Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 decembrie 2020. Berbecii sunt energici și motivați

Publicat: 21/12/2020 | 22:10

Horoscopul zilei de 22 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec sunt energici și motivați să-și atingă niște obiective profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Berbec se bucură de multă energie, motivație și determinare în atingerea scopurilor. Nativii trebuie să aibă grijă la conflictele cu superiorii și la tendința de a-și asuma prea multe responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de afirmare și punere în evidență a calităților profesionale.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să resimtă o oarecare stare de agitație interioară, de neliniște și să-și pună multe întrebări existențiale, să se gândească la rostul lor pe pământ, la direcția pe care se află în prezent și la cea pe care-și doresc să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să aibă grijă la tendința de suprasolicitare nervoasă și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de niște dialoguri în contradictoriu cu prietenii și nativii să fie destul de deranjați de atitudinea acestora, de ceea ce spun sau pretind. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le va aduce de această dată o nevoie de a spune lucrurilor pe nume și de a-și pune la punct prietenii cu orice risc. Poate fi vorba și de persoane din anturaj cu care interacționează des sau colaboratori cu care se află într-un proiect.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie martorii unor secvențe profesionale, legate de cariera și obiectivele lor, care să nu le fie deloc pe plac, să-i deranjeze, să-i frustreze și să-i facă să ia atitudine și să spună lucrurilor pe nume. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot intra în conflicte cu superiorii, cu colaboratoprii, asociații și partenerii de afaceri. Este nevoie de mai multă atenție la imaginea afișată.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au tendința astăzi de a se impune cu vehemență în fața celorlalți. Nativii își susțin punctul de vedere în ședințe sau diferite interacțiuni și sunt destul de sobri în acceptarea altor idei, păreri, viziuni. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să asculte și contraargumentele celorlalți pentru a evita tensiunile. Azi s-ar putea să nu aibă dreptate.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi subiectivi și de a lua totul mult prea personal, motiv pentru care nativii se pot simți ofensați foarte ușor, deziluzionați și dezamăgiți de contexte pe care altă dată le considerau stimulante. Horoscopul de azi pentru zodia le atrage atenția că pot avea impresia că nici persoana iubită nu este atentă la nevoile lor sau că nici copiii nu le dau atenție, însă sunt păreri eronate și nefondate.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să intre în conflicte cu partenerul de viață sau cu colaboratorii și asociații și nativii să fie destul de impunători și deloc toleranți, deloc dispuși să asculte și alte puncte de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că temele de discuții pot pleca de la sarcini casnice neonorate și de preferat ar fi să nu încerce astăzi să schimbe reguli.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte energici la locul de muncă, sunt determinați să-și atingă niște targete și să-și încheie cu brio programul. Unii nativi pot lua în serios unele dialoguri cu colegii, în timp ce alții le pot trata cu umir și ironie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă odihnă și evitarea suprasolicitării.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au partede multe emoții și trăiri intense în plan sentimental. În cuplu se reactivează nevoia de a petrece timp cu partenerul, iar cei care sunt singuri flirtează cu patos și cuceresc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poatea aduce ocazia de a întâlni pe cineva prin intermediul unui hobby, unei activități comune.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt atenționați că astăzi pot intra în conflicte cu familia, cu părinții sau cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș, mai ales dacă aceștia nu-și respectă îndatoririle gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot apărea probleme în casă, defecțiuni și alte neplăceri care le pot cauza stres și nervi nativilor, deci cumpătarea va fi necesară.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se consuma peste măsură în dialoguri, în încercarea de a explica altora punctul lor de vedere. Unii nativi își fac procese de conștiință pentru ceva ce nu ține de ei, pentru care nu sunt direct răspunzători. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite să ia astăzi decizii radicale și importante.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești revin la o problemă financiară care le consumă energia și le aduce stres. Unii nativi pot fi nevoiți să ceară un împrumut de la prieteni sau alții pot cere o amânare a returnării unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că negocierile nu sunt un punct forte al zilei și nu ar trebui să se avânte în investiții sau tranzacții.