Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac

De: Madalina Manole 29/12/2020 | 23:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Rac au parte de fenomenul de Lună Plină întocmai în zodia lor.

Luna Plină este momentul încheierilor, momentul în care acțiunile noastre ajung la apogeu și culegem roadele, iar această lunație vine să pună punct la ceva ce am început în urmă cu un an, mai exact la Luna Plină din ianuarie 2020. Prin aspectele pe care le face cu Chiron din zodia Berbec și cu Uranus retrograd din Taur ne atenționează că este momentul să ne conștientizăm vulnerabilitățile și să le vindecăm și că vom avea parte de mici surprize, evenimente și persoane, care să ne ajute în depășirea momentului. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. GEMENII POT REZOLVA UN CONTEXT FINANCIAR)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu această Lună Plină să se întoarcă la familie, la ei înșiși, în interiorul lor, la nevoile lor emoționale și să-și descopere ceea ce-i doare legat de trecut, de copilărie și să vindece. Pentru unii nativi este un moment de conștientizare majoră a realelor nevoi emoționale, iar pentru alții este ocazia de a definitiva ceva legat de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să petreacă mai mult timp cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să conștientizeze cât de important este dialogul, comunicarea și/sau învățarea. Nativii pot încheia acum niște subiecte de discuție, pot depăși o problemă de comunicare, poate se pot împăca cu cineva drag sau poate pot ierta o persoană înțelegând-o. Pentru alți nativi poate fi momentul încheierii unor situații ce vizează niște acte și documente, sau momentul în care decid să mai învețe ceva, să mai studieze, să mai obțină o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia unor dialoguri și discuții surprinzătoare care să stea la baza unor încheieri amiabile.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să culeagă roadele unor acțiuni financiare începute acest an. Pentru nativi poate fi momentul conștientizării valorii personale, momentul în care decid să nu mai lucreze decât dacă sunt remunerați corespunzător. Posibil ca unii Gemeni să achite o datorie sau să trebuiască s rezolve situația unui credit, bun material, moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a depăși frica și de a-și expune un talent personal sau cel puțin conștientizarea că pot să-și valorifice un talent personal, o abilitate. Este momentul să-și recâștige încrederea în sine.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină întocmai în zodia lor și este momentul unor importante conștientizări, momentul să înlăture din viața lor ceea ce nu-i mai reprezintă, mai ales acele toxicități acumulate în ultimul an de zile. Totodată, horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că este un moment în care se pot accentua anumite disfuncționalități relaționale și nativii pot încheia un ciclu partenerial, fie că este vorba de partener de cuplu sau partener profesional.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să conștientizeze importanța desprinderii de obiceiuri toxice, nocive, de amintiri și trecut. Nativii au ocazia să facă o introspecție profundă, să ierte și să vindece, atât fizic, cât și psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere atenție la sănătate, mai ales la afecțiunile cronice sau netratate corespunzător, dar și la gândurile lor. Este de preferat să se odihnească mai mult și să evite anxietățile.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să culeagă roadele unor relații de prietenie, unor asocieri întâmplate anul acesta sau roadele unor proiecte de grup în care s-au implicat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că vor exista și nativi care vor pune punct unei relații de prietenie care nu-i mai reprezintă. Atenție la dialogurile cu copiii și persoana iubită care pot degenera.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia odată cu Luna Plină din zodia Rac să încheie un ciclu profesional. Din diferite considerente, nativii se pot rupe de o activitate profesională, de o funcție, de un obiectiv legat de cariera lor sau pot culege roadele unui proiect profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că și familia poate fi factor declanșator pentru unele decizii legatede carieră pe care le pot lua acum.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își vor reevalua multe convingeri și credințe, unele legate de dezvoltarea lor personală, de nevoia de a mai învăța ceva și evolua, altele legate de dezvoltarea lor profesională, de nevoia de a explora noi domenii și a obține noi diplome, atestate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce unora o dorință acerbă de a pleca din țară sau de a încheia un ciclu care-i ținea pe loc și nu le permitea mutarea în străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să conștentizeze lipsurile, neajunsurile și nemulțumirile financiare pe care le au. Nativii pot să-și dea seama ce să facă pentru a încheia un context financiar, mai ales relaționat cu un credit, împrumut, partaj, o restanță. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce soluții legatede ce trebuie să facă pentru a scăpa de frica falimentului, a pierderii unui bun material.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină din Rac întocmai în sectorul relațiilor, iar pentru nativi poate fi momentul încheierii unui astfel de context. Posibil să fie reticenți față de o împăcare cu partenerul de viață sau să ia decizia de a spune stop unei relații toxice, unui parteneriat profesional care nu-i mai reprezintă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a culege roadele unei colaborări profesionale.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca la această Lună Plină din Rac să aibă de-a face cu ecoul unor afecțiuni cronice sau să nu se simtă prea în putere, să fie obosiți, stresați, surescitați și suprasolicitați. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nu doar odihnă, ci mai degrabă să se folosească de această lunație pentru a încheia un stil de viață care nu le face bine.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină în sectorul sentimental și nativii pot încheia o poveste de iubire nefuncțională sau pot culege roadele a ceea ce au sădit în ultimul an și pot intra într-o nouă etapă în viața sentimentală. Peștii pot depăși acum o deziluzie, o dezamăgire sentimentală, o despărțire, însă poate fi un moment de interiorizare și tristețe sufletească. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce multe conștientizări celor singuri legate de iubire și raportarea la o relație, la copii.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...