Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iunie 2020. Saturn intră retrograd în Capricorn

Publicat: 21/06/2020 | 20:40

Horoscopul zilei de 22 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 iunie 2020 spune că astăzi nativii Capricorn vor avea parte de ingresul lui Saturn, guvernatorul lor, în zodia lor care, în mersul său retrograd, se va afla în tranzit pentru ultima oară în următorii 28-30 de ani.

Saturn se află în mișcare retrogradă în Vărsător încă din data de 11 mai, iar astăzi va ieși din acest semn zodiacal pentru a-și tranzita, din nou, zodia de domiciliu, de asemenea, în mers retrograd. Saturn retrograd în Capricorn va relua niște teme nerezolvate legate de autoritate, de responsabilitate, de răbdare, de corectitudine și moralitate, legate de ascensiunea profesională, de funcții și de imagine, de reputație și ne va cere reevaluarea unor obiective, aspirații, țeluri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor pune mult accent astăzi pe relația cu mama sau cu autoritatea din viața lor. Nativii vor avea parte de dialoguri emoționante și clarificări în familie. Posibil disconfort cauzat de o ipostază publică, un blocaj în atingerea unui scop profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce nativilor o mare conștientizare a sinelui, a trecutului, a unei karme de familie. Mare atenție la imaginea profesională, la modul în care se expun în public!

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să fie atenți la emoții în cazul în care susțin un interviu, un discurs public sau dau un examen. Pe de altă parte, se întrevede și mult consum de energie cauzat de studiu sau necesitatea de a-și reorganiza niște activități academice. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce frământări principiale sau blocaje legate de o călătorie în străinătate. Reevaluări profesionale și legate demodul în care au asimilat niște cunoștințe.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni este o zi foarte bună pentru renegocieri financiare, pentru calcule și clarificări legate de salariu, remunerație. Atenție la investiții și cheltuieli! De evitat! Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și reevalueze bunurile materiale, banii, economiile, să refacă o strategie financiară. Posibile conflicte în cuplu care pleacă de la bani, de la modul în care s-au administrat finanțele comune.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Soare în semnul lor, proaspăt intrat odată cu formarea fenomenului de Lună Nouă însoțit de Eclipsă de Soare în zodia Rac, iar acest aspect le va aduce energie timp de o lună de zile, le va aduce determinare și ocazii să-și împlinească niște planuri, să se dezvolte personal. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce situații incomode în relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Unii nativi se pot simți limitați, din nou, de un context relațional și vor trebuie să facă reevaluări și modificări.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea simți mai slăbiți astăzi, mai apatici și nu este exclus să se confrunte cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Stare emoțională și afectivă confuză, bulversantă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a vedea într-o nouă lumină o situație ce ține de locul de muncă. Posibil să primească rpspuns la unele sesizări mai vechi, să clarifice ceva. Mare atenție la sănătate. Saturn retrogradează în acest sector și cere mai multă responsabilitate.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de dialoguri tensionate cu prietenii și nu este exclus să se spună unele lucruri incomode sau să se confirme, prin evenimente și situații, unele suspiciuni mai vechi așe nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce tensiuni în relațiile de iubire, mai ales dacă acestea sunt proaspăt începute, și le va induce nevoia de a-și reevalua în perioada următoare sentimentele. În relațiile cu copiii este nevoie de mai multă responsabilitate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor trece, din nou, prin cerințele severe ale lui Saturn care le propune o reevaluare a relațiilor cu familia sau o reanaliză a unor aspecte ce țin de o locuință, de o schimbare de domiciliu. Trecutul poate deveni, din nou, apăsător și limitativ pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să vorbească în public, să se facă recunoscuți și apreciați într-o ipostază publică, însă va fi nevoie de multă atenția la ceea ce comunică. Posibile renegocieri legate de o funcție în cazul unor nativi.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor resimți limitările lui Saturn în domeniul comunicării, al transmiterii informațiilor. Nativilor li se cere mai multă responsabilitate vizavi de procesul de învățare, dar și reluarea unui dialog, a unei discuții abandonate. Posibile renegocieri financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nativilor o mare profunzime în gândire și o necesitate de a-și reevalua unele principii de viață, de această dată în sinea lor, fără a-și mai împărtăși concluziile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător resimt limitările lui Saturn în sectorul financiar. Nativii vor trebui, din nou, să-și reevalueze și reanalizeze finanțele, modul în care-și cheltuie banii și-și administrează bugetul. De evitat speculațiile financiare și investițiile majore și riscante. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a lămuri o situație financiară în cuplu, de a clarifica o neînțelegere cu un partener de afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn

Saturn, guvernatorul lor, va retrograda întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Capricorn îi vor resimți din plin influența. Unii nativi vor deveni mai tăcuți, mai introspecți, în timp ce alții vor simți nevoia să-și reorganizeze viața. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce tensiuni și neînțelegeri în relațiile cu cei din jur, atât în cuplu, cât și cu asociații și colaboratorii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor putea răsufla ușurați o perioadă pentru că Saturn le-a părăsit semnul, însă ingresul pe casa trecutului, a fricilor, a viciilor, a obsesiilor și a bolilor lungi și cronice le poate instaura o oarecare teamă, le poate aduce gânduri mai negativiste. Dat fiind că Saturn le este și guvernator tradițional, nativii au șansa acum să rezolve ceva ce nu au rezolvat din trecut, mai ales că aici va mai reveni peste aproximativ 28-30 de ani. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce dialoguri tensionate la locul de muncă, dar și ocazia de a clarifica neînțelegerile mai vechi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se vor confrunta cu retrogradarea lui Saturn în sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor. Aici pot apărea blocaje, piedici și o mare nevoie de reevaluare și reorganizare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia unui dialog lămuritor în cuplu sau poate fi vorba de acord la care ajung cu copiii, dacă sunt părinți. Sensibilitate în plan sentimental.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22 – 28 IUNIE 2020. SĂGETĂTORII AU PARTE DE ACȚIUNE ÎN DRAGOSTE