Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 decembrie 2020. Scorpionii pot negocia avantajos

Publicat: 22/12/2020 | 22:12

Horoscopul zilei de 23 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion pot negocia avantajos o situație profesională.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna continuă și astăzi tranzit prin zodia lor, însă se va forma și un aspect tensionat între Marte, guvernatorul lor, și Pluto, planeta transformărilor, astfel că cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de mai mult stres profesional, de provocări venite din zona carierei, a funcției și a imaginii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a depăși niște bariere profesionale și de a se afirma.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt nemulțumiți, dezamăgiți de o atitudine a partenerului de viață. Sunt viziuni și convingeri diferite care dau peste cap niște iluzii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că frământările sentimentale își pot lăsa amprenta și asupra stării de spirit, dar și asupra stării de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să vadă adevărata față a unei persoane din anturaj sau chiar să fie dezamăgiți de un prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se bucure de o astfel de experiență pentru că au ocazia să învețe o lecție și să înlăture o persoană care nu le merita încrederea și simpatia.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi destul de sensibilă în relațiile cu superiorii, colaboratorii și asociații și nativii se pot enerva foarte ușor, iar într-un exces de furie pot încheia un contract. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere diplomație, răbdare și calm pentru că decizia de acum s-ar putea să o regrete ulterior.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să-i asculte și pe ceilalți, pe colegi, asociați, pe cei cu care desfășoară activități profesionale pentru că nativii pot avea parte de unele conștientizări importante. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că pot fi prea mândri de rațiunile lor și pot fi tentați să le impună și altora să vadă lucrurile la fel ca ei.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte pe tema banilor, bunurilor comune, cheltuielilor comune. Pot primi reproșuri și acuze de la partener. Horoscopul de azi pentru zodia le poate aduce ocazia ca în urma unui astfel de dialog să conștientizeze că sunt prea legați de zona materială și astfel își refuză multe bucurii.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi conflictuali în relațiile cu cei din jur, însă în multe cazuri partenerul este cel care duce lucrurile la extrem și are pretenții prea mari de la nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia unora să discute despre o mutare, schimbare de domiciliu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să poarte niște dialoguri tensionate, să aibă niște negocieri conflictuale, dar în urma cărora să ajungă la ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o idee nouă de afacere, un zvon despre un job sau despre un post eliberat la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea unele conștientizări financiare importante care să-i stimuleze să-și exploateze mai mult un talent. Astăzi este de preferat să evite speculațiile financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai mult curaj și mai multă încredere de sine dacă vor să cucerească pe cineva.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie ținta unor critici din partea familiei pe motiv că nu se implică în activitățile casnice și-și neglijează îndatoririle. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu fi conflictuali, cci din contră să se folosească de context pentru a conștientiza și a-și asuma niște responsabilități.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte direcți în dialog și spun lucrurilor pe nume sau, în cazul unor nativi, subtilitățile pe care le transmit prin mesajele lor deranjează pe ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot primi sfaturi importante de la cei cu care comunică astăzi, sfaturi care pot rezolva probleme mai vechi care-i frământă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt și astăzi stresați din cauza unui context financiar, însă în schimb pot avea idei bune despre cum să-și valorifice un talent și în timp să-l monetizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce propuneri interesante de la persoanele cu care colaborează sau ccu care desfășoară activități comune.