Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020. Marte intră în zodia Săgetător

Publicat: 02/01/2020 | 20:36

Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, își începe tranzitul prin zodia Săgetător, tranzit care va continua până pe 16 februarie 2020. În toată această perioadă vom da dovadă de multă energie pentru cunoaștere, pentru explorare, indiferent că este vorba de explorarea sinelui, a mediului înconjurător sau a unor noi domenii de interes. Este o perioadă favorabilă călătoriilor, noilor experiențe de viață, o perioadă care ne deschide noi orizonturi de cunoaștere.

Marte în Săgetător ne face mai pasionali, ne insuflă dorința de a progresa prin experiențe noi și aventură, însă trebuie să fim atenți pentri că ne expune și anumitor riscuri care nu ne sunt, neapărat, necesare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul cunoașterii, al filozofiilor de viață și al străinătății. Cum Marte le este și guvernator, vedem ca acești nativi să devină foarte determinați în toată această perioadă să cunoască lucruri noi, locuri noi, să cunoască noi persoane, să studieze domenii noi și să acumuleze sau aprofundeze informație. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a planifica sau a discuta despre o călătorie.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul intimității și al banilor deținuți împreună cu ceilalți, în specal cu partenerul de viață. În toată această perioadă, nativii vor deveni foarte pasionali, vor duce pasiunea la extrem, însă vor fi și foarte determinați să intre în posesia unor bunuri materiale, să-și îmbunătățească veniturile prin diverse mijloace. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot lăsa frământați de unele gânduri legate de acțiuni din trecut, poate chiar legate de foști parteneri de viață.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Marte va tranzita întocmai sectorul relațiilor și căsniciei și pentru cei născuți în zodia Gemeni poate începe o perioadă în care atenția și energia vor fi canalizate fie către consolidarea relației de cuplu, fie către găsirea unui partener de viață. Nativii au șanse să întâlnească noi persoane prin intermediul cercului de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că o relație de prietenie se poate transforma într-una pasională. Moment bun pentru reaprinderea pasiunii în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de acest tranzit al lui Marte prin sectorul muncii și sănătății. Nativii își vor canaliza toată energia pentru a-și îndeplini cât mai conștiincios activitățile la job, vor deveni foarte responsabili, determinați și hotărâți. Pe de altă parte, acest tranzit iar putea suprasolicita foarte mult și din acest motiv, horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să acorde toată atenția necesară odihnei și relaxării în timpul liber.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Marte va activa puternic sectorul iubirii și al creativității, iar cei născuți în zodia Leu vor fi dornici de noi experiențe în dragoste, dornici să cunoască noi parteneri de viață, iar cei care au deja o relație vor fi determinați să o consolideze. Nu este exclus ca cei singuri să intre în aventuri amoroase, chiar sexuale. Creativitatea și zona artistică pot cunoaște o înviorare, iar nativii pot avea succes în aceste zone. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce discuții serioase în cuplurile sudate legate de venirea pe lume a unui copil.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit în sectorul familiei și poate începe o perioadă în care nevoile nativilor vor fi mult mai legate de propria lor persoană, de consolidarea statutului lor în cămin. Aceștia pot simți nevoia de a petrece mai mult timp cu cei dragi și chiar de a-și mări familia. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține activitățile legate de locuință. În acest răstimp este foarte probabil ca Fecioarele să se ocupe de renovarea, redecorarea casei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță sunt susținuți de Marte în toate activitățile care presupun studiu, aprofundarea cunoștințelor, cercetare, învățare și predare. Nativii pot fi foarte direcți în comunicarea cu cei din jur și pot spune lucrurilor pe nume fără să se gândească la consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a planifica sau chiar de a pleca într-o deplasare, excursie, scurtă călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, tranzitul lui Marte, guvernatorul lor secundar, le va aduce toată energia și determinarea de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii vor munci mai mult și cu mai multă sârguință pentru a face bani, mai ales dacă este vorba de proiecte plătite suplimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că se pot epuiza dacă se implică în prea multe activități în același timp.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Marte își va începe tranzitul întocmai prin semnul lor, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de o perioadă energică, în care determinarea de a explora lucruri noi va fi foarte mare. Nativii pot pleca în călătorii, se pot axa pe studiu în vederea afirmării unor calități personale și pot deveni excesiv de pasionali și dornici de aventuri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot deveni justițiari, fie fără motiv, fie într-un mod dus la extrem.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul subconștientului și al trecutului. Nativii pot traversa o perioadă de tumult interior, o perioadă în care ar putea fi determinați să se întoarcă în amintiri, să reia relații din trecut sau să reanalizeze situații din trecut în care au acționat într-un anume mod. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn lîi atenționează că se pot lăsa afectați de frici, temeri, obsesii și unele vicii pot lua amploare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Relațiile cu prietenii vor deveni centru de interes pentru cei născuți în zodia Vărsător, odată cu tranzitul lui Marte prin Săgetător. Nativii își vor canaliza energia pentru a lega noi relații de prietenie, pentru a-și consolida relațiile deja existențe și pot pune la cale planuri îndrăznețe de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu cineva din anturaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au marea șansă de a se face remarcați din punct de vedere profesional în această perioadă în care Marte le tranzitează sectorul carierei. Energia și determinarea de care vor da dovadă acum vor fi copleșitoare pentru acești nativi, însă vor reuși să-și atingă obiectivele și scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizii impulsive, să aibă grijă la imagine și să aibă mai multă încredere în propriile lor forțe.