Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 aprilie 2020. Venus intră în zodia Gemeni

Publicat: 02/04/2020 | 21:06

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de ingresul planetei Venus întocmai î semnul lor, cu impact asupra personalității și asupra modului în care relaționează cu cei din jur.

Venus, planeta iubirii și a banilor, părăsește zodia sa de domiciliu pentru a intra în zodia Gemeni, zodie pe care o va tranzita întreaga lună și în care energia sa este una puternică, chiar ușor extremă.

Venus în Gemeni aduce chef de flirt și socializare, chef de a cuceri prin arta dialogului, prin declarații de dragoste siropoase și aduce o ușoară înclinație către infidelitate. În unele cazuri sentimentele pot deveni mai superficiale și ne putem amăgi cu ușurință de ceea ce auzim, de ceea ce ni se spune, mai ales că totul se poate desfășura doar la nivel virtual.

Cât despre latura financiară, Venus în Gemeni este destul de cheltuitoare, iubește luxul și preferă relațiile profitabile, acele relații care sunt reciproc avantajoase sau au la bază un interes material. Atrag atenția aici că este recomandat să se administreze cu prudență veniturile pentru că în luna mai Venus va retrograda în același sector și s-ar putea ca pierderile financiare să fie mai acut resimțite. Mare parte din problemele financiare ale lunii viitoare pot fi prevenite dacă de acum suntem chibzuiți și responsabili în administrarea finanțelor.

Încă de la început, Venus va face un aspect foarte bun cu Saturn, aflat în zodia Vărsător, și astfel ne va ajuta foarte mult în consolidarea relațiilor, în asumarea responsabilităților sentimentale și în legarea relațiilor de lungă durată. Tot acest aspect ne va face să fim destul de responsabili și cumpătați în cheltuieli și să ne dorim stabilitate financiară, aspect de înțeles și de bun augur în acest context social.

Chiar de Paște Venus va face un aspect armonios cu Mercur și ne va îndemna la dialog și socializare mai mult ca niciodată. Vom fi dornici de a avea pe cineva cu care să vorbim orice, să-i împărtășim gândurile și trăirile noastre, vom face mari declarații de dragoste și, totodată, aspectul va stimula flirtul la un nivel înalt, dar și relațiile pasionale, intense și pasagere.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi mai comunicativi și sociabili ca niciodată, cu chef de vorbă și povești și asta pentru că Venus le va activa întocmai sectorul comunicării. Totodată, nativii vor fi susținuți în negocieri și pot semna contracte profitabile întreaga perioadă de tranzit. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se împăca cu o rudă, poate chiar cu un vecin cu care au fost în conflict.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul financiar și nativii vor fi puternic susținuți să-și îmbunătățească veniturile. Pot apărea oferte noi și pot negocia avantajos. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să înceapă să se pună mai mult în valoare. Pot ieși în față și pot prospera prin dialog și empatie.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce dorință de flirt și cucerire celor singuri, iar celor care sunt în relații de lungă durată le poate îmbunătăți considerabil comunicarea cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce o stare de sănătate foarte bună și le insuflă o gândire pozitivă, optimistă.

Horoscop zilnic Rac

Cu Venus în tranzit prin Gemeni, cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și mai tempereze din trăirile interioare, să-și îmbunătățească starea de sănătate și să depășească niște frici, temeri și chiar o poveste (de dragoste) legată de trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce gânduri mult mai optimiste și mai pozitive legate de situația actuală cu care se confruntă și cu care ne confruntăm toți.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus prin Vărsător prin sectorul prietenilor și vedem ca nativii să fie foarte deschiși către socializare, către legarea de noi cunoștințe, chiar dacă doar în spațiul virtual deocamdată. Posibil ca unele relații de prietenie să fie văzute cu alți ochi și să ia naștere o pasiune în anturaj. Tranzitul poate aduce planuri de viitor profitabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează împăcarea cu un prieten sau chiar cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Venus prin Gemeni în sectorul carierei și nativii se vor bucura de influxuri astrale benefice ascensiunii profesionale. Urmează o perioadă bună pentru imaginea profesională, pentru a se face remarcați și apreciați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în atingerea obiectivelor propuse, dar le cere să fie răbdători și să facă pași mici și siguri.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte mult susținuți de tranzitul lui Venus, gvernatoarea lor, prin Gemeni în procesul de învățare, asimilare a informațiilor și este foarte posibil ca mulți nativi să înceapă acum cursuri online sau să dea examene și să obțină diplome. Dialogurile pe teme filozofice vor fi sarea și piperul relațiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a relua legătura cu o persoană aflată în străinătate sau care este de altă cultură.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt susținuți de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează parteneriatele, în sectorul financiar al bunurilor și banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot soluționa situația unui credit, pot rezolva un aspect care vizează o moștenire, un partaj, pot reuși să achite niște taxe, impozite. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion aprinde și o mare pasiune în cuplu, stimulează sectorul intimității sexuale și poate fi favorabil cuplurilor aflate în tensiuni. Către finele lunii, însă, este posibil ca spre mulți nativi să fie tentați să aibă o aventură sau o relație extraconjugală.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingersul lui Venus întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei. Din această poziție, Venus va susține comunicarea între parteneri, va ajuta la consolidarea relațiilor prin dialog deschis și sincer și poate aduce împăcări în cuplurile unde au fost tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în legarea de noi parteneriate profesionale, în negocierea unor colaborări avantajoase.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor reuși în această perioadă să-și îmbunătățească performanțele la locul de muncă. Nativii vor munci cu drag și spor și vor fi foarte eficienți în rezolvarea sarcinilor. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în perioada aceasta. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o stare de sănătate foarte bună care se va menține pe parcursul tranzitului, însă nu trebuie să exagereze cu supasolicirarea și epuizarea.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin Gemeni în sectorul iubirii și mulți nativi vor începe noi relații în această perioadă, relații care se pot contura în povești de lungă durată. Cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și consolideze puternic legătura. Totodată, este momentul să-și îmbunătățească relația cu copiii și să-și cultive o pasiune, un hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi tentați să dea curs unor flirturi, aventuri, chiar relații extraconjugale, în special către finele lunii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor reuși odată cu tranzitul lui Venus prin Gemeni să-și îmbunătățească și armonizeze relația cu membrii familiei, în special cu părinții. Nativii vor simți nevoia să descoasă trecutul, să-l înțeleagă și să-l integreze în prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține tranzacțiile imobiliare, însă nativii sunt sfătuiți să nu se grăbească în acest sens, având în vedere contextul social. Este o perioadă bună să se ocupe de locuință, de reamenajarea și redecorarea casei.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 APRILIE 2020. BERBECII ÎNCHEIE RELAȚII ȘI PARTENERIATE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2020