Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 februarie 2020. Capricornii sunt surprinși în dragoste

Publicat: 28/02/2020 | 20:31

Horoscopul zilei de 29 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot fi luați prin surprindere de o atitudine a partenerului.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se gândesc și analizează pe toate părțile niște propuneri financiare sau posibilitatea unor renegocieri contractuale cu privire la remunerație. Posibile îngrijorări, însă nefondate sau cel puțin resursele nativilor nu par a fi în declin. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot exista surprize din acest sector venite, însă prudența și cheltuielile făcute cu moderație pot fi un bun ajutor pentru nativi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur se simt bine, se simt puternici, de neclintit în deciziile lor și foarte stăpâni pe situație. Atenție, însă, că de la calm la stres este doar un pas, iar nativii au tendința de a oscila emoțional, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce conflicte gratuite, inexplicabile, în cuplu, care să-i ia inclusiv pe nativi prin surprindere.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Nevoia de relaxare, de detașare față de factorii de stres cotidian este mare, iar cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea dedica citirii unei cărți, unui dialog interior, meditației sau conversațiilor spirituale. Reechilibrarea psihică și emoțională nu este un proces ușor și rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea probleme de sănătate, în special în zona renală sau a gâtului, poate fi vorba și de niște dereglări hormonale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Relațiile cu prietenii pot fi ușor incomode, iar cei născuți în zodia Rac s-ar putea să nu se simtă chiar bine, chiar în largul lor într-un anturaj în care au intrat de curând sau dacă participă la un eveniment. Totuși, surprize pot apărea și pot cunoaște noi persoane dacă ies din casă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a-și consolida o poveste de iubire sau o relație cu o persoană dragă, poate un prieten din copilărie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

S-ar putea ca cei născuți în zodia Leu să participe astăzi la o reuniune de familie sau la un eveniment public într-un context profesional, oficial. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la ceea ce spun și la cum se prezintă în fața celorlalți pentru a nu gafa. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente de glorie dacă știu să se pună în valoare și să se facă plăcuți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să treacă printr-o serie de frământări, de gânduri ce vor avea putere să schimbe niște mentalități, să răstoarne niște sisteme de valori și principii, dat fiind că Luna le traversează casa filozofiilor de viață, iar guvernatorul lor, Mercur, retrogradează în zodia Pești, o zodie responsabilă cu angoasele și fricile, temerile, confuziile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite să-și acorde încrederea oricui și oricum.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Se întrevăd îngrijorări financiare, cu privire la banii partenerului sau la banii în comun dintr-un proiect, colaborare. Nu este exclus ca cei născuți în zodia Balanță să primească mici favoruri financiare, mici daroruri, cadouri în semn de recunoștință, de mulțumire. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poatea duce surprize care țin de sectorul intimității, poate de o aventură sexuală.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea simți ușor confuzi, bulversați de atitudinea partenerului de viață. Nu sunt excluse surprize în cuplu, mai plăcute sau nu, de la caz la caz, având în vedere că Luna, pleneta emoțiilor, face aspecte cu Uranus, planeta adevărului și a surprizelor, întocmai în sectorul relațiilor și al căsătoriei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite pe cât posibil discuțiile în contradictoriu cu partenerul și mai ales reproșurile și criticile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător se împart în două mari categorii: cei care s-au suprasolicitat și epuizat toată săptămâna și care acum nu au altă variantă decât să zacă, și cei care sunt odihniți și dornici de muncă. Oricum, posibile tulburări legate de tiroidă, renale sau în zona capului pot apărea în ambele cazuri, dar simptomatologia și impactul va fi resimțit diferit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă odihnă și relaxare, detașare de stres.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă chef de aventură, de ieșit în oraș, de distracție, însă nu neapărat că o vor face pentru că rigiditatea celo din jur le-ar putea anula tot elanul. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să petreacă timp cu persoana iubită sau cu copiii, dacă au, să se dedice pasiunilor comune și să evite situațiile la limită. Luna le traversează casa iubirii, dar face aspecte cu Uranus, planeta surprizelor și a adevărului, și poate scoate la suprafață niște nemulțumiri legate de dreptul la libertate și independența în cuplu. De asemenea, pot trăi momente neașteptate în viața amoroasă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să se dedice activităților casnice și gospodărești, să facă curățenie, cumpărături pentru casă și să gătească, mai ales că poate fi vorba de o cină în familie, de o reuniune cu rudele și cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a purta dialoguri neașteptate pe tema moștenirilor sau a unui imobil, bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești nu trebuie să plece urechea la tot ce aud pentru că unii pot vorbi vrute și nevrute din invidie. Posibil ca nativii să simtă nevoia să reia unele dialoguri mai vechi pentru a găsi lămuriri, a clarifica ceva ce-i macină de mai multă vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce în față unele frici și este momentul să le înfrunte. De exemplu, poate fi vorba frica de a călători într-un loc sau de a revedea un loc care-i impactează emoțional sau frica de a vorbi în public, de față cu necunoscuți.