Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 martie 2020. Fecioarele pot intra în dezacord cu propriile principii de viață

Publicat: 27/03/2020 | 20:19

Horoscopul zilei de 28 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 martie 2020 spune că astăzi nativii din tzodia Fecioară pot intra în dezacord cu propriile lor credințe și filozofii de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec încep să-și facă niște calcule seriose, stricte și foarte solicitante la nivel psihic. Nativii s-ar putea să fie puși într-o situație nouă, cu care nu s-au mai confruntat până acum și deciziile dinanciare pe care le vor lua vor fi cu impact pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie foarte raționali și echilibrați în cheltuieli.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur reușesc să-și mai echilibreze și tempereze emoțiile, să lase teama deoparte și să-și facă planuri realiste, la obiect pentru viitor. Nativii reușesc să-și controleze foarte bine ieșirile, trăirile și sunt sfătuiți să scrie pe hârtie programul pe care și-l doresc pentru săptămâna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se odihnească mai mult și să fie mai responsabili la acest capitol, al relaxării, al detensionării de factorii de stres.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu reușesc să intre în posesia unei sume de bani, unei remunerații mai vechi sau care ar fi trebui să le fie plătită cu mult timp în urmă. Se întrevăd griji financiare pentru acești nativi și indisponibilitatea de a fi, pentru moment, calmi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și refacă niște calcule și socoteli și să facă economii.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de dezamăgiri din partea prietenilor. Cel mai probabil, nativii vor apela la cineva din anturaj pentru un ajutor, pentru un sprijin (financiar), dar răspunsul nu le va fi pe plac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie prudenți în mpdul de administrare a resurselor, indiferent că sunt financiare, emoționale, alimentare. Nu este momentul să dea naștere tensiunilor în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie foarte atenți la imaginea profesională, la autoritatea pe care o impun sau la modul în care se supun unei autorități, fie profesională, familială sau din instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea dificultăți în semnarea sau menținerea unor parteneriate, colaborări, asocieri.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-un dezechilibru emoțional pe fondul destabilizării unor principii, credințe, filozofii de viață. Posibil ca ceea ce au crezut și gândit până acum să se arate neadevărat, fără fundament. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce nemulțumiri, dezacorduri legate de un curs, un seminar la care erau înscriși.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de unele blocaje, dezacorduri, neînțelegeri în privința unor bunuri materiale, sume de bani care au legătură cu terțe persoane, moșteniri, credite, litigii. Nativii pot avea parte de întârzieri legate de plăți care li se cuvin. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie foarte chibzuiți și cunmpătați în privința cheltuielilor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au paret de momente favorabile, plăcute în cuplu. Unii nativi reușesc să-și consolideze relația cu partenerul de viață, să ajungă la un compromis, să fructifice o colaborare profesională, un parteneriat. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu-și facă griji suplimentare pentru sectorul financiar, cel puțin nu deocamdată.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de momente dificile, tensionate la locul de muncă. Se întrevăd dezechilibre legate de desfășurarea unor activități, greutate și dificultate în ducerea la bun sfârșit a sarcinilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă mai multă grijă la sănătate și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot reuși să se reechilibreze în această perioadă prin punerea la cale a unor planuri ingenioase, noi pentru nativi și pentru domeniul lor profesional. Posibil să transforme o pasiune, un hobby într-o sursă de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să schimbe o strategie și să obțină beneficii pe termen lung.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător încearcă din răsputeri să se mențină pe linia de plutire în ceea ce privește o activitate domestică, o situație care vizează locuința sau pe membrii familiei. Nativii pot trece prin stări de nervozitate și irascibilitate, însă horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce și capacitatea de a-și înfrâna pornirile și a evita conflictele cu cei dragi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești reușesc să lege o bună comunicare cu cei din jur. Nativii încearcă să dea un sens ozitiv unor informații, încearcă ca prin afirmațiile lor să încurajeze pe cineva, să susțină o cauză umanitară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să discearnă destul de rațional adevărul de minciună, zvonurile de vești, ca și cum ar putea să vadă adevărata față a oamenilor cu care stau de vorbă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 30 MARTIE – 5 APRILIE 2020. GEMENII AU PARTE DE O PERIOADĂ FAVORABILĂ