Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020. Balanțele explorează sexualitatea

Publicat: 24/01/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță își vor explora sexualitatea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec pot fi destul de agitați astăzi. Nativii pot avea parte de multe întâlniri, pot participa la evenimente, vor comunica excesiv și pot cunoaște persoane noi. Nativii nu vor fi conflictuali, însă chiar dacă nu este vorba de tensiuni, este vorba de clarificări și unele pot fi obținute cu forța. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu uite de odihnă și să încerce să evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur pot trece prin stări contradictorii astăzi, de la agonie la extaz și invers. Nativii sunt sfătuiți să încerce să-și controleze emoțiile și să lupte pentru a-și obține echilibrul afectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi îndeamnă să nu lase lucrurile nerezolvate și să facă ceea ce simt, ceea ce conștiința sau intuiția le transmite, să spună ceea ce-i doare și să nu mai ascundă suferința.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

S-ar putea ca cei născuți în zodia Gemeni să fie nevoiți să ia niște decizii, să ia niște hotărâri, însă nativii vor fi destul de confuzi și nu vor ști în ce direcție să meargă. Nativii ar trebui să evite orice fel de astfel de momente la limită și să amâne verdictele. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să stea mai mult timp cu familia sau să se preocupe de activitățile gospodărești care le pot detensiona mintea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac dau dovadă de o intuiție ieșită din comun. Nativii vor fi raționali și logici și aceste calități îi pot ajuta în luarea deciziilor, mai ales că este o zi favorabilă pentru a elimina confuziile și nelămuririle pe care le au vizavi de ei înșiși, de alegerile lor, sau vizavi de ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce un curaj excepțional să spună lucrurilor pe nume.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Orgoliul de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Leu s-ar putea să le pună bețe în roate și să le strice niște planuri deja făcute. Nativii vor fi foarte sensibili la critici și reproșuri și nu se vor supune deloc cerințelor celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă prudență în comunicare. Ar fi de preferat ca nativii să găsească un echilibru între ei și cei din jur, să-și dozeze energia astfel încât să nu-și facă singuri rău.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de sectorul sentimental. Nativii își fac planuri privind viața amoroasă, vorbesc despre dragoste, fac declarații și-și manifestă emoțiile cu ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot acapara cu entuziasmul lor, iar partenerul de viață, mai ales dacă este vorba de o relație aflată la început, s-ar putea îndepărta. Atenție la tendința de a-i restricționa pe ceilalți, de a le impune să facă ceva sau să simtă ceva.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte pasionali astăzi, foarte dornici de a trăi la intensitate maximă. Pentru unii nativi poate fi o zi a redescoperirii de sine, iar pentru alții poate fi o zi a redescoperirii sexualității. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce un interes aparte pentru nou, pentru cunoaștere și mulți nativi vor explora fel și fel de sectoare noi, poate de activități noi, poate vor dori să cunoască în profunzime o persoană nou intrată în viața lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au foarte multă energie li ar trebui să și-o canalizeze către acele scopuri amânate, către acele dialoguri pe care au evitat să le poarte până acum. Este o zi foarte bună pentru ca nativii să clarifice semnele de întrebare pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în comunicare și le cere să-și pună bine în balanță deciziile pe care le iau de unii singuri, dar care pot afecta pe alții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie excesiv de critici cu privire la persoana iubită. Nativii vor dori să pună reguli, să facă ordine în relația pe care o au, însă s-ar putea ca avântul lor să nu fie îmbrățișat și de partener cu același entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu pună presiune pe cei din jur și să încerce să nu limiteze nevoile celor dragi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza energia pentru a face o schimbare în viața lor, fie o schimbare de look, fie de garderobă, fie cumpără obiecte noi și redecorează locuința. Nativii vor pune multă pasiune în ceea ce fac astăzi și nu este exclus să iasă din casă și să flirteze, să cucerească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că pot face cheltuieli peste limita bugetului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor simți nevoia de a petrece timp cu ei înșiși, însă nu neapărat să se izoleze sau să se lase măcinați de gânduri, cât să se descopere. Ce-și doresc să facă pe viitor? Care este următoarea țintă? Următorul obiectiv de atins? Nativii au ocazia și curajul și limpezimea gândurilor pentru a-și trasa noi planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce multă intuiție, logică și raționament echilibrat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești pot trece printr-un adevărat vârtej emoțional astăzi, însă această stare îi va ajuta să-și dea seama ce-și doresc de la ei înșiși și de la partenerul de viață. Nu va fi vorba de conflicte, cât va fi vorba de conștientizări. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și facă planuri de viitor cu mult curaj și îndrăzneală și să nu se lase trași înapoi de cei din jur, indiferent cine ar fi aceștia și cu ce sfaturi vor veni.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20 – 26 IANUARIE 2020. VĂRSĂTORII ÎȘI FAC DREPTATE SINGURI