Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 iunie 2020. Neptun retrogradează în Pești

Publicat: 22/06/2020 | 22:22

Horoscopul zilei de 23 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Azi, nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea lui Neptun întocmai în semnul lor.

Citește și: Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

Neptun își va începe de astăzi mersul retrograd prin zodia Pești, pe care de altfel o guvernează, și-l va menține până pe data de 29 noiembrie 2020. În toată această perioadă vom resimți la nivel subtil, mental, limitările sale care ne obligă la o reanaliză a idealurilor noastre.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor, a imaginației și a fanteziei, dar totodată este și planeta intuiției și a spiritualității. Este o planetă de generație, însă toți o avem într-un anume sector de viață și toți îi resițim influența. Atunci când se află în mișcare aparent retrogradă ne aduce un mare beneficiu, acela de a vedea altfel realitatea, ca și cum ni se ridică vălul, ceața de pe ochi. Este o perioadă în care, în funcție și dea spectele sale, putem avea revelații, putem primi răspunsuri prin rugăciune la întrebările noastre, putem fi iluminați în maniere mai puțin raționale. Poate fi un moment de conștientizare a realității și vă atenționez că poate veni și cu deziluzii, decepții și vise năruite.

Nu rata: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

În tranzitul său retrograd, Neptun va reedita niște aspecte cu Venus, planeta iubirii, care atunci când s-a aflat în mers retrograd în zodia Gemeni, a adus un soi de entuziasm și viziune denaturată a unei situații sentimentale, iar acum, în luna iulie mai exact, apare ocazia de a se reevalua situația. De a fi observată din alt unghi și de a se lămuri.

Cel mai puternic îi vor resimți influența cei din zodia Pești sau care au ascendentul în Pești, dar și cei care îl au pe Neptun în astrograma natală în aspecte importante cu planetele personale: Soare, Lună, Marte, Mercur și Venus.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de conștientizări importante legate de trecut, vor reuși să se contecteze mult mai bine la latura lor spirituală, la Divinitate și credință. Unii nativi pot apela cu mare încredere la terapii complementare pentru vindecarea sau ameliorarea unor afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a conștientiza o frică reală pe care o au, o teamă absurdă, și de s se elibera de ea.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să vadă cu alți ochi o relație de prietenie, să descopere niște adevăruri, să înlăture niște confuzii legate de anturaj. De asemenea, pot avea revelații privind un plan personal sau un proiect profesional pe care-l au în desfășurare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce nevoia de a se implica în cazuri umanitare, de a fi mai aproape de cei care au nevoie de ei, aspect care poate fi foarte pregnant în perioada următoare. Posibil să se clarifice o situație sentimentală.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să se trezească la realitate într-o situație care le vizează cariera și pot avea o revelație legată de situația lor profesională. Unii nativi pot fi deziluzionați cu privire la o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce conștientizări prețioase legate de acest sector de viață. Atenție la imaginea profesională! În perioada următoare nativii pot avea revelații, iluminări cu privire la o situație sentimentală recentă.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să conștientizeze o situație de viață, să-și înțeleagă rolul și rostul pe pământ. Pentru unii nativi poate fi vorba de clarificarea unor principii, de înțelegerea unor mentalități ale altora. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o revelație profesională, legată de un curs, de o diplomă pe care acum înțeleg cum să o folosească cât mai eficient.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să resimtă la nivel profund energia lui Neptun retrograd prin Pești și acesta spect să le aducă unele tranformări interioare. Nativii pot să-și conștientizeze fricile cele mai ascunse și să le vindece. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere foarte mare atenție la tot ce ține de partea financiară. Se pot iluziona și pot face erori în administrarea finanțelor și a bunurilor de patrimoniu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Neptun întocmai în sectorul relațiilor și al căsătoriei, sector pe care îl și guvernează. Acești nativi s-ar putea să aibă o revelație legată de relația în care se află, să li se ridice ceața de pe ochi în legătură cu un partener de viață sau de afaceri, cu un colaborator. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce multe răspunsuri la întrebări, la confuzii cu care s-au confruntat în plan sentimental sau profesional.

Vezi și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi destul de temători, neîncrezători într-un context care le privește sănătatea, uneori și munca. Nativii pot apela la terapii naturiste, complementare, homeopate pentru a-și rezolva o afecțiune cu care se confruntă.  Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unor conștientizări, iluminări legate de stilul de viață, dar și de modu în care-și îndeplinesc activitățile zilnice la locul de muncă. Pe de altă parte, în perioada care urmează pot avea parte de iluminări legate de un context sentimental, relațional.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de conștientizări, revelații și iluminări legate de sectorul sentimental. Unii nativi pot vedea adevărata față a unei partener, în timp ce alții au șansa de a clarifica percepții, senzații pe care le-au trăit vizavi de o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să pună mai mult accent pe dezvoltarea unei pasiuni, unui hobby și să nu uite de relaxare și timp liber.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să dizolve niște bariere pe care le aveau în relația cu părinții sau în relația cu propria lor persoană, cu trecutul lor. Unora li se ridică ceața de pe ochi și văd cu mai multă claritate ce au de făcut pentru a vindeca o karmă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o dezamăgire legată de locuință, de un plan ce vizează căminul.

Află și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să ducă dialogul la rang de artă și comunicarea să o transforme în mesaj spiritual. Nativii pot dezvălui unele adevăruri, pot distruge unele mituri și pot transforma secretele în aliat de încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce unele clarificări legate de acte, documente. Dialoguri revelatorii cu rudele apropiate.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Neptun într-un sector financiar și este de preferat ca acești nativi să fie foarte atenți la tot ce ține de administrarea finanțelor, de cheltuieli, dar și la metodeșe prin care-și obțin banii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate unele conștientizări legate de acest sector, dar și unele deziluzii în plan financiar.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea guvernatorului lor întocmai în semnul lor, iar personalitatea va fi prima impactantă. Dacă nativii se vor folosi pozitiv de energia neptuniană vor avea șansa unor conștientizări remarcabile, vor avea ocazia de a se înțelege mai bine pe ei înșiși și ar putea transforma confuziile în scuturi, ar putea să-și dezvolte niște abilități psihice remarcabile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia unor clarificări sentimentale.