Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 august 2020. Evenimente karmice în dragoste

Publicat: 03/08/2020 | 20:58

Horoscopul zilei de 4 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 august 2020 aduce evenimente karmice în dragoste, situații de destin cu impact financiar pentru toate zodiile.

Astăzi avem parte de un fenomen astrologic deosebit de interesant și impactant. Este vorba de conjuncția Nodului Nord cu planeta Venus în zodia Gemeni. Nodul Nord este un punct karmic, un punct de destin, iar Venus este planeta iubirii și a banilor, prin urmare această unire poate aduce evenimente predestinate, evenimente care trebuie trăite și în fața cărora nu ne putem opune. Poate fi vorba de întâlniri karmice, de persoane care intră în viața noastră cu scopul de a ne ajuta în evoluție, poate fi vorba de atracții puternice, de situații financiare deosebite. Cei care vor resimți cel mai puternic aspectul sunt Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, în special cei născuți în ultima decadă a zodiei. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 3 – 9 AUGUST 2020. GEMENII AU PARTE DE UN EVENIMENT DE DESTIN)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de situații karmice care vizează comunicarea și deplasările, dar și relațiile cu rudele apropiate, cu vecinii, colegii. Este un moment în care pot ieși la suprafață secrete, în care pot afla informații demne să le schimbe destinul. Cum Venus este și planeta care le guvernează relațiile, este posibil ca nativii să aibă parte de dialoguri impactante în cuplu sau în relațiile de afaceri, profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană prin intermediul mediului online sau într-o călătorie. Moment al marilor declarații de dragoste.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de evenimente karmice care vizează sectorul financiar. Poate fi vorba de descoperirea unor noi surse de venit, de noi talente care se pot valorifica sau poate fi vorba de încheierea unor situații financiare. Cum Venus le este planetă guvernatoare este foarte posibil ca nativii să aibă parte de momente karmice în dragoste. Să cunoască pe cineva, să afle secrete, să poarte dialoguri în cuplu de natură să aducă schimbări. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unora dintre nativi adevărate momente de revelație în legătură cu modul în care-și valorifică resursele, fie ele materiale, emoționale, spirituale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de această conjuncție întocmai în semnul lor și este foarte posibil ca întâmplările de acum să le aducă o nouă direcție în viață. Cum Venus este planeta care le guvernează iubirea, vor fi nativi care vor cunoaște noi persoane și posibil să înceapă noi relații, însă și nativi care vor încheia relații și situații care vizează viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce vești despre o sarcină. Moment în care se pot face mari schimbări legate de stilul de viață.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de această conjuncție pe o casă a trecutului karmic, a introspecției, a meditației, a psihicului. Nativii pot avea parte de situații din trecut care se repetă, însă pot avea și vise și revelații în această perioadă și ar trebui să pună un mai mare accent pe viața spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie foarte atenți la starea de sănătate și să evite somatizările.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de evenimente impactante în cercul de prieteni, evenimente care să aibă legătură cu un plan de grup, cu un proiect de viitor. Sunt vizate și cariera, imaginea profesională și reputația, statutul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a cunoaște pe cineva prin intermediul anturajului cu care să lege o relație deosebită, chiar o poveste de iubire.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de evenimente de destin care vizează cariera, sectorul profesional, imaginea în fața celorlalți, reputația. Cum Venus le guvernează și sectorul financiar, horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce situații materiale noi, reglementări. Pentru cei mai norocoși poate fi vorba chiar de o funcție care să vină la pachet cu o mărire de salariu.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de evenimente de destin care vizează călătoriile, străinătatea, sistemul de valori, principiile de viață. Cum Venus le este guvernatoare nu este exclus să aibă parte și de situații care țin de dragoste, relații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce vești din străinătate sau legate de un curs, o diplomă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de evenimente de destin care vizează sectorul financiar, banii deținuți împreună cu alții, cu partenerul de viață, moștenirile, creditele, partajele, litigiile. De asemenea, este vizat și sectorul intimității, al vieții sexuale și ar trebui să fie atenți la relațiile ascunse, la aventuri. Cum Venus este planeta care le guvernează relațiile, horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o întâlnire, un eveniment karmic în dragoste.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această conjuncție întocmai în sectorul relațiilor și sunt direct impactați dat fiind faptul că Nodul Sud (karma) se află în semnul lor. Nativii pot cunoaște o persoană care să le impacteze viața, pot începe o relație sau o pot încheia, de la caz la caz. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce evenimente legate de prieteni și poate fi vorba de o relație care intră pe o altă traiectorie, de exemplu din amiciție se transformă în dragoste sau invers.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de această conjuncție pe casa muncii și a sănătății, prin urmare evenimentele petrecute acum pot aduce schimbări legate de stilul de viață, de sarcini și responsabilități profesionale. Cum Venus este planeta care le guvernează iubirea, poasibil ca unii nativi să aibă parte de conjuncturi karmice care vizează dragostea, relația cu copiii. Posibili parteneri întâlniți prin intermediul jobului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești din zona sănătății, rezultate, răspunsuri la investigații.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această conjuncție întocmai în sectorul iubirii și al fertilității, al copiilor, al activităților distractive. Nativii pot cunoaște o persoană care le este pe destin, cu care pot începe o poveste de dragoste sau cei care sunt parte a unui cuplu pot deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a-și da frâu liber creativității, de a se pune astfel în evidență.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de evenimente de destin care vizează familia, locuința, universul emoțional, lumea lor interioară, eu-l. Poate fi vorba de dialoguri revelatoare cu părinții, cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce momente de conștientizare puternice.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020)