Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2020. Taurii sunt agitați și neliniștiți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2020. Taurii sunt agitați și neliniștiți

De: Elena Nistor 25/02/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2020. Taurii sunt agitați și neliniștiți
Horoscopul zilei de 26 februarie spune că Taurii sunt agitați și neliniștiți

Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de frământări și agitație interioară.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce nativilor multă energie, multă determinare în atingerea obiectivelor propuse și mult spirit întreprinzător. Nativii se vor înflăcăra, vor avea tendința de a-și asuma riscuri, în unele chiar și inutile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă inspirație și dorință de afirmare, mai ales în plan profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi poate veni cu stări de neliniște interioară, de nervozitate, îngrijorări, temeri, unele chiar nejustificate. Nativii pot fi agitați, însă nu neapărat că vor depista și cauza. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se dedice mai mult activităților care-i relaxează, să caute să se înconjoare de persoane optimiste și să nu ia în seamă fricile și nevrozele care-i bântuie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Se întrevăd dispute și conflicte legate de bani sau care pleacă de la niște cheltuieli impulsive. Posibil chiar cei născuți în zodia Gemeni să fie responsabili, să fie cei care nu pot sau nu vor să economisească și de aici pot apărea reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să facă eforturi pentru a nu degenera discuțiile, mai ales dacă este vorba de un cuplu sau de un dialog profesional, cu un șef.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de o serie de confruntări cu colegii de muncă, colaboratorii, dar mai ales cu șefii, persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. S-ar putea ca din cauza unui dialog să fie afectați în legătură cu funcția, cu statutul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra replicilor acide, reproșurilor de care pot avea parte. Nu trebuie puse la suflet și nici acționat în consecința lor!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Leu nu va fi o zi prea ușoară astăzi, în sensul că nativii pot intra în contradicție cu propriile lor convingeri de viață, cu propriile lor filozofii și principii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase frământați, să nu se streseze, ci să-și asculte intuiția și astfel să ia niște decizii serioase în acest sens. A venit momentul să renunțe la acele mentalități care nu-i susțin în evoluție, fie personală, fie profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Fecioară ziua de astăzi poate aduce conflicte pe teme financiare, patrimoniale. Nativii pot răbufni și pot intra în discuții aprinse care privesc o moștenire, un partaj, un proces, o sumă de bani pe care o dețin împreună cu alții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară nu le cere să nu facă niciun compromis și să nu accepte nicio ofertă cu care nu rezonează integral.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să între în conflicte serioase cu partenerul de viață și cauzele, cel mai probabil, vor fi legate de lipsa de înțelepciune a nativilor, de dorința de a se impune în dialog, de a avea dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite ambițiile, impulsivitățile, mai ales că acest aspect este valabil și în relațiile profesionale și parteneriatele de afaceri, iar în acest caz situația se va corecta mai greu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de enervări și stres la locul de muncă și nu este exclus să dea naștere unor conflicte cu colegii sau superiorii. Posibil ca unele nereguli să iasă la suprafață sau nativii să fie criticați pentru neatenție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce energie și starea de sănătate va fi una bună, deși irascibilitatea și nervozitatea nu vor lipsi din context. Atenție la accidentări și lovituri!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să intre în conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Nativii nu vor da dovadă de foarte multă răbdare, pot interpreta eronat mesajele și pot răstălmăci cuvintele celor dragi și astfel focul se aprinde. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți dacă fac sport, dacă participă la competiții sau concursuri care presupun solicitare fizică pentru că se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Relația cu membrii familiei va fi la limită, iar cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere unor conflicte destul de serioase dacă nu le va fi luată în calcul autoritatea. Nativii se pot impune, pot pretinde, iar acest aspect s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni excesiv de critici cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca astăzi să aibă o comunicare din topor. Nativii nu vor mai ține cont de etichetă, de regulile de bună creștere, de maniere și vor spune lucrurile pe nume, direct în față, aspect care poate să-i deranjeze pe cei din jur și chiar să-i îndepărteze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți și prudenți în deplasări pentru a nu se accidenta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să intre în conflicte pe teme financiare. Nativii fie sunt remunerați mai puțin sau întârziat pentru o muncă depusă, fie intră în conflict cu funcționarii unor instituții cu care au ceva de rezolvat, soluționat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot cheltui bani în mod impulsiv, fără a avea neapărat nevoie de ceea ce cumpără.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 FEBRUARIE – 1 MARTIE 2020. SCORPIONII POT FI IMPRUDENȚI ÎN ACȚIUNI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...