Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019. Peștii se întâlnesc cu persoane din trecut

Publicat: 29/12/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești se pot întâlni cu persoane din trecut, posibil cu foști parteneri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să resimtă o stare acută de oboseală astăzi și cel mai bine ar fi să se odihnească și să evite suprasolicitarea. Nativii pot primi sfaturi prețioase legate de carieră sau chiar pot afla de niște remedii care să le vindece o problemă de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce sprijin și susținere din partea prietenilor sau pot primi vești bune legate de un proiect umanitar în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Tentația de a ieși în față și a se afirma, a se face cunoscuți într-o anume direcție, posibil chiar profesională, este mare, însă cei născuți în zodia Taur pot exagera într-un dialog și-și pot strica imaginea în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și controleze pornirile impulsive.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot primi vești din străinătate, de la persoane sau instituții. De asemenea, nu este exclus ca nativii să fie vizitați de rude sau să fie invitați într-o călătorie, excursie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că există riscul de a intra în divergențe cu cei din jur, în special ca urmare a unor viziuni de viitor diferite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Rac, ziua de azi vine cu ocazia de a achita un bun cumpărat anterior sau poate o datorie. Nu este exclus ca unii nativi să plătească niște daune sau cineva (posibil din familie) să le ceară urgent o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează să aibă grijă la banii pe care-i dau spre împrumut pentru că pot să nu-i mai primească înapoi prea curând.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot primi o ofertă avantajoasă de colaborare, însă va fi foarte important să testeze înainte încrederea și moralitatea persoanei/persoanelor cu care se asociază. Nativii au ocazia deopotrivă să câștige bani, cât și să-i piardă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite cheltuielile făcute din impulsivitate sau din dorința de a brava, de a străluci în fața cuiva.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să evite intervențiile chirurgicale sau alte analize în aceste zile. Nativii se pot simți mai obosiți decât de obicei și pe lângă odihnă, ar fi recomandat să-și întărească și imunitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu facă excese alimentare și să nu exagereze cu viciile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Niște planuri legate de persoana iubită se pot da peste cap astăzi, iar cei născuți în zodia Balanță ar putea accepta cu greu schimbările. Este o zi potrivită pentru a petrece timp cu copiii și a se delecta cu activități artistice, distractive, sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se dedice mai mult hobby-urilor și să încerce să mențină un echilibru între ce-și doresc ei și ce-și doresc ceilalți.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de treburi casnice și gospodărești și este posibil să aibă ajutor din partea celor dragi în reamenajarea locuinței sau a unui spațiu. Familia este de partea lor în ceea ce-și propun să facă și-i sprijină în niște demersuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o serie de reproșuri din partea celor dragi, însă nimic nu le va strica buna dispoziție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de deplasări neanunțate, de drumuri, fie legate de servici, fie invitații de ultim moment ale prietenilor. Comunicarea nu va fi chiar un punct forte al zilei, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite dialogurile în contradictoriu. Seara ar putea fi rugați de cineva din familie să-și ofere ajutorul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să facă o serie de calcule și socoteli și să încerce să-și achite niște facturi, să plătească niște taxe, impozite, datorii. Zi bună pentru a rectifica o situație financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o reuniune de familie în cadrul căreia să se abordeze o situație a unei locuințe sau bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se vor preocupa excesiv de mult de propria lor persoană și de felul în care arată. Unii pot face o schimbare de look, de garderobă sau pot merge la saloanele de înfrumusețare pentru a se pune la punct pentru Revelion. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce unele dialoguri incomode cu prietenii sau cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Este o zi favorabilă bilanțurilor de sfârșit de an și introspecției, iar cei născuți în zodia Pești pot analiza cu multă luciditate o situație sentimentală. Posibil să aibă parte de o întâlnire, un dialog cu o persoană din trecut, chiar un fost partener. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să profite de timpul liber și să se odihnească mai mult.