Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 decembrie 2020. Fecioarele trebuie să aibă grijă la sănătate

Publicat: 30/12/2020 | 22:55

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Fecioară nu trebuie să exagereze cu distracția de Revelion.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. GEMENII POT REZOLVA UN CONTEXT FINANCIAR)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au chef de distracție, de flirt și de trăit viața la capacitate maximă și nu doar pentru că este Revelionul, ci și pentru că Luna le va activa casa aventurii și a activităților recreative. Fiind vorba și de casa iubirii, nativii vor fi mai dornici de pasiune în viața sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că se pot suprasolicita și obosi peste măsură.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur petrec timp cu familia, sunt binedispuși și pot da naștere unor dialoguri picante și provocatoare chiar și fără să-și dea seama. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unele stări emoționale destul de atipice și greu de înțeles. Pe scurt, pot trece de la agonie la extaz, de la bucurie la tristețe.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să exagereze la capitolul comunicare și să fie mult prea drecți, mult prea greu de înduplecat și intransigenți. Nativii vor avea câștig de cauză doar dacă susțin dezbateri, ședințe, negocieri, însă în cazul unui dialog amical, horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot exagera.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de unele dialoguri financiare interesante, chiar dacă sunt simple discuții cu cei cu care împart un pahar de vorbă. Poate nativii chiar vor primi soluții la unele dileme și neajunsuri cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a se pune în valoare printr-un talent cu mult curaj și îndrăzneală, în special în noaptea de Revelion.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu încep ziua mai morocănoși și mai lipsiți de vlagă, însă de îndată ce Luna le va activa zodia, starea generală se va schimba complet. Nativii vor avea chef de viață și distracție, se vor simți în centrul atenției și vor fi energici. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că pot fi și ușor mai conflictuali în relațiile cu cei din jur și vor trebui să depună efort pentru a menține un echilibru.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți ca în entuziasmul momentului dat de faptul că se încheie anul, că este Revelionul să nu exagereze cu excesele alimentare, mai ales cu alcoolul dacă știu că au probleme de natură cardiovasculară sau vin după o perioadă de oboseală acută pentru se pot confrunta cu hipertensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se odihnească suficient înainte de petrecerea de Revelion.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca pe final de an să aibă parte de unele tensiuni neașteptate cu prietenii. Deși nativii nu sunt conflictuali de felul lor, tranzitele momentului îi pot stimula și-i pot face mult prea direcți în comunicare, chiar acuzatori. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să-și exprime autoritatea față de cei din anturaj, indiferent cine sunt aceștia.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să aibă parte de conflicte de imagine. Nativii pot fi acuzați de ceva ce nu au făcut sau pot fi găsiți vinovați de unele nereușite profesionale ale lor de aceea dialogurile pe teme profesionale trebuie evitate astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o imensă determinare de a-și atinge un scop, un țel pe care-l au de ceva vreme în minte.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conflicte de idei. Nativii pot intra foarte ușor în dispute pe teme ideologice, legate de credințe și convingeri de viață diferite și pot fi greu de înduplecat și calmat dacă se pornesc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că în cazul unor nativi poate fi vorba de situații conflictuale cu colegii de muncă, partenerii de proiect sau cu cei cu care desfășoară în prezent o activitate.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn, fie din cauza unor cheltuieli de ultim moment neprevăzute, fie din cauza unor factori exteriori, se vor îngrijora peste măsură de situația financiară, de situația unor bunuri materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce pe de altă parte un mai mare interes pentru o aventură pasională, chiar o aventură ascunsă, extraconjugală.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de fel și del de momente surprinzătoare în relațiile cu ceilalți, fie că sunt relații de cuplu, fie de afaceri sau pur și simplu persoane cu care se află în acest moment într-un cadru, probabil de Revelion. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite tensiunile și să ia toate situațiile în glumă, cu mai mult umor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie nevoiți să se dedice unor sarcini și activități care nu suportă amânare. Nu este exclus să fie nativi care să trebuiască să răspundă prezent la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească cât mai mult și să evite stresul și suprasolicitarea, dar și execesele de Revelion.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2020)