Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2028. Lună Plină în zodia Leu

Publicat: 27/01/2021 | 22:45

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2028, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2028 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2028 spune că nativii din zodia Leu vor avea parte de o Lună Nouă formată în zodia lor.
Luna Plină din Leu se petrece pe axa iubirii și reprezintă un moment deosebit de impactant în viața sentimentală. Vorbește despre nevoia de a ne iubi pe noi înșine, dar și despre nevoia de a-i iubi pe ceilalți într-un mod necondiționat.

Totodată, Venus, planeta iubirii, și Pluto, planeta transformărilor, se întâlnesc la grad perfect în zodia Capricorn și susțin puternic aspectele lunației. Este o perioadă bună să iertăm, să ne regenerăm emoțional, să reînviem o relație sau să o încheiem definitiv. Magnetismul și pasiunea sunt la cote înalte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Plină întocmai în sectorul iubirii. Acesta spect va aduce schimbări remarcabile în viața lor sentimentală. O relație toxică, ascunsă, se poate încheia, în timp ce în cazul altor nativi pot apărea împăcări și o reînviere a unei relații. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce culegerea roadelor unui proiect creativ, dar și ocazia de a-și schimba relația cu copiii sau de a deveni părinți, aspect care se va putea petrece începând de astăzi timp de jumătate de an înainte.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia odată cu această Lună Plină din Leu să facă schimbări importante în casă, legate de locuință și familie. Unii nativi îți pot cumpăra o casă, alții își pot schimba domiciliul, pot renova locuința sau se pot muta, posibil chiar cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești despre familie. Poate află că familia se mărește.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de fel și fel de informații neașteptate, pot purta dialoguri neprevăzute, pot negocia contracte și tensiunile financiare nu sunt excluse. Unii nativi culege roadele financiare ale unui contract Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atarge atenția că pot avea parte de dialoguri importante în cuplu, în unele cazuri esențiale pentru viitorul relației.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină în sectorul financiar și nativii pot culege niște roade în acest sens, însă momentul poate aduce și încheieri. Dacă unii pierd o sursă de venit, alții pleacă la un loc de muncă mai bine plătit sau renegociază aspru salarizarea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce momente intense în viața de cuplu, ocazia împăcării cu partenerul și a regenerării relației.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor. Pentru nativi se anunță schimbări memorabile care vin cu noi începuturi, atât în viața personală, în relația de cuplu, cât și în viața profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce tensiuni profesionale, dar și ocazia de a-și atinge niște obiective profesionale.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți ca la această Luna Plină din Leu să fie mai atenți la sănătatea lor. Este posibil ca afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate corespunzător să se manifeste acum, dar și cele cronice să devină mai apăsătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că secrete pot fi dezvăluite, situații din trecut pot ieși acum la suprafață.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină în sectorul prietenilor și este posibil pe de o parte ca unele relații să se încheie, în schimb pe de altă parte unele relații pot trece la alt nivel. De la prietenie la iubire poate fi un singur pas. Unii nativi pot primi sprijin din partea unei persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a culege roadele unui proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot culege roadele unui context profesional, aspect care poate însemna o avansare în carieră, atingerea unui obiectiv, o nouă funcție sau trecerea la alt nivel. Unii nativi pot schimba direcția profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu se lase conduși de dorințele părinților legate de viața lor profesională. Zi intensă în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia în urma unor situații și evenimente petrceute acum să-și schimbe niște principii de viață, niște convingeri și sisteme de valori. Nativii pot obține o diplomă sau se pot folosi de un atestat avut. Posibile vești neașteptate, dialoguri sau declarații suprinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie mai atenți la deplasări, mai prudenți în călătoriile pe distanțe lungi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot profita de această Lună Plină din eu pentru a încheia o relație toxică, o relație ascunsă sau bazată pe interese materiale. Totodată, nativii pot schimba raportarea la finanțele partenerului de viață, pot apărea discuțiipe tema bunurilor în comun. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce multor nativi o nevoie mai mare de a-și câștiga banii în mod diferit.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Plină în sectorul relațiilor și poate aduce încheierea unei relații care nu mai funcționează de multă vreme și pe care nativii nu au avut până acum curajul să o încheie. De asemenea, este probabil să apară tensiuni cu colaboratorii și asociații și să se încheie contracte profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să facă tot posibilul pentru a menține echilibrul între ei și cei din jur.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină în sectorul muncii și sănătății. Nativii s-ar putea să renunțe la un loc de muncă, să piardă un job sau să facă schimbări profesionale majore ca urmare a stresului de la locul de muncă. Pe de altă parte, impactul major al lunației va fi în zona sănătății, unde nativii trebuie să facă unele schimbări importante de stil de viață. În caz contrar pot avea surpriza că nu-și mai pot îndeplini sarcinile cotidiene. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă odihnă.