Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Soarele intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Soarele intră în zodia Balanță

De: Madalina Manole 21/09/2020 | 21:19
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Soarele intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță vor avea parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra personalității lor și asupra modului de interacțiune cu ceilalți.

Intrarea Soarelui în zodia Balanță reprezintă momentul echinocțiului de toamnă și vine cu o energie blândă într-un context astrologic destul de tensionat. Cu Soarele în Balanță, până pe 23 octombrie, vom fi mai înclinați către căutarea echilibrului în relațiile cu ceilalți, vom dori să vedem doar frumosul în jurul nostru și vom fi mai diplomați în abordări, căutând dreptatea.

Zodiile care se vor bucura de acest aspect sunt cele de foc, Berbecul, Leul și, bineînțeles, Balanța, dar tranzitul va fi resimțit din plin și de nativii Rac și Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza mai mult atenția către relațiile cu cei din jur, încercând din răsputeri să obțină armonia în cuplu, dar și în relațiile profesionale și parteneriatele de afaceri. Dat fiind că Marte este retrograd în zodia lor și va face aspecte de opoziție cu Soarele din Balanță pe parcursul acestui tranzit este bine de știut că vor apărea neînțelegeri și dificultăți în cuplu care pot fi soluționate doar pe cale diplomatică. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se preocupe mai mult de problemele partenerului de viață.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul Soarelui în casa muncii și a sănătății. În mod normal, nativii se vor bucura de mai multă energie și vor fi mai eficienți în munca lor, dar și mai dornici să-și îmbunătățească stilul de viață, însă dat fiind că vor exista opoziții cu Marte retrograd, este de preferat să acorde o mai mare atenție și grijă stării de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă toate resursele necesare pentru a face față provocărilor apărute.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii, iar nativii vor fi mult mai expresivi în manifestarea sentimentelor și mai dornici de noi experiențe amoroase. Cei singuri vor fi mai determinați să înceapă noi relații. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a-și manifesta cu mai mult curaj niște talente artistice și, totodată, ocazia de a fi mai creativi, în special în zona comunicării.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi determinați să reaștearnă armonia în relația cu cei dragi, în special cu părinții, însă trebuie să știe că vor deveni și mult mai vulnerabili decât de obicei și mult mai atenți la emoțiile lor, chiar orientați către trecut, aspect care le poate aduce unele dezechilibre interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se ocupe de curățenie în casă, să facă ordine și să reașeze lucrurile la locul lor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul comunicării și al deplasărilor. Nativii vor afla vești prețioase, vor fi mai comunicativi, încercând constant să mențină armonia și să se facă plăcuți de cei din jur. Dialogurile, discursurile publice pot pune în evidență nativii. Se vor remarca la ședințe, interviuri, examene orale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pe parcursul acestei perioade de tranzit este bine să fie mai atenți la deplasări și călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar, iar acest aspect le poate aduce o mai mare determinare natibvilor de a fce bani, de a-și îmbunătăți și echilibra veniturile. Totodată, sunt sfătuiți ca în perioada următoare să nu fie impulsivi în cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a se pune în evidență prin talente personale.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade, dat fiind că Soarele le activează zodia și le aduce mai multă energie, mai multă forță vitală și capacitatea de a se vindeca, de a-și ameliora problemele de sănătate. Nativii trebuie să știe că pe parcursul acestui tranzit, Soarele va afce opoziție cu Marte retrograd din Berbec, iar acest aspect poate aduce mari conflicte în relațiile de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a face pace cu sine și de a se simți mult mai liniștiți, mai împăcați cu ceea ce se petrece în jurul lor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia odată cu acest tranzit al Soarelui prin zodia Balanță să-și rezolve niște probleme cu trecutul, poate chiar legate de starea de sănătate. Oricum, dat fiind că Soarele se va afla într-o opoziție cu Marte retrograd din casa sănătății, este bine ca încă de pe acum să se responsabilizeze vizavi de acest sector și să caute să-și îmbunătățească stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a-și mai îmbunătăți starea de spirit și este recomandat ca nativii să facă tot ce le stă în putință pentru a fi mai optimiști.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot profita de acest tranzit al Soarelui prin Balanță pentru a-și îmbunătăți relația cu prietenii. Nativii pot veni cu noi principii, pot echilibra o serie de mentalități legate de relațiile lor și chiar au șansa de a pune în lumină un proiect de grup pentru că vor fi determinați în acest sens. Pe parcusrul acestui tranzit, Soarele va aface opoziție cu Marte retrograd din casa iubirii, deci s-ar putea să apară unele conflicte sentimentale, mai ales ales dacă atenția nativilor va fi canalizată prea mult în zona profesională sau către prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a ieși în oraș, de a se distra și a cunoaște noi persoane.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei. Nativii pot fi foarte determinați în această perioadă să se afirme profesional, să-și atingă niște obiective propuse, dar și să lege relații cât mai bune și echilibrate cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește ca în această perioadă care urmează să facă tot posibilul să păstreze un echilibru între muncă, profesie, și familie, cămin pentru a evita conflictele.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot folosi în mod productiv și constructiv de acest tranzit al Soarelui prin Balanță și pot să-și canalizeze atenția către principiile și filozofiile de viață pe care le au, în sensul de a obține un echilibru între gândire și simțire. Acest sector de viață se luminează și nativii pot avea parte de unele conștientizări, de noi viziuni și orizonturi. Sunt susținuți nativii care vor să se dezvolte, să progreseze, să evolueze spiritual, deși trebuie să știe că nu va fi ușor de integrat noi concepte și credințe. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține pe nativii care vor să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare personală sau la seminarii de perfecționare profesională. Este de preferat ca pe durata acestui tranzit să fie mai prudenți în călătorii și deplasări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi mai determinați în această perioadă în care Soarele tranzitează Balanța să rezolve niște situații care țin de acte, credite, moșteniri, împrumuturi, relația cu băncile, bunuri materiale, procese, litigii. Nativii se vor preocupa, de asemenea, de viața intimă și pot fi mai pasionali ca de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția asupra unor posibile tensiuni care pot să apară în cuplu din cauza banilor sau a atașamentelor materiale pe care le au. Soarele le poate lumina niște frici și temeri avute.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele