Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020. Taurii sunt confuzi în dragoste

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020. Taurii sunt confuzi în dragoste

De: Cristian Blanuta 30/01/2020 | 20:02
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020. Taurii sunt confuzi în dragoste

Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot trăi confuzii și nelămuriri legate de partenerul de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec pot primi muțumiri și gesturi de recunoaștință pentru o implicare persoanlă de care au dat dovadă în trecut. Nativii pot avea parte de mici noroace și șanse de a face ceva ce și-au dorit de mai multă vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține pe nativii care studiază sau pe cei care doresc să înceapă un curs nou, o activitate pe cont propriu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Zona sentimentală capătă interes astăzi și cei născuți în zodia Taur încearcă să-i dea un nou contur, un refresh. Posibil ca nativii să fie confuzi cu privire la partenerul de viață, legat de atitudinea acestuia sau chiar legat de propriile lor sentimente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu facă acuzații, ci mai degrabă să-i acorde mai mult interes persoanei iubite.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Se întrevăd nemulțumiri profesionale pentru cei născuți în zodia Gemeni și nu este exclus ca unii  să pună piciorul în prag și să spună lucrurilor pe nume. Este o zi în care se pot încheia unele parteneriate și colaborări care nu-i mai mulțumesc și nici nu-i satisfac financiar pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți inclusiv în dragoste pentru că au tendința de a se debarasa în mod agresiv de o relație nou începută sau care nu mai funcționează de ceva vreme.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să fie mai atenți în ceea ce investesc banii. Nativii, din dorința de a face ceva nou, de a ignora unele norme sau un program pe care și l-au impus, pot cădea pradă cheltuielilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se apropia de persoana iubită mai mult sau de a cunoaște pe cineva nou, care să le trezească interesul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu au șanse mari astăzi să fie ajutați de o persoană din anturaj, de un prieten sau cineva să le întoarcă un favor. Se întrevăd câștiguri financiare de moment sau chiar posibilitatea unei asocieri care să le aducă și câștiguri materiale nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce dialoguri plăcute în familie sau cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să fie atenți la modul în care interacționează cu cei din jur, în special cu persoana iubită pentru că există risc de ceartă și chiar de despărțire, mai ales dacă este vorba de un cuplu nou format sau în care lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să se implice în probleme altora mai mult decât trebuie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de trăiri intense în plan sentimental. Nativii se pot lăsa duși de val și pot intra într-o aventură romantică, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot simți nevoia de a petrece mai mult timp cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de mici deziluzii amoroase și pot fi surprinși de indiferența partenerului sau chiar de indiferența unei persoane pe care-și doresc să o cucerească.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să-și asculte mai mult intuiția astăzi și dacă vocea interioară le spune să nu semneze un act, să nu accepte o propunere sau să se îndepărteze de o persoană, atunci așa ar trebui să facă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că cineva din jurul lor încearcă să-i păcălească, să-i înșele, să-i mintă, poate chiar să-i fure.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Prietenii s-ar putea să-i dezamăgească profund pe cei născuți în zodia Săgetător și nu pare ca situația să fie la prima abatere. Nativii ar trebui să evite evenimentele de grup, asocierile dubioase sau anturajele care lasă mult de dorit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să ofere mai multă atenție familiei și celor apropiați și să petreacă mai mult timp acasă, să se dedice activităților casnice.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt la câțiva pași de a începe o nouă relație și este foarte probabil ca petrsoana să fie din străinătate sau să o fi cunoscut-o într-o călătorie. Relațiile la distanțp sunt astăzi foarte bine aspectate pe comunicare și se pot rezolva neînțelegeri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și facă o listă clară cu ce-și doresc de la ei înșiși și ce-și doresc de la partenerul de cuplu. Astfel, vor ști exact în ce se bagă și nu vor avea surprize ulterior.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător ar trebui să facă tot posibilul să găsească un echilibru între viața de cuplu, de familie, și carieră. Tendința de a sta peste program sau a aduce acasă stresul de la locul de muncă pot fi deranjante pentru cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă grijă la modul în care comunică cu cei din jur pentru că pot exagera și pot obosi, pot acapara întreg dialogul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie nevoiți să ia niște decizii importante astăzi legate de carieră. Posibil să fie vorba de noi proiecte, un nou loc de muncă sau noi colaborări, însă nativii trebuie să fie lucizi și să nu se grăbească în a da verdicte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie atenți la contractele, actele și documentele pe care le semnează astăzi.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea