Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 aprilie 2020. Lună Nouă în zodia Taur

Publicat: 22/04/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Nouă întocmai în semnul lor zodiacal.

Luna Nouă reprezintă momentul unor noi începuturi și este o perioadă bună pentru a ne trasa noi obiective, pentru a ne face noi planuri și chiar pentru a le demara. Acum ni se deschid noi orizonturi și putem acționa fiind susținuți de contextul astrologic. Fiind vorba de zodia Taur, aceste noi începuturi au tangențe cu iubirea, în special iubirea de sine, cu finanțele, dar și cu  modul în care ne raportăm la valoare personală, la frumusețe, la creativitate.

Această Lună Nouă din zodia Taur este o lunație mai tensionată și plină de surprize. Se petrece în conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, și poate aduce situații neașteptate, de natură să ne bulverseze, dar și să ne determine să facem o schimbare majoră în viață. Totodată, această Lună Nouă se petrece în aspecte tensionate cu Saturn, care a intrat în zodia Vărsător, prin urmare poate fi vorba de niște blocaje pe care să le întâmpinăm în demararea acțiunilor noastre și va trebui cumva să ne maturizăm și să devenim mai responsabili în aceste zone care-i corespund Taurului, adică în dragoste și în modul de administrare a finanțelor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Nouă din Taur întocmai în sectorul financiar, iar aici va fi vorba de surprize și răsturnări neașteptate de situație care pot să vizeze inclusiv salarizarea, investițiile avute. Nu este neapărat vorba de pierderi, cât de nevoia de reorganizare a bugetului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a găsi soluții pentru a-și îmbunătăți veniturile pe termen lung.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor și va fi vorba, cel mai probabil, de o schimbare majoră în plan personal, profesional și financiar, mai exact de o reorganizare a priorităților, chiar a stilului de viață, astfel încât nativii să-și atingă scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a demara un proiect legat de comunicare, de a cunoaște o persoană importantă sau de a rezolva o situație tensionată prin dialog.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să se vindece odată cu această Lună Nouă din Taur. Nativii pot să se elibereze de frici și temeri avute, pot să-și schimbe stilul de viață și modul de gândire astfel încât să se vindece inclusiv de o afecțiune fizică. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o stare de ineriorizare mai puternică și chiar stări ușor depresive, anxioase.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi și surprize legate de prieteni, de anturaj. Nativii pot fi ajutați de o persoană importantă să-și îndeplinească un scop, să demareze un plan, un proiect avut. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a face o schimbare în cercul de prieteni, iar cei singuri pot cunoaște o persoană care să-i încânte și cu care să empatizeze.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de surprize și noi începuturi legate de sectorul profesional. Poate fi vorba de schimbări în carieră și nativii pot fi determinați să facă un pas neașteptat către îndeplinirea unor obiective, țeluri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie atenți la imaginea pe care o afișează și la modul în care se prezintă în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de schimbări legate de principii, de modul în care văd viața și unele mentalități înrădăcinate pot fi zgâlțâite acum cu scopul de a evolua, de a înainta. Unii nativi se pot înscrie la cursuri online și pot decide să studieze ceva nou. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce vești neașteptate din străinătate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță trec prin momente intense care pot aduce transformări interioare profunde și acestea pot fi legate de sectorul financiar. Poate fi vorba de surprize legate de moșteniri sau de banii partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a cunoaște pe cineva, de a se îndrăgosti, de a trăi un moment pasional în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt amprentați de Luna Nouă din Taur în sectorul relațiilor, al căsniciei și al parteneriatelor profesionale și nativii pot avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație remarcabile la aceste capitole. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere prudență în cuplu și în semnarea noilor colaborări, asocieri profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător Luna Nouă din Taur poate aduce surprize și situații imprevizibile în ceea ce privește locul de muncă. Posibil ca nativii să treacă prin schimbări și reorganizări legate de job. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai atenți la sănătate și să-și îmbunătățească stilul de viață, să fie mai atenți la gestionarea stresului și la alimentație.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Nouă din Taur întocmai în sectorul iubirii și al activităților recreative, dar și al fertilității. Nativii pot avea parte de surprize în povestea de dragoste, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care să le atragă atenția. Este un moemnt bun să-și valorifice niște talente și calități cu care au fost înzestrați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn creează un context favorabil celor care-și doresc să devină părinți, favorizând fertilitatea.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi începuturi în ceea ce privește familia și locuința. Nativii pot fi surprinși de unele decizii ale părinților, pot profita de context pentru a-și reorganiza locuința sau pot lua decizia de a face o schimbare de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a-și reevalua modul în care se raportează la ideea de cămin.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi surprinși de ceea ce le ajunge la ureche și pot avea parte de oportunități neașteptate legate de sectorul comunicării. Moment bun pentru a învăța lucruri noi, practice. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deplasările sau să le facă cu un maxim de prudență pentru a nu avea surprize. Totodată, se pot întâlni în mod neașteptat cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Posibil să afle secrete.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20 – 26 APRILIE 2020. TAURII AU PARTE DE NOI ÎNCEPUTURI