Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iunie 2020. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Rac

Publicat: 20/06/2020 | 20:39

Horoscopul zilei de 21 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2020 spune că astăzi se formează Luna Nouă în zodia Rac, fenomen însoțit și de o Eclipsă inelară de Soare.

În această dimineață se va forma Luna Nouă în zodia Rac, eveniment astrologic însoțit de o Eclipsă inelară de Soare care va fi vizibilă și din România, cu toate că nu vom avea ocazia de a ne bucura de o imagine spectaculoasă deoarece discul Soarelui va fi foarte puțin acoperit. Momentul de eclipsă solară este ora 9:41 dimineața.

Luna Nouă este un moment care simbolizează noile începuturi, aduce oportunități și deschide uși, însă de această dată, fiind vorba de o Eclipsă de Soare, va aduce situații și evenimente de natură karmică, mai exact, ceea ce vom trăi acum nu putem controla, ci este adus de Destin pentru a ne repoziționa pe sensul vieții. Acesta spect se petrece pentru că sunt implicate Nodurile Lunare, cele care constituie Axa Destinului, drumul karmic, și care acum s-au mutat pe direcția Săgetător-Gemeni.

Efectele acestei Eclipse de Soare în Rac nu vă așteptați să le resimțiți imediat, ci ele se vor petrece pe o durată de aproximativ jumătate de an, timp în care vom avea parte de surprize, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în sectoarele de viață în care se petrece Luna Nouă.

Cei mai impactați de această Eclipsă inelară de Soare sunt Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii, mai ales cei care sunt născuți în primele zile ale zodiei sau care au planete în harta natală în aceste zodii, dar și Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, mai ales cei care sunt născuți în ultimele zile ale zodiei sau au planete importante în aceste semne în astrograma natală. Leii vor simți și ei din plin efectele, fiind guvernați de Soare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate legate de familie, de locuință sau de trecut. Posibil ca unii nativi să recupereze un bun de patrimoniu sau să se confrunte cu situații din trecut menite să-i repună pe un nou drum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se muta într-o casă nouă, de a-și schimba domiciliul sau, cel puțin, de a discuta despre asta pentru a o pune în aplicare în viitor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de surprize și evenimente neașteptate care vizează sectorul comunicării, al studiului și al dplasărilor pe distanțe scurte. Nativii pot primi vești surprinzătoare, pot afla secrete, pot descoperi informații importante și, totodată, pot cunoaște persoane noi, cu impact în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să evite deplasările care nu sunt obligatorii sau să le facă cu maxim de prudență.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate, chiar răsturnări de situație, în sectorul financiar. Nativii se pot aștepta la schimbări salariale, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se concentrexe foarte mult pe ocazia de a-și valorifica, de a-și monetiza un talent, o abilitate cu care au fost înzestrați.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de formarea momentului de Lună Nouă însoțită de Eclipsa de Soare întocmai în zodia lor și poate aduce noi începuturi legate de viața personală, de personalitatea lor, dar și surpize în relațiile cu cei din jur, în special în relațiile amoroase. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să arate adaptabilitate și să aibă curaj să lase trecutul în spate, cu ancorele lui. Posibil ca unii nativi să perceapă pe moment ca fiind nefericite întâmplările trăite, însă pe viitor să le înțeleagă marele beneficiu, rostul măreț pentru care s-au petrecut, iar acest aspect se va petrece mai ales în cazul acelor Raci care nu sunt pregătiți de evoluție.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să resimtă efectele Eclipsei de Soare în Rac la un nivel foarte profund, psihic și emoțional. Nativii se pot confrunta cu trecutul, pot avea surpriza ca o persoană să se întoarcă în viața lor sau o experiență să se repete, iar acestea revin cu scopul de a fi vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia nativilor de a se vindeca de o frică, o traumă, un viciu, o obsesie. Posibil să se întâlnească cu persoane din trecutul karmic, din vieți anterioare cu care au de rezolvat situații acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate legate de prietenii, răsturnări de situație legate de anturaj, fapt care poate aduce inclusiv ocazia de a cunoaște oameni noi și a se integra în cercuri noi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce oportunitatea de a demara un proiect, de a primi o șansă legată de un proiect avut.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize, oportunități și răsturnări de situație în carieră. Nativii pot primi o funcție mult dorită, pot primi șansa de a face un pas măreț pentru atingerea unui obiectiv profesional, pot schimba direcția în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă multă grijă la imaginea lor la reputație, la modul în care se expun în fața altora. Echilibrul între profesie și familie este important de găsit.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de situații surprinzătoare și evenimente neașteptate cu rolul de a aduce schimbări de percepție, de mentalitate, cu rolul de a aduce un nou vibe principiilor după care se ghidează nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se înscrie la un curs, de a obține o diplomă sau de a pune în practică ceea ce au învățat până acum, de a-i învăța pe alții ceea ce știu.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate legate de sectorul financiar, fiind vorba în special de banii și bunurile materiale pe care le dețin cu alții, cu familia, cu partenerul de viață. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, pot valorifica un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a a trăi experiențe noi în viața de cuplu, în viața intimă.

Horoscop zilnic Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn această Lună Nouă și Eclipsă de Soare din Rac se va forma întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată, al căsătoriei și al relașiilor de afaceri, al parteneriatelor profesionale. Nativii se pot aștepta la noi începuturi în aceste zone, la surprize, oportunități și evenimente neplanificate cu scopul de a-i pune față în față cu menirea lor pe pământ. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să le schimbe viața, personală sau profesională.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot avea de-a face cu schimbări de program, de sarcini și responsabilități la locul de muncă, cu schimbarea stilului de viață și a modului în care se raportează la muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să se odihnească mai mult și să evite stresul psihic, suprasolicitarea nervoasă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea fenomenului de Lună Nouă însoțit de Eclipsă de Soare întocmai în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților relaxante și creative. Pentru acești nativi poate fi vorba de surprize, oportunități și evenimente neașteptate în dragoste, poate o nouă relație, poate rezolvarea unui conflict vechi în actuala relație, poate unii nativi se decid sau devin părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a da curs unui talent, unei pasiuni, de a se evidenția printr-o activitate artsitică.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22 – 28 IUNIE 2020. SĂGETĂTORII AU PARTE DE ACȚIUNE ÎN DRAGOSTE