Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 martie 2021. Berbecii se eliberează de trecut

Publicat: 02/03/2021 | 21:41

Horoscopul zilei de 3 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 martie 2021 spune că nativii din zodia Berbec au puterea astăzi să se elibereze de trecut.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 MARTIE 2021. SCORPIONII SE POT ÎNDRĂGOSTI)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să simtă o stare de vulnerabilitate emoțională, să se simtă singuri, neînțeleși, pe de o parte, iar pe de altă parte, să resimtă o teamă financiară, – în cazul în care au de rezolvat un context ce ține de o investiție, credit, asigurare, litigiu, de un bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce și vești bune, dat fiind că Venus formează un sextil cu Uranus. Nativii simt să facă lucrurile diferit în cuplu, în relația în care se află simt să aducă un suflu nou. Dau dovadă de blândețe, de înțelegere și sunt pregătiți să ierte, să dea libertate celuilalt sau, o altă interpretare, ei înșiși își doresc să se desprindă de ceva dureros, să se elibereze de ceva din trecut și o pot face cu zâmbetul pe buze, cu rana emoțională aproape vindecată.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de neplăceri, de constrângeri în relațiile cu ceilalți, mai ales în relațiile profesionale și cu partenerul de viață. Este posibil să fie nemulțumiți de un contract, de ceea ce rezultă dintr-o colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce în schimb o dorință mare de a petrece timp cu prietenii, mai ales dacă până acum, din diferite motive, viața socială a fost mai rezervată. S-ar putea să-și surprindă prietenii cu atitudinea dornică de a face lucrurile altfel decât până acum. Totodată, profesional, simt să aducă un aer proaspăt în proiectele lor și să facă niște schimbări benefice în viața personală astfel încât să se ocupe mai mult de ceea ce le place.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să aibă grijă la locul de muncă pentru că au tendința de a fi nemulțumiți de tot ce se petrece și astfel pot fi mai conflictuali cu colegii. Sarcinile profesionale pentru mulți sunt resimțite ca neplăcute, obositoare, acaparante, dar partea bună este că sunt stimulați să facă lucrurile altfel, să se desprindă de acele tipare care nu aduc randament și doar le consumă energia. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce o dorință mare de a se elibera de ceva din trecut care îi inhibă să se afirme profesional. Unii nativi pot simți să facă lucrurile altfel întocmai pentru că se tem pentru sănătatea lor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac schimbă complet starea de spirit de zilele trecute, odată cu intrarea Lunii, guvernatoarea lor, în sectorul iubirii. Nativii vor da dovadă de multă creativitate și vor manifesta intens simțul artistic, fiind o zi benefică celor care lucrează în aceste domenii. Chiar și nemulțumirile sufletești le pot transpune în artă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce dorința unui refresh la nivel de concepții, mentalități și principii. Este o zi benefică să se debaraseze de niște prejudecăți avute. Unii nativi au bucuria de a descoperi că sunt atrași de un domeniu nou de studiu.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să fie nevoie de o altă abordare a unei situații ce vizează bunurile materiale, bunurile de patrimoniu sau relația cu părinții. Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de o serie de situații neplăcute, frustrante în aceste sectoare de viață și, în plus, pot simți că ceilalți nu le oferă sprijinul de care au nevoie. Pe de altă parte, favorizați de acest context ar fi cei care își fac un credit pentru casă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce multor nativi dorința de a se elibera sau de a se raporta diferit la resursele altora, de exemplu la banii partenerului.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi surprinși de cât de bine pot relaționa cu cei din jur pe chestiuni legate de credințe, obiceiuri, mentalități, principii de viață. Despre convingerile lor pot discuta și cu partenerul de cuplu și vor observa că se ajunge la un numitor comun. Este o zi bună să aducă ceva nou în cuplu, să facă ceva diferit în sfera profesională, în relațiile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că se pot izbi de rigiditatea unor colegi de muncă, dar nu este cazul să cedeze. Mai multă atenție la deplasări astăzi!

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să evite speculațiile financiare astăzi și să fie mai economi, mai responsabili cu veniturile lor. S-ar putea să apară niște nemulțumiri legate de bani, buget, salarizare. Atenție, de asemenea, la plățile online. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o dorință mare de a face lucrurile altfel la locul de muncă, de a se elibera de niște sarcini acaparante. Unii nativi simt să se îbdepărteze de niște colegi cârcotași, enervanți.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, dar în aspecte tensionate cu Saturn, cei născuți în zodia Scorpion se simt posomorâți, neliniștiți și, în plus, nici poziția lui Marte, dispozitorul Lunii, nu-i ajută să se manifeste altfel. Este o zi destul de încordată în plan relațional, însă partea cu plus este că pot transforma toată această amărăciune în artă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține să fie creativi. Simțul artistic și inspirația se vor bucura astăzi de o doză de ingeniozitate, de scânteia de care au nevoie.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se închid în sine și refuză să vorbească, aspect trasat de cuadratura Lună-Saturn, aspect care poate aduce și multă tensiune interioară, agitație, stres, oboseală și irascibilitate. Nativii se tem să facă dezvăluiri, să exprime ceea ce simt și ceea ce țin ascuns de multă vreme. Contextul zilei, cu Venus sextil Uranus, pentru ei cam asta cere, să spună ce au pe suflet, ce-i apasă, să se elibereze de niște emoții pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție la starea de sănătate, la modul în care-și desfășoară activitățile.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea simți dezamăgiți, trădați de niște prieteni sau de niște persoane cu care sunt asociați, cu care lucrează la un proiect, mai ales dacă la mijloc este vorba de niște bani. Pe de altă parte, nevoia de comunicare și socializare este mare și pot reuși să surprindă în mod plăcut prin ceea ce spun, prin felul în care o spun, total altfel decât se așteaptă ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o blândețe aparte în dialog.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt atenționați asupra unui context care vizează cariera, viața profesională, relația cu superiorii, modul în care-și exercită funcția și autoritatea. Cumva, nativii pot deranja prin ceea ce spun, prin felul în care se raportează la un astfel de context. Poate unii vor să facă dreptate cu orice preț, poate sunt prea autoritari. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce cheltuieli legate de casă sau, o altă interpretare, le atrage atenția că pentru a-și îmbunătăți veniturile este nevoie de mai multă deschidere, este nevoie să facă lucrurile altfel decât le-au făcut până acum, ba chiar să se elibereze de niște frici. Au șansa de a obține independența financiară dar este posibil să fie prea legați emoțional de ceva sau cineva.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să nu ajungă prea ușor la un acord sau la același punct de vedere cu un prieten sau asociat. Posibile dezamăgiri cauzate de viziunea, atitudinea, principiile altora. Oricum, nevoia de a clarifica niște principii, convingeri, credințe este mare, dar astăzi va fi greu de înțeles, fiind vorba de multă rigiditate interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce totuși și vești bune, dat fiind că Venus, planeta iubirii din zodia lor, face un sextil cu Uranus din Taur. Nativii vor fi dornici să aducă ceva nou în viața lor personală, să simtă mai multă bucurie, dar și să se elibereze de ceva sau cineva. Este o zi foarte bună pentru o reîmprospătare a vieții personale.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2021)