Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 aprilie 2020. Balanțele sunt certărețe

Publicat: 19/04/2020 | 20:15

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță sunt puși pe harță și intră foarte ușor în conflicte cu partenerul de viață și nu numai.

Citește și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte energici și ambițioși în atingerea celor mai înalte scopuri, vor fi dornici să dea tot ce este mai bun din ei și astfel își vor concentra foarte mult atenția asupra propriei persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce trăiri intense și manifestări pătimașe.

Horoscop zilnic Taur

Nu este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii pot fi destul de tulburați sufletește, pot fi agitați mental și este foarte probabil să se confrunte cu insomnii și stări de irascibilitate. Totuși, Soarele a intrat în zodia Taur, și nu le permite accentuarea acestor trăiri sau canalizarea lor într-un sens negativ, ci mai degrabă într-un sens pozitiv, chiar transformator. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate unele confuzii și tulburări de raționament, de gândire, motiv pentru care nu este bine să ia decizii acum.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă unele probleme cu prietenii, cu cunoscuții și asta pentru că nativii au ignorat în ultima vreme avertismentele sau rugămințile acestora. S-ar putea ca o relație de prietenie să fie mult pusă la încercare și greu de susținut, greu de continuat în acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai empatici, mai atenți la nevoile celorlalți și mai solidari.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea interesa de unele aspecte profesionale care nu mai suportă amânare, însă nu trebuie să se aștepte la mari reușite sau le vești foarte bune. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că se pot confrunta cu bârfe, cu vorbe mai puțin plăcute din partea colegilor, subalternilor sau superiorilor, deci multă atenție la imagine.

Nu rata:Mega-horoscopul lui 2020, prezentat pe larg pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot citi comentarii, pot auzi vești, pot primi informații care să nu le fie pe plac și să-i dezechilibreze, să-i destabilizeze și să-i pună pe gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de conflicte de opinie, de contraziceri care au la bază fundamente religioase, spirituale, culturale și ar fi de preferat să nu forțeze nota.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară își pot face griji cu privire la o situație finannciară. Poate fi legat de unele bunuri materiale, de o sumă de bani investită sau de amânarea unor decizii judecătorești. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere celor care au acte de înaintat să le verifice cu amănuntul înainte de procedură.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță, chiar dacă vor face un vizibil efort de a nu intra în conflicte, vor fi irascibili și precum un butoi de pulbere, așa că de la caz la caz pot apărea și conflicte cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță au tendința de a-i ignora pe cei din jur, de a nu le asculta cerințele și doleanțele.

Horoscop zilnic Scorpion

Din punct de vedere al sănătății, nu va fi deloc o zi bună pentru cei născuți în zodia Scorpion. Nativii, pe fond de stres și presiune profesională sau partenerială, pot avea parte de dureri de cap, oscilații de tensiune, probleme relaționate cu organele de simț. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează insomniile și-i atenționează asupra unor posibile accidentări legate de zona capului, în special.

Află și: Horoscop săptămânal 20 – 26 aprilie 2020. Taurii au parte de noi începuturi

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător fi destul de tensionați în relațiile de iubire, mai ales în acelea care nu sunt solide și care cer mai multă implicare și atenție. Mulți nativi pot sări calul, pot întrece măsura și pot dezamăgi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se dedice unor activități care le fac plăcere, însă să le desfășoare conform cu