Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 decembrie 2020. Capricornii pot avea tensiuni în relații

Publicat: 28/12/2020 | 21:53

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn pot avea parte de conflicte în relația de cuplu sau în relațiile profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de treburi gospodărești, fac ordine, pun la punct detalii în locuință. Nativii trebuie să se aștepte la contexte profesionale pe care trebuie să le rezolve și la amânarea unor planuri legate de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai atenți la nevoile lor emoționale și să nu se lase copleșiți de ceea ce se petrece în exterior, mai ales dacă nu pot controla.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt dornici de învățare și studiu, de căutare a unor răspunsuri în alte sfere decât cele clasice, dorindu-și cu orice preț logică și rațiune în dialog și în gândire. Nativii sunt mai sociabili decât de obicei și pot cere mai multe explicații. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia planificării unei deplasări, unei vizite sau unei excursii.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de o situație financiară. Nativii fac calcule și socoteli și încearcă să ajungă la o metodă eficientă de administrare a finanțelor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce în atenție o situație mai veche legată de bani sau le evidențiază o eventuală neplăcere în contextul unor modificări legislative.

Horoscop zilnic Rac

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Rac se pot simți mai dornici de liniște și echilibru, însă este posibil ca un context partenerial, relațional să-i pună pe jar și chiar să se vadă nevoiți să riposteze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să dea dovadă de calm și empatie, înțelegere în relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt atenționați cu privire la starea generală de sănătate, atât fizică, cât și psihică. Nativii pot fi cuprinși de unele frici și temeri pe fondul unor gânduri lăsate să acționeze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite excesele alimentare și să aibă grijă la tot ce ține de acest spectru pentru că pot să-și dea peste cap sistemul gastrointestinal.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se dedică prietenilor și petrec timp cu aceștia, își fac planuri și proiectează activități împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că vor exista și nemulțumiri și tensiuni care se vor accentua în special mâine și care vor decurge întocmai din nerespectarea unor planuri sau indicații de grup.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o zi intensă profesional, cu provocări menite să le deschidă ochii și să-i stimuleze să-și analizeze cariera și ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere prudență în dialogul cu superiorii și evitarea deciziilor radicale și insuficient analizate.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt dornici să exploreze noi domenii, poate să se înscrie la noi cursuri și seminarii, să se dezvolte personal și profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot apărea unele nemulțumiri cu privire la sistemul prin care trebuie să acceadă la o nouă formă de studiu sau pot întâmpina rețineri din cauza unor principii pe care le au sau poate a unui dialog cu cineva care le taie aripile.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea interesa în mod clar și evident de situația unei moșteniri, a unui credit, a unui litigiu aflat pe rol sau, în alte cazuri, poate fi vorba de partaje care reintră în atenția nativilor, taxe, asigurări. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să analizeze atent un astfel de context și să vadă cum îl pot întoarce în favoarea lor sau valorifica.

Horoscop zilnic Capricorn

Se întrevăd momente tensionate, conflictuale în relațiile celor născuți în zodia Capricorn, indiferent că este vorba de relații profesionale, cu colaboratori și asociați, sau de relația de cuplu. Nativii sunt reticenți la tot ce vine de la ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o indisponibilitate spre împăcare, acomodare la pretențiile celorlalți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de situații tensionate la locul de muncă, fie din cauza dialogurilor cu colegii, fie din cauza sarcinilor și responsabilităților care par să nu se mai termine și obosesc excesiv nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere evitarea cu orice preț a suprasolicitării și cât mai multă odihnă și relaxare. O zi liberă i-ar putea salva de multe neplăceri și de stres.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt confuzi cu privire la o situație sentimentală și nativii pot prefera distanțarea sau solitudinea cu toate că nevoia de a iubi și a fi iubiți este foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă indulgență față de persoana iubită și față de copii pentru a evita o eventuală ruptură care cu greu va fi remediată.