Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020. Venus intră în zodia Fecioară

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020. Venus intră în zodia Fecioară

De: Madalina ManoleMarie Călin 02/10/2020 | 21:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020. Venus intră în zodia Fecioară
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020. Venus intră în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Fecioară se bucură de ingresul lui Venus întocmai în zodia lor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră chiar în primele secunde ale zilei de 3 octombrie în zodia Fecioară și astfel, până pe data de 28 octombrie, va activa energia acestui semn zodiacal.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Venus în tranzit prin Fecioară ne aduce foarte mult pragmatism în relațiile cu cei din jur, atât sentimentale, cât și profesionale. Totodată, ne determină să căutăm să ne perfecționăm relațiile, să căutăm moralitatea și perfecțiunea, iar acest aspect poate avea și urmări mai puțin plăcute pentru că tindem să fim foarte critici cu ceilalți, să-i analizăm până la cel mai mic amănunt și, involuntar, să vedem lucruri pe care să vrem să le schimbăm. Oricum, în acest tranzit, Venus va face aspecte bune cu planetele din Capricorn, dar și cu revoluționarul Uranus, deci șansele de consolidare și revigorare a relațiilor sentimentale sunt mari.

Fecioara este responsabilă cu munca și sănătatea, iar Venus va aduce îmbunătățiri la aceste capitole. Putem avea parte de mici avantaje la locul de muncă, dar și de o îmbunătățire a stării de sănătate, o îmbunătățire a stilului de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul muncii și nativii vor da dovadă de o mai mare eficiență în desfășurarea sarcinilor, își vor îmbunătăți relațiile cu colegii și chiar li se vor înlesni anumite activități cu impact financiar. Pot semna/prelungi contracte de muncă, se pot angaja. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să se simtă mult mai bine fizic și psihic, mai ales după fenomenul de Lună Plină petrecut în zodia lor. În plus, întreaga lună, Venus va revărsa o energie benefică asupra sănătății nativilor și mulți îți vor îmbunătăți stilul de viață.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul iubirii și al copiilor, dar și al activităților (re)creative. Nativii vor avea ocazia să-și tempereze pornirile sentimentale și să vadă dintr-un alt unghi o relație. Acest aspect va aduce îmbunătățiri în cuplu și concluzii clare despre viitor, iar celor singuri ocazia unor noi povești de dragoste, mai ales în preajma 10-13 octombrie. Relația cu copiii se îmbunătățește. Acest tranzit poate aduce ocazia cunoașterii unor posibili parteneri prin intermediul profesiei. Va fi o perioadă de ieșire la rampă pentru nativi, din punct de vedere profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să se dedice mai mult pasiunilor și hobby-urilor pe care le au. Va urma o perioadă în care timpul liber va căpăta atenție, iar nativii își vor îmbunătăți talentele, vor avea beneficii de pe urma.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească relația cu cei dragi, cu părinții, se vor preocupa mai mult de casă, poate de o renovare, redecorare, reamenajare, de curățenie, de stabilirea unui confort domestic. Luna aceasta vor fi foarte bine susținuți în relația cu băncile pentru un credit de casă sau într-o situație care vizează un bun de patrimoniu, o moștenire de la părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a petrece mai mult timp în compania familiei, însă discuțiile în contradictoriu pot exista în continuare.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul comunicării și deplasărilor. Nativii își îmbunătățesc dialogul cu cei din jur, se pot împăca cu cineva apropiat, o rudă, un vecin și negociază impecabil, cel puțin până la jumătatea lunii octombrie, și dau dovadă de o mai bună capacitate de concentrare. Nativii care dau examene, interviuri, teste, susțin discursuri publice și ședințe sunt foarte bine susținuți. De asemenea, au ocazia să lămurească constructiv o situație care vizează partenerul de viață sau colaboratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a pleca într-o excursie, plimbare, deplasare scurtă, poate chiar vizită la rude.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, iar nativii au mari șanse să-și îmbunătățească bugetul, veniturile obținute din muncă, în special. Pot veni prime, bonusuri, negocieri salariale avantajoase în următoarea perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a găsi soluții ingenioase, revoluționare, la un disconfort financiar, cu precădere fiind importantă perioada 10-13 octombrie. Stima de sine crește și stilul de viață capătă îmbunătățiri.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor. Micul Benefic al astrologiei le aduce ocazia de a-și îmbunătăți relațiile cu cei din jur, dar și cu ei înșiși, ocazia de a-și îmbunătăți starea de spirit, implicit, de sănătate. În perioada aceasta de tranzit prin zodia lor, șansele ca nativii să se îndrăgostească și să înceapă noi relații sunt foarte mari, mai ales că relațiile au șanse să fie de lungă durată, mature și înțelepte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a-și îmbunătăți viața sentimentală.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a profita de energia lui Venus, guvernatoarea lor, pentru a-și îmbunătăți considerabil starea de sănătate, pentru a ameliora simptome ale unor afecțiuni cronice. Nativii vor vindeca frici, temeri, emoții negative, gânduri nocive, tensiuni psihice născute în această ultimă perioadă agitată din viața lor. Pot avea parte de surprize în plan intim, o aventură pasională poate lua naștere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a fi mai lucizi, mai raționali în gândire.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează relațiile, prin sectorul prietenilor, al proiectelor și planurilor. Relația cu persoanele din anturaj se va îmbunătăți considerabil, nativii vor comunica și vor lămuri orice neînțelegere și, în plus, au șanse să pună la punct planuri și proiecte de viitor sau să aibă beneficii de pe urma unor proiecte deja inițiate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce sprijin, suport din partea prietenilor. În această perioadă pot cunoaște prin intermediul anturajului o persoană care să le trezească interesul.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus prin Fecioară întocmai în sectorul carierei și al imaginii profesionale. Nativii au șansa să-și îmbunătățească relația cu superiorii, să-și înlesnească atingerea unor obiective și aspirații care să aibă impact financiar benefic. Nativii vor avea ocazia săs e afirme. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți statutul, renumele, imaginea în fașa celorlalți.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să-și îmbunătățească convingerile, credințele, stadiul de evoluție personală sau profesională în care se află. Nativii vor fi maturi în gândire și vor da dovadă de înțelepciune și spiritualitate. Pentru mulți Capricorn se vor manifesta beneficii legate de studii, cunoaștere. Este o perioadă de dezvoltare și evoluție. Cum Venus le guvernează iubirea, posibil să cunoască persoane care să-i atragă intelectual, poate la un seminar, curs, într-o călătorie. Cei care se află în relații pot să-și consolideze legătura, să dea naștere unor viziuni de viitor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a rezolva o problemă ce nu necesită amânare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot folosi de tranzitul lui Venus prin Fecioară pentru a-și înlesni un context financiar legat de credite, bănci, taxe, impozite, moșteniri, litigii, procese, bunuri de patrimoniu. Viața intimă, sexuală, se poate îmbunătăți. În unele cazurti, partenerul poate aduce în casă un venit suplimentar sau poate avea parte de o creștere a salariului. Totodată, va fi o perioadă de mai mare confort interior. Nativii pot depăși frici, temeri, vicii, obsesii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a purta un dialog cu partenerul legat de tema banilor.

Nu rata: Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Peștii își îmbunătățesc relația

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Nativii vor observa o reală îmbunătățire a vieții de cuplu, lămurirea unor confuzii, dar și o îmbunătățire a relației cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații. Cei care sunt implicați într-un proces au șanse de câștig. Totodată, un proiect personal sau în care sunt implicați poate avea parte de beneficii majore, sprijin, susținere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a clarifica o situație cu partenerul de viață.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...