Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 februarie 2020. Leii luptă pentru o funcție

Publicat: 27/02/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 28 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor lupta cu îndârjire pentru a obține sau a-și păstra o funcție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se gândesc foarte serios cum să facă, în ce direcție să pornească pentru a-și valorifica un potențial. Poate fi vorba inclusiv de sectorul profesional unde doresc să facă o schimbare ca urmare a unei nemulțumiri financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în aceste demersuri, însă nativii trebuie să știe că va fi nevoie și de compromisuri și constrângeri pentru a-și atinge scopul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur încep să-și contureze noi ideologii, noi filozofii și mentalitățiile și principiile după care s-au ghidat până acum (personal, dar mai ales profesional) vor fi voit schimbate, iar nativii le vor percepe ca pe o binecuvântare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a fi calmi, stabili psihic și emoțional, de a fi liniștiți și împăcați cu alegerile și deciziile luate. Va fi un moment în care nativii nu se vor mai teme să acționeze în sensul unei schimbări radicale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să se mai calmeze după tumultul ultimelor zile. Nativii vor reuși să-și pună ordine în gânduri, să fie mai statornici în anumite idei, planuri, să-și prioritizeze niște acțiuni în vederea îndeplinirii unosr scopuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că nu este momentul să cedeze în fața unor contexte care nu-i reprezintă. Posibil ca cineva să-i remunereze în neconcordanță cu munca depusă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac reușesc să se vadă, să se audă, să reia o legătură cu un prieten, cu o persoană dragă cu care nu au mai interacționat de multă vreme. Este un moment bun să consolideze o relație de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu fie reticenți la noile anturaje în care au posibilitatea să intre.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu sunt foarte atenți la situația profesională, la contextul care se conturează în jurul lor. Nativii țin cu dinții de o funcție, de un statut și pot deveni adevărați luptători dacă cineva le amenință autoritatea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă mai multă grijă la imaginea pe care o afișează. Este de preferat să se ferească de bârfe și să aibă grijă să nu cadă pradă unor complicități.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

O serie de principii și raționamente pot avea nevoie acum de o consolidare și nativii pot căuta sprijin în cărți de profil sau în dialoguri cu persoane înțelepte. Credințele celor născuți în zodia Fecioară (și nu ne referim strict la cele religioase) s-ar putea schimba, în sensul că se vor întări, vor deveni stabile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să muncească mai mult și cu încredere în sine pentru un proiect pe care-l au în dezvoltare sau pe care își doresc să-l dezvolte în viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Sectorul financiar reintră în atenția celor născuți în zodia Balanță. Nativii fie încearcă să obțină un bun material (o sumă de bani), prin proces, judecată, partaj, credit, fie încearcă să-și rezolve o problemă personală prin valorificarea unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu facă tranzacții în perioada în care Mercur retrogradează în zodia Pești.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi destul de serioși, rigizi, sobri și distanți față de persoana iubită și de aici ar putea lua naștere unele conflicte, cel mai probabil bazate pe gelozii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că nu se vor exprima cu ușurință, vor avea blocaje în comunicare și, cel mai probabil, dacă cineva le va cere explicații se vor simți vexați.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Săgetător să fie supuși unor reglementări, unor noi reguli la locul de muncă care să vizeze schimbări de sarcini și atribuții, schimbări de program, de responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu se grăbească să-și arate nemulțumirile, ci să aibă răbdare și să analizeze în tihnă situația.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea confrunta cu un dezechilibru emoțional, cu o supărare care privește persoana iubită. Poate fi vorba despre un fost partener despre care să afle vești care-i nemulțumesc sau pot afla un adevăr despre actualul partener. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează pe nativii care sunt părinți că pot fi surpinși de comportamentul copiilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător nu ar trebui să fie surprinși dacă, pe neașteptate, li se strică ceva în casă sau trebuie să amâne o reparație, reamenajare, ceva ce are legătură cu locuința. Poate cu o mutare, schimbare de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu membrii familiei din cauza unor viziuni diferite sau din cauza neîndeplinirii unor sarcini.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt bine susținuți pe comunicare chiar dacă Mercur încă retrogradează în semnul lor. Nativii pot găsi o soluție neașteptată la o problemă pe care o au sau pot primi sfaturi prețioase astăzi, însă ar fi bine să le verifice corectitudinea, veridicitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a plănui sau chiar de a pleca într-o deplasare la rude, la familie.