Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn

De: Madalina Manole 29/06/2020 | 21:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 30 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 iunie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de o conjuncție unică și explozivă în semnul lor, dar care va impacta toate zodiile.

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția între Jupiter și Pluto, ambele retrograde, în zodia Capricorn, o conjuncție extrem de rară și, implicit, unică în viața noastră. Cele două planete se mai întâlnesc în conjuncție, însă în alte semne zodiacale, de asemenea un aspect rar care se petrece o dată la 12 – 13 ani. În Capricorn sunt cel puțin 500 de ani de când cele două planete nu s-au întâlnit, prin urmare este vorba de un context cu impacta asupra întregii omeniri.

Conjuncția Jupiter-Pluto captează suplimentar atenția pentru că se petrece de 3 ori în acest an, iar ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în 1955-1956, însă în zodia Leu, de obicei planetele întâlnindu-se o singură dată într-un an.

Anul acesta, prima dată când Jupiter și Pluto s-au întâlnit în zodia Capricorn a fost pe data de 5 aprilie, însă ambele planete erau în mers direct. De această dată sunt în retrogradare, prin urmare și energia lor este una mai puțin pozitivă, iar a treia oară se vor întâlni pe data de 12 noiembrie, de asemenea în mers direct. Dacă la prima întâlnire au vorbit mai mult despre spiritualitate și au venit cu restricțiile de Paște, de această dată s-ar putea ca impactul lor să fie politic.

Jupiter este planeta expansiunii și a marilor beneficii, a progresului, însă în zodia Capricorn puterea sa este mult diminuată. Pe de altă parte, Pluto este planeta morții, a distrugerii și a reconstrucției, a transformărilor interioare profunde, iar impactul conjuncției Jupiter-Pluto în retrogradare în Capricorn poate vorbi despre abuz de putere, abuz de autoritate, excese ale conducătorilor și șefilor, ale persoanelor cu autoritate, dar și despre lupta de a ne recâștiga puterea interioară, lupta de a ne recâștiga un statut, reputația.

Cu toate că impactul său va fi în primul rând la nivel mondial, pe fiecare dintre noi ne va afecta într-un anume domeniu de viață, acel domeniu de viață guvernat de zodia Capricorn în astrograma natală. Dacă la nivel socio-politic poate fi vorba de o reevaluare a situației din aprilie, la nivel individual poate fi vorba de încă o șansă pe care o avem să schimbăm ceva ce în aprilie nu am reușit, poate din cauza fricii, poate din cauza pandemiei.

