Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2020. Mercur retrograd în zodia Vărsător

Publicat: 03/03/2020 | 20:18

Horoscopul zilei de 4 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și propriei lor imagini.

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, dar și rațiunii și intelectului, intră în mers retrograd în zodia Vărsător, din data de 4 martie și până în data de 10 martie, când își va relua mersul direct, întâi prin Vărsător și apoi prin zodia Pești, zodie în care a retrogradat până astăzi.

Mercur retrograd în Vărsător ne cere, la modul general, să ne reanalizăm planurile de viitor, proiectele și să reevaluăm relațiile cu cei din jur, în special cu prietenii. Posibil să apară unele tensiuni în cercul de apropiați, să simțim că nu ne identificăm cu unele anturaje din care până acum am făcut parte, însă despre asta este vorba, despre reevaluare, însă deciziile este bine să le luăm și să le punem în practică după data de 10 martie.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați de probleme de familie, ale rudelor sau probleme ce țin de locuință, iar acest aspect s-ar putea să le dea peste cap programul. Mercur retrograd în Vărsător le cere reevaluarea relațiilor de prietenie, relațiilor cu colegii de muncă, dar și reanalizarea planurilor și proiectelor de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că s-ar putea să fie nevoiți să-și ia concediu sau să-și anuleze niște chestiuni ce țin de muncă, niște activități profesionale programate în favoarea chestiunilor gospodărești.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în sectorul carierei, iar nativii sunt sfătuiți să nu se hazardeze, să aibă răbdare, să fie precauți, să nu ia decizii pripite, ci să-și reevalueze întocmai sarcinile și responsabilitățile pe care le au, să-și reanalizeze cele mai înalte țeluri și aspirații și abia după 10 martie să pună piciorul în prag, dacă este nevoie. Pe de altă parte, este o perioadă propice pentru a vedea cealaltă față a partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere multă responsabilitate și prudență în dialog, în comunicare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confunta cu unele întârzieri și blocaje legate de călătorii, cursuri, străinătate. Nativii ar trebui să se folosească de retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, pentru a-și reevalua situația profesională prin prisma unor cursuri, prin prisma studiilor. De asemenea, este de preferat ca până pe 10 martie să aibă mai multă grijă la sănătate, să se protejeze mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce unele restricții financiare. Nativii pot face calcule și pot decide să amâne, anuleze unele cheltuieli.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Cu Luna în semnul lor, însă tensionată de toate planetele aflate în zodia Capricorn, cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de conflicte, nemulțumiri și reiterări ale unor situații parteneriale mai vechi, fie în cuplu, fie în afaceri sau relații profesionale. Posibil ca Mercur retrograd în Vărsător să le aducă ocazia de a relua, de a reevalua o propunere mai veche de asociere, un contract. Poate fi vorba și de o reanaliză financiară a unui credit, a unei investiții, a unei plăți, taxe, impozit. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot ieși la suprafață niște secrete, minciuni parteneriale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Mercur retrograd în Vărsător va activa întocmai sectorul parteneriatelor și al relațiilor, al căsătoriei, prin urmare cei născuți în zodia Leu vor trece, până pe data de 10 martie, printr-un amplu proces de reevaluare și revizuire a situației din cuplu, dar și a unui context de afaceri, a relațiilor profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că se pot confrunta cu unele probleme de sănătate deloc de neglijat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Mercur retrograd în Vărsător va activa sectorul muncii și al sănătății, iar cei născuți în zodia Fecioară vor începe un amplu proces de reevaluare și revizuire a situației de la job. Nativii își vor pune sub lupă sarcinile și responsabilitățile, programul de muncă, relația cu colegii și vor scoate la suprafață toate neplăcerile și frustrările. Mercur le este și guvernatori, iar confuziile aduse în acest răstimp sunt mari. Pe de altă parte, este recomandat să-și revizuiască atitudinea față de stilul de viață, să fie mai atenți la sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un conflict cu un prieten sau reticență și rezervă față de activitățile de grup.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Este momentul ca cei născuți în zodia Balanță să-și revizuiască modul în care comunică cu persoana iubită sau cu copiii, modul în care cuceresc, modul în care se raportează la iubire. Mercur retrograd îi stimulează să-și revizuiască niște filozofii de viață, niște principii, să elimine niște frici, temeri din gândul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie mai atenți la comunicarea de la locul de muncă. Pot apărea conflicte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Mercur retrograd în Vărsător în sectorul familiei și al locuinței și nativii pot începe un proces intens de reevaluarea a relațiilor cu cei dragi. De asemenea, pot exista conflicte și neînțelegeri, însă toate acestea sunt menite să-i împace pe Scorpioni cu trecutul. Poate fi vorba de reevaluarea atitudinii față de un bun de patromoniu, de o moștenire, casă, locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să învețe iertarea, acceptarea trecutului pentru că doar așa pot depăși niște frici și obsesii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți ca pe perioada de retrogradare a alui Mercur în Vărsător să aibă grijă la călătorii, la deplasările cu mașina, dar și la modul în care comunică cu cei apropiați, pentru că există risc de tensiuni. De asemenea, nu este momentul să semneze acte, documente și trebuie să aibă mai multă grijă la relația cu un avocat sau un partener de afaceri, chiar și un șef, o persoană cu autoritate în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că cineva îi poate constrânge într-un context financiar.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Mercur retrograd în Vărsător activează sectorul financiar, al banilor munciți, iar pentru cei născuți în zodia Capricorn este un moment, o etapă, de reevaluări legate de modul în care sunt remunerați, dar și de valoarea pe care nativii înșiși și-o dau. Nu cumva acceptă o plată sub capaciățile și calitățile lor? Nativii trebuie să-și răspundă la întrebarea „ce este cu adevărat valoros în viața lor?”. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de probleme în cuplu, tensiuni cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Mercur va retrograda întocmai în semnul lor, iar pentru cei născuți în zodia Vărsător va începe o etapă în care trebuie să-și reevalueze și redefinească planurile personale, dar și relațiile cu cei din jur. În unele cazuri este vorba de reanalizarea poveștii de iubire în care se află, reanalizarea relației cu copiii, dacă sunt părinți, dar și reevaluarea modului în care se raportează la o pasiune, la un hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la alimentație. Pot apărea probleme digestive pentru unii nativi, însă alți Vărsători pot avea parte de dureri osoase.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână, până pe 10 martie, destul de agitată ca urmare a retrogradării lui Mercur în zodia Vărsător, pe o casă a trecutului, o casă ascunsă, a obsesiilor și fricilor. Nativii trebuie să se folosească de energia pozitivă a acestui tranzit și să caute să facă pace cu trecutul, să învețe să ierte și să depășească traumele emoționale și psihice care i-au amprentat. Este cu precădere o perioadă bună pentru a-și ierta părinții, pentru a-și înțelege și acacepta copilăria. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot afla niște secrete, adevăruri despre o persoană dragă, apropiată, însă trebuie ca situația să o trateze cu multă înțeleciune, calm și detașare.