Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iunie 2020. Venus iese din retrogradare în zodia Gemeni

Publicat: 24/06/2020 | 20:55

Horoscopul zilei de 25 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astăzi, nativii din zodia Gemeni se vor bucura de revenirea în mers direct prin zodia a lor a planetei Venus.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Venus, planeta iubirii și a banilor, își revine în mers direct prin zodia Gemeni după o perioadă destul de lungă de retrogradare, începută în 13 mai. Este un eveniment mult așteptat și fără îndoială că i-am resimțit din plin tensiunea în ultimele săptămâni, mai ales că ne-a testat sentimentele, gradul de fidelitate, relațiile amoroase, comunicarea în cuplu și raportarea la finanțe, implicit la cheltuieli.

După o perioadă în care am făcut reevaluări sentimentale și relaționale, acum, în mers direct, avem șansa să clarificăm și să luăm decizii finale, însă mare atenție pentru că planeta comunicării, Mercur, este retrograd în zodia Rac, și poate aduce destul de multă confuzie în continuare, mai ales că tindem să gândim foarte emoțional, sentimental, să fim mai sensibili.

Până pe data de 7 august, Venus va continua să traverseze zodia Gemeni și tendința de flirt și aventură va rămâne. De asemenea, și declarațiile de dragoste neverosimile și promisiunile imposibil de respectat vor trona, dar și tendința de a cheltui mai mult pe distracții.

Vezi și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

În plus, Venus va face aspecte cu Marte către finele lunii iulie și este foarte probabil să fim mai determinați ca până acum să începem noi relații. Țineți cont că se pot reduce la simple aventuri. Totodată, tot atunci se va reedita un aspect din luna mai, pe care l-a făcut cu Neptun, planeta viselor, din Pești, care acum va fi retrogradă în zodia Pești, prin urmare s-ar putea ca ceea ce am simțit atunci să reintre, din nou, în atenția noastră, iar acum să vedem altfel realitatea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor observa o îmbunătățire a comunicării cu cei din jur, dar și a raționamentul, a gândirii în sine. Posibil ca până acum mulți nativi să fi fost extrem de confuzi cu privire la viața lor, iar acum, grație contextului astrologic, să reușească să clarifice situații, fie financiare, fie sentimentale, relaționale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pot face declarații mărețe, pot transmite informații eronate și pot fi chiar ușor agresivi în dialog.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot reuși să-și clarifice sentimentele pentru cineva, pe de o parte, iar pe de altă parte, pot reuși să-și evalueze corect situația financiară și să ia decizii în acord cu acest aspect. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a face bani dintr-un talent personal, ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Atenție, totuși, la cheltuielile impulsive!

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt printre cei mai fericiți nativi ai zodiacului dat fiind că Venus își încheie mersul retrograd în zodia lor. Aceștia vor avea ocazia să-și clarifice sentimentele față de partener, să-și înțeleagă mai bine trăirile. Totodată, pentru cei singuri, se reaprinde dorința de a flirta, de a cuceri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot deveni foarte cheltuitori, chiar exagerând.

Află și: Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și pună în ordine trecutul, fie gândurile, amintirile, fie relația cu o persoană din trecut. Mulți nativi vor observa că nu se mai tem de o situație, de un eveniment. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce o stare de spirit mai bună care, implicit, va avea repercusiuni asupra stării generale de sănătate. Atenție la comunicarea cu cei din jur!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor reuși să clarifice niște situații cu prietenii, să se înțeleagă mai bine unii cu alții, să iasă mai mult în lume și să-și pună ordine în niște planuri și proiecte pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate debloca multe acțiuni care vizează planurile cu cei din jur, prieteni, parteneri, rude.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să vadă cu alți ochi o situație profesională. Pentru unii nativi se pot debloca niște planuri profesionale, iar alții au ocazia să se afirme în perioada următoare, poate chiar să-ți atingă un țel, să obțină o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se pună în valoare mai mult. Pot câștiga bani mai ușor în perioada următoare.

Citește și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși să înlăture multe confuzii, dat fiind că Venus le este guvernatoare. Multe principii își vor găsi locul acum, multe idei avute vor avea șansa de a se materializa, iar cei care vor să se evidențieze printr-o diplomă o pot face. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie sau de a se înscrie la un curs dorit.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot vedea cu alți ochi o situație financiară, mai ales dacă vizează un bun de patrimoniu, însă totodată se pot lămuri și în legătură cu o relație intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite discuțiile în cuplu legate de bani pentru că pot provoca tensiuni.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să vadă cu alți ochi o situație sentimentală, să-și clarifice sentimentele față de partener, să ajungă la un acord cu un asociat, colaborator. În căsnicie se vor calma apele și se poate îmbunătăți comunicarea, iar cei singuri pot fi mai determinați să înceapă o relație, să flirteze, să cucerească pe cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite discuțiile în contradictoriu, atât în cuplu, cât și în afaceri.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor observa că vor reuși să-și îndeplinească sarcinile la locul de muncă mult mai bine, iar cei care vor să facă o schimbare legată de stil de viață vor fi susținuți acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le va aduce o stare de spirit mai bună, implicit, o îmbunătățire a sănătății.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să lămurească o confuzie sentimentală, să clarifice un aspect cu persoana iubită sau chiar cu copiii. Mulți nativi vor simți că obstacolele puse în calea unei relații sau în calea unui proiect creativ se vor mai dizolva. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o poftă mult mai mare de distracție, implicit de flirt.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești reușesc să-și îmbunătățească relația cu familia, să rezolve niște chestiuni care țin de casă și locuință, dar și să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite dialogurile în contradictoriu cu cei dragi pentru că pot da naștere la conflicte.