Cele mai impactate zodii sunt cele cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn, dar și Scorpionii, Săgetătorii și Peștii, deoarece sunt guvernați de cele două planete.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansa să schimbe ceva în legătură cu domeniul profesional, cu cariera, ceva ce va avea impact pentru toată viața. O situație se va încheia, ceva se va dărâma pentru a face loc unui nou context mult mai prospere. Posibil ca unii nativi să nu vadă pe moment beneficiile, însă acestea vor apărea ulterior. Cariera are nevoie de o reconstrucție radicală pentru unii nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu superiorii. Posibil impact asupra unor principii legate de viața intimă sau de finanțele comune cu alții.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de schimbări de principii, de mentalitate, dărâmarea unui sistem de valori pentru a face loc altuia și nu este exclus ca unii nativi să-și reconsidere radical poziția față de studii, față de ceea ce au învățat, față de o diplomă obținută. De asemenea, poate fi vorba de o schimbare radicală legată de un proiect, plan ce are legătură cu străinătatea, poate legat de o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot primi vești de peste hotare. Posibil impact asupra unei relații parteneriale, intime, sentimentale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de schimbări majore legate de sistemul de valori la care se raportează, legate de o moștenire, un bun comun cu cineva, legate de un partaj, litigiu, proces, în aceste domenii pot apărea restructurări și reorganizări. De asemenea, un alt domeniu impactat este cel al intimității și sexualității. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot apărea conflicte cu partenerul de viață pe teme financiare. Posibil impact asupra activităților zilnice, profesionale, asupra sănătății, dar și asupra unei relații sentimentale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi impactați de conjuncția Jupiter-Pluton în sectorul relațiilor și al căsătoriei, dar și al parteneriatelor de afaceri. Nativii pot avea parte de schimbări radicale, majore în aceste domenii de viață. Unii pot reevalua o sitiație petrecută în aprilie, iar alții pot încheia o relație, o căsnicie pe care au încercat din răsputeri să o salveze. Profesional veștile sunt tensionate, însă există și șansa ca situația să se îmbunătățească în toamnă dacă acum au curaj să taie răul de la rădăcină. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită sau cu asociații, colaboratorii. Posibil impact asupra locului de muncă și nevoia de a-și reorganiza stilul de viață.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de impactul acestei conjuncții în sectorul muncii și al sănătății, iar acest aspect va veni cu schimbări remarcabile. Pentru unii nativi poate fi vorba de o redefinire a stilului de viață, în timp ce pentru alții poate fi vorba de pierderea unui loc de muncă pentru a găsi altul mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu colegii de muncă. Se cere mai multă odihnă în această perioadă și regăsirea unui echilibru între muncă și familie, între viață socială și cămin. Posibil impact asupra unei relații sentimentale.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de conjuncția Jupiter-Pluton în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și distractive. Aceste sectoare necesită reevaluare și reorganizare. Posibil să se afle secrete, să se spună lucruri dureroase. Unii nativi pot avea conflicte cu părinții din cauza partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de multă maturitate și responsabilitate în abordarea problemelor sentimentale.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au nevoie de o reconfigurare, reorganizare și redefinire a ceea ce înseamnă familie și cămin. Conjuncția va impacta acest domeniu, iar nativii trebuie să facă o schimbare vizavi de raportarea la părinți, la tradiții, la trecut, la copilărie sau la o locuință, la un bun de patrimoniu. Poate fi vorba și de modul în care e percep ideea de familie, de a-și construi ei înșiși o familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu părinții, cu cei dragi. Posibil impact asupra zonei financiare și asupra unei negocieri.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi destul de confuzi și bulversați astăzi și ar trebui să fie atenți la ceea ce vorbesc, la ce informații transmit, la ce vești aud. Atenție la comunicare și la o (re)negociere, mai ales dacă aceasta implică o sumă de bani. Posibil ca un dialog, discurs să le schimbe viața. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite deplasările pe cât posibil.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie confuzi și bulversați astăzi și sunt sfătuiți să evite orice formă de investiție, speculație, tranzacție financiară sau să fie foarte atenți la ceea ce fac pentru că există riscul să piardă o sumă de bani. De evitat jocurile de noroc și cheltuielile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a se pune în valoare printr-o abilitate pe care o țineau ascunsă, de a valorifica un talent, de a reevalua o situație din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi cei mai impactați de conjuncția Jupiter-Pluto dat fiind că se petrece în semnul lor, cu impact direct asupra personalității. Unii nativi vor simți că este momentul unei schimbări, momentul să pună punct unei situații de viață și să o ia de la capăt, în timp ce alții vor simți să reanalizeze și reevalueze un context din aprilie care i-a împiedicat să facă ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă odihnă și relaxare. Conjuncția poate aduce ocazia unei confruntări cu trecutul sau cu prieten, o confruntare impactantă pentru viitorul lor, posibil chiar reconfigurarea unui proiect.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să se lase cuprinși de temeri și frici, de frământări și angoase, în special legate de sănătate sau legate de carieră, să fie tentați să reia niște vicii, să se întoarcă la ceva sau cineva din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de foarte multă stăpânire de sine și să încerce să se relaxeze, să-și ocupe mintea cu lucruri pozitive. Nu este exclus să se simtă slăbiți, demoralizați sau să se confrunte cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de confuzii, frământări și energia poate fi dsetul de scăzută astăzi. Nativii pot fi bulversați de un context sentimental, de o relație de prietenie și pot avea loc schimbări radicale în anturaj, dar și legate de un proiect profesional. Fiind vorba de principii și credințe la mijloc pentru unii Pești se va da o luptă interioară între a fi prieten sau iubit cu cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere unor nativi să reevalueze o situație cu care s-au confruntat în luna aprilie și care vizează prietenii, anturajul sau un proiect de viitor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 IUNIE – 5 IULIE 2020. CAPRICORNII SUNT PUȘI LA MARE ÎNCERCARE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...