Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020. Săgetătorii se mobilizează excepțional

Publicat: 19/01/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor reuși să se mobilizeze excepțional într-un context personal sau profesional.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de idei sclipitoare legate de ascensiunea lor profesională, legate de cum să se pună mai mult în valoare la locul de muncă. Unii nativi pot descoperi noi domenii de interes sau pot începe cursuri de dezvoltare sau perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot exagera cu entuziasmul și ar putea lua decizii mult prea optimiste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur ar putea avea parte de câștiguri materiale sau, cel puțin, pot veni spre ei promisiuni în acest sens. Avantajați sunt nativii care se află într-un proces, care trebuie să intre în posesia unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce susținere, finanțare din partea unui partener, fie de cuplu, fie de afaceri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Se întrevăd tensiuni în cuplu, iar cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a se impune cu forța, de a-și impune nu doar punctul de vedere, ci și voința în fața partenerului. Relații conflictuale pot apărea și în mediul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să canalizeze această energie în scop constructiv și să se preocupe de reaprinderea pasiunii în cuplu. Este un moment de maximă intensitate emoțională, pătimaș.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de conflicte la locul de muncă, de tensiuni în relația cu superiorii și unii nativi chiar sunt expuși riscului de a li se restructura locul de muncă. În alte cazuri pot apărea schimbări în ierarhia instituției, în modul de organizare care să-i afecteze în mod direct. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că, de asemenea, chestiunile salariale, legate de remunerație pot fi un subiect abordat cu tensiune și care poate aduce nemulțumiri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii vor avea energie, vor da dovadă de multă rezistență fizică și cei care desfășoară activități sportive sau au legătură cu latura artistică pot avea succes. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce trăiri pătimașe în cuplu, iar cei singuri pot fi mai dornici ca niciodată să înceapă noi relații. Aventurile sentimentale vor fi un alt punct de interes al zilei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară reușesc să restabilească o legătură de familie. În unele cazuri, nativii pot rezolva chestiuni ce vizează locuința, mai ales dacă este vorba de acte, documente, contracte de vânzare/cumpărare/închiriere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară vine cu vești bune pentru cei care vor să exploateze, să intre în posesia unui bun imobiliar, de patrimoniu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de dialoguri legate de acte, documente sau ar putea avea parte de discuții cu reprezentanții unor instituții. Nu sunt excluse deplasările în interes de serviciu sau care se impun pentru  participa la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi favorizează pe cei care dau interviuri sau care susțin discursuri publice, ședințe.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Scorpion care lucrează cu acte sau trebuie să se ocupe de obținerea unor avize, aprobări, ziua de astăzi vine cu multă susținere. Posibile plăți ale unor facturi, taxe sau impozite. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și face calcule financiare raționale și pe termen lung.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Tendința celor născuți în zodia Săgetător de a-și expune cu nonșalanță orgoliul, mândria va depăși limitele acceptate de ceilalți. Nativii vor considera de cuvință să se pună pe primul loc și vor ignora rugămințile, chiar necesitățile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce acestora un randament aparte, o eficiență și o mobilizare mare, dar și o energie pe măsură.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn nu simt nevoia să se expună prea mult în fața lumii, iar dacă acest lucru va fi obligatoriu, atunci vor aborda o atitudine rece, distantă, evitând orice formă de socializare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai atenți la starea de sănătate, mai ales cei care au afecțiuni cronice și să evite pe cât posibil suprasolicitarea fizică și psihică.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de ajutorul și sprijinul unui prieten sau al unei persoane din anturaj. Zi bună pentru comunicarea cu oficialitățile și pentru a face planuri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a consolida o relație, deb prietenie sau iubire. Unii nativi se pot întâlni cu persoane dragi pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești pot fi implicați în fel și fel de acțiuni care să le pună în valoare calitățile profesionale. Zi bună pentru afirmare, pentru aprecieri și laude, pentru primirea unor premii, decorații, nominalizări. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează să fie diplomați în dialogurile oficiale pentru că pot avea tendința de a se impune cu vehemență.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20 – 26 IANUARIE 2020. VĂRSĂTORII ÎȘI FAC DREPTATE SINGURI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020trending