Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 martie 2020. Lună Nouă în zodia Berbec

Publicat: 24/03/2020 | 01:25

Horoscopul zilei de 24 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Nouă este momentul noilor începuturi, reprezintă deschiderea unor noi orizonturi pentru fiecare în parte. Acum Soarele și Luna își dau mâna și își unesc energiile benefice pentru a ne susține să deschidem un nou capitol în viața noastră. Această Lună Nouă care se formează astăzi în zodia Berbec, primul semn al cercului zodiacal, vine cu o și mai mare dorință de noutate în viața noastră.

Berbecul este zodia acțiunii, a determinării, a ambiției și curajului, iar Luna Nouă de azi poate înseamna demararea unor acțiuni, însă în contextul social al momentului și analizând, totodată, contextul astrologic al momentului de Lună Nouă, vorbim de o deschidere către tehnologie și mediul online. Astfel, aspectele benefice pe care Luna Nouă din Berbec le face cu Saturn, care a intrat în zodia Vărsător, vorbesc despre o ancorare a acțiunilor noastre în folosul comunității și având sprijinul zonei de tehnologie, a zonei online, – acestea fiind calitățile Vărsătorului. Prin urmare, în analiza de mai jos, încercați să transpuneți previziunile în așa fel încât să le găsiți o conotație personală asociată cu momentul greu prin care trecem din cauza epidemiei de coronavirus.

În plus, aspectele tensionate pe care Luna Nouă le face cu Nodurile Lunare (Nodul Sud Karmic din Capricorn și Nodul Nord Karmic din Rac), dincolo de conflictele pe care le pot favoriza cu autoritățile, fie cu autoritățile statului, fie cu persoana care reprezintă o autoritate în viața noastră, pot însemna întocmai că nu este momentul acum să demarăm acțiunile și proiectele, dar le putem pregăti, putem pune cărămizile la temelie. Să nu uităm că un impactul aspectului de Lună Nouă ne amprentează puternic în primele două săptămâni, dar și în următoarele șase luni. Să nu ne pierdem speranța, deci!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra vieții personale și profesionale, asupra stilului de viață, dar și asupra sănătății. Nativii pot avea parte de începuturi legate de aceste sectoare și se pot pune foarte mult în evidență în zona online, prin acțiuni umanitare, caritabile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce sprijin din partea prietenilor sau nativii pot primi o sponsorizare, o susținere, cineva poate investi într-o idee a lor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi legate de starea de sănătate, de starea psihică, dar și fizică. Nativii pot lăsa în spate traume, frici, gânduri negative, relații cu persoane toxice, chiar persoane karmice. Aceste noi începuturi pot, de asemenea, avea legătură cu cariera, pot primi susținere din partea unui superior, pot fi ajutați de o persoană importantă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să aibă curaj să se desprindă de trecut.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi în ceea ce privește relațiile de prietenie, dar și planurile și proiectele de viitor. Posibil ca unii nativi să simtă că nu mai rezonează cu un anturaj și să-și facă noi cunoștințe sau să simtă nevoia să-și reconfigureze un proiect sau să se implice mai mult în acțiuni umanitare. Posibil să aibă susținere din străinătatea sau, în alte cazuri, o diplomă să-i susțină în acțiunile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că și în plan sentimental pot apărea noutăți.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi printre nativii puternic amprentați de această Lună Nouă care se formează în sectorul carierei și care poate deschide noi orizonturi profesionale care, totodată, să aducă și îmbunătățiri financiare. Posibil ca nativii să aibă parte de un sprijin material din partea cuiva. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține să iasă în față, să se facă remarcați într-un cadru profesional, să-și îmbunătățească imaginea, însă îi atenționează că nu va fi nici ușor și nici cu efecte imediate.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi legate de sectorul studiilor și de străinătate. Posibil ca cei care și-au obținut o diplomă să primească oferte de colaborare, asociere într-un proiect sau să primească sprijin din partea unui partener pentru a continua un curs, pentru a învăța ceva nou. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce noi filozofii de viață, o reconturare a mentalităților și credințelor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi legate de sectorul financiar și de sexualitate, intimitate. Nativii pot primi răspunsuri cu privire la credite, împrumuturi, moșteniri, partaje sau pot deschide un cont de economii. Pot avea parte de sprijin din partea unui coleg de muncă sau pot primi un răspuns favorabil legat de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia să se vindece de o frică, de o teamă care le-a amprentat starea de spirit în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță această Lună Nouă le amprentează întocmai sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Nativii au șanse să înceapă o nouă poveste de iubire sau să o consolideze pe cea actuală, chiar să primească o cerere în căsătorie, însă poate fi vorba și de semnarea unor noi colaborări, asocieri, înspecial pe proiecte artistice sau care vizează un hobby, o pasiune, un talent înnăscut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a aborda cu multă maturitate o situație sentimentală.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi începuturi legate de locul de muncă, de activitățile desfășurare, posibil ca nativii să primească noi sarcini, noi responsabilități și atribuții. Pe de altă parte, vor avea susținere din partea familiei pentru a face față schimbărilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o stare de sănătate mai bună, chiar posibilitatea de a se vindeca după o afecțiune cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în dragoste. Nativii fie cunosc pe cineva prin intermediul internetului și pun bazele unei povești de iubire, fie dau curs unei aventuri. În relațiile deja construite comunicarea poate fi un sprijin în consolidarea legăturii dintre parteneri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce idei noi despre cum să-și petreacă timpul liber, despre cum să-și dezvolte niște pasiuni, hobby-uri, talente.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi care vizează familia, relația cu părinții, dar și cu trecutul lor, cu copilăria lor. Posibil ca nativii să depășească o etapă ce ține de trecut. Totodată, poate fi vorba de noi oportunități care vizează o situație ce ține de locuință, de cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce sprijin financiar din partea cuiva din familie.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi începuturi care vizează comunicarea, negocierile, actele, relația cu rudele apropiate, deplasările pe distanțe scurte. Posibil ca nativii să reușească printr-un dialog să depășească o traumă din trecut, să fie ajutați de cineva (psiholog, terapeut) să se vindece de ceva ce i-a apăsat, fizic sau psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se face remarcați printr-un discurs public. Unii nativi pot demara activități academice, ce țin de predare/învățare online.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar iar nativii vor avea oportunitatea de a descoperi alternative pentru a-și îmbunătăți veniturile, cel mai probabil legate de mediul online, însă trebuie să fie atenți la dușmani ascunși, la prietenii prea binevoitori. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o sumă de bani cu titlu de datorie, din trecut.