Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 august 2020. Mercur intră în zodia Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 august 2020. Mercur intră în zodia Leu

De: Madalina ManoleMarie Călin 04/08/2020 | 20:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 august 2020. Mercur intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 5 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2020 spune că nativii din zodia Leu vor avea parte de ingresul planetei Mercur în zodia lor, cu impact asupra modului de gândire și relaționare cu cei din jur.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, intră azi în zodia Leu, zodie pe care o va traversa rapid, pe data de 20 august intrând deja în zodia sa de domiciliu, în Fecioară.

Mercur în tranzit prin Leu ne aduce foarte mult curaj în exprimare, multă hotărâre în luarea deciziilor, ne susține în discursuri publice, însă ne poate face și foarte temperamentali, foarte autoritari în impunerea punctului de vedere, foarte siguri că ceea ce noi gândim este adevărul absolut, atitudine care ne poate aduce neplăceri în comunicara cu cei din jur. De asemenea, vom da dovadă de o mare capacitate de convingere, de idei inspirate și putem face declarații de dragoste înflăcărate.

Citește și: Horoscop săptămânal 3 – 9 august 2020. Gemenii au parte de un eveniment de destin

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de ingresul lui Mercur în sectorul iubirii, al creativității și al relației cu copiii, prin urmare pentru acești nativi va fi vorba de o perioadă a exprimării, atât a sentimentelor, cât și a ideilor artistice. Berbecii vor înțelege într-un mod nou, diferit relațiile afective. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a purta un dialog înțelept cu copiii și autoritatea va fi foarte bine argumentată. Discuții fierbinți în cuplu.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea ca în această perioadă în care Mercur le tranzitează sectorul familiei și al locuinței să aibă parte de momente tensionate cu părinții, să se impună cu exces de autoritate, să exagereze în susținerea punctului de vedere. Posibile secrete de familie să iasă la suprafață. Pe de altă parte, este un moment în care orgoliile nativilor legate de bunuri de patrimoniu se pot manifesta. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia unor dialoguri legate de casă, poate negocieri legate de o locuință, o schimbare de domiciliu.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul comunicării. Nativii vor da dovadă de o mare capacitate de a-și susține ideile, de a susține dezbateri, discursuri publice, de a bara polemici. Sunt foarte bine susținuți nativii care dau examene, interviuri, teste. Raționament intens.Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare, scurtă călătorie.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de ingresul lui Mercur în sectorul financiar, ipostază din care le va aduce nativilor o mare capacitate de a-și negocia drepturile, de a lupta pentru un interes financiar, salarial. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi poate susține din plin pe nativii care au activități artistice în expunerea creativității, fiind mai ales vorba de o mai bună valorificare a talentelor cu care sunt înzestrați.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, aspect  are le va oferi o foarte bună capacitate de exprimare a ideilor, de susținere a punctului de vedere. Nativii vor avea parte de un refresh al gândirii, o reîmprospătare a rațiunii, aspect care-i poate ajuta să vadă din alt unghi niște situații de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a purta un dialog bine argumentat, convingător și înțelept, în special o negociere.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor intra într-o etapă de analiză, de introspecție și meditație, fiind foarte preocupați de găsirea unui răspuns plauzibil la o problemă cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate ocazia de a-și da singuri răspuns la dilemele cu care se confruntă. Posibile gânduri intense, frământări interioare, analiza unor temeri din alte unghiuri.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2020

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să comunice mult mai bine cu prietenii, să-și facă noi cunoștințe, să primească o reală susținere din partea unor persoane din anturaj sau chiar din partea unor persoane importante care să vină cu un bun argument în vederea demarării, continuării unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a-și face planuri de viitor foarte îndrăznețe.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia în această perioadă în care Mercur le va tranzita sectorul carierei să se afirme profesional prin idei îndrăznețe, prin dialoguri curajoase, însă trebuie să fie atenți la modul în care-și impun autoritatea și punctul de vedere în fața superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în valorificarea unor calități profesionale. Imaginea, reputația pot primi un plus dacă energia mercuriană este folosită constructiv.

Horoscop zilnic Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, acest tranzit al lui Mercur prin Leu va fi de bun augur, extrem de benefic pentru consolidarea unor principii, convingeri și mentalități, pentru depistarea unor atașamente față de oameni și idei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în manifestarea spiritualității, a ideilor creative, dar și în manifestarea propriilor gânduri. Mulți nativi se pot face auziți acum.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să lupte cu îndârjire pentru obținerea unor drepturi financiare, a unor bunuri de patrimoniu, a unor moșteniri, sunt susținuți în negocirile financiare, litigii și partaje. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a lămuri o situație amoroasă, în special fiind vorba de o relație ascunsă, o aventură, un aspect care este relaționat cu sexualitatea.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul relațiilor, atât fiind vorba de relațiile de cuplu, cât și de relațiile profesionale, de afaceri. Dacă în dialogul cu partenerul poate fi vorba de mai multă tensiune cu scopul de a se clarifica un aspect, în dialogurile profesionale va fi vorba de mult aplomb, de mult curaj în apărarea punctului de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în negocierile cu colaboratori, asociații.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi susținuți de Mercur la locul de muncă, în punerea în practică a ideilor, în eficientizarea activităților care cer rațiune și analiză. Dialoguri ușor tensionate cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate stimula unii nativi să meargă la medic, să-și facă niște analize. Posibile răspunsuri referitoare la niște investigații făcute deja.

Imagine de R_Winkelmann de la Pixabay 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...