Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019. Peștii dau frâu liber fanteziilor

Publicat: 20/12/2019 | 20:24

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor da frâu liber fanteziilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt cu mintea la vacanță și relaxare și cu greu le poate capta altceva atenția. Indiferent despre ce este vorba, nativii vor fi capabili să refuze cu tact și diplomație Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot arăta o ușoară indiferență inclusiv față de partener și acesta s-ar putea arăta deranjat de situație.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Prudența este cuvântul de ordine al zilei, iar cei născuți în zodia Taur vor fi foarte calculați în acțiuni, vor fi rezervați și cumpătați vizavi de toate ipostazele de viață care le-ar putea consuma energia. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă nativilor care au probleme de sănătate sau care se confuntă cu stres și oboseală, multă înțelepciune și determinare pentru a se repune pe picioare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni încep ziua cu entuziasm, bine dispuși și relaxați, însă nu garantăm că vor reuși să-și mențină echilibrul psihic până seara. Nativii pot avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață care să le strice starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și facă planuri mai realiste pentru perioada următoare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de azi vine cu provocări în relațiile cu cei din jur, mai ales în relațiile de familie. Nativii vor trebui să depună efort dublu pentru a se înțelege cu cei dragi, mai ales că niște rude pot veni în vizită și pot tulbura atmosfera. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în activitățile casnice și gospodărești.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Leu să fie nevoiți să lase de la ei pentru a ajunge la un compromis, la un echilibru în relația cu cei din jur, în special cu frații sau vecinii, cunoscuții ocazionali. Acest aspect le va face să fiarbă sângele în vene, însă horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și ocupe timpul cu activități relaxante care să-i ajute să se detașeze de situație.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă să rezolve o situație financiară. Posibil ca o sumă de bani să nu le intre în conturi, să nu ajungă la ei în timp util și să fie nevoiți să facă niște demersuri urgente pentru a-și echilibra bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot fi mai cheltuitori decât de obicei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se simt bine, sunt relaxați, detașați de toate problemele cotidiene. Nativii sunt comunicativi și nu este exclus să reia legătura cu prieteni vechi pe care nu i-au mai văzut, auzit de multă vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le stimulează dorința de a pleca într-o scurtă călătorie, poate la rude, poate doar în plimbare prin oraș.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Tăcerea nu le este caracteristică celor născuți în zodia Scorpion, însă în prima parte a zilei, fie ca urmare a oboselii, fie ca urmare a unor gânduri și frământări, aceștia vor prefera să fie invizibili, să se facă nevăzuți și vor fugi din calea tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite stresul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea o stare de spirit foarte bună în prima parte a zilei. Nativii vor fi veseli, puși pe glume și vor avea chef să petreacă alături de prieteni. Situația s-ar putea schimba, însă, pe parcursul zilei, când Luna le va traversa casa subconștientului și îi va amprenta cu o energie analitică. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să facă un efort și să-și mențină entuziasmul, să alunge gândurile și frământările.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Relațiile cu cei din jur vor fi foarte bune, iar cei născuți în zodia Capricorn ar putea obține unele beneficii și avantaje de la aceștia, mai ales dacă este vorba de persoane cu autoritate în viața lor sau cu care au o legătură profesională, partenerială, poate un colaborator sau coleg de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce șansa de a echilibra un conflict profesional.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Este o zi foarte bună pentru luat decizii importante, mai ales dacă sunt luate în prima parte a zilei. Cei născuți în zodia Vărsător fac reuniuni de grup, surprize și își pot face planuri pe termen lung alături de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate stimula altruismul, însă nu trebuie să exagereze cu această atitudine, mai ales în această perioadă în care se oferă cadouri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Pasiunea prinde contur în cuplu, iar fanteziile s-ar părea că se materializează, aspect care-i bucură pe cei născuți în zodia Pești care sunt parte a unui cuplu. Și nativii singuri pot fi mai cuceritori și se pot implica în aventuri sexuale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu exagereze cu cheltuielile și să aibă grijă la bunurile materiale pe care le dețin.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 DECEMBRIE 2019. RACII AU PARTE DE SURPRIZE NEAȘTEPTATE ÎN CUPLU

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2019