite, eronate.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 IUNIE 2020. SĂGETĂTORII TREC PRIN SCHIMBĂRI DE PERSONALITATE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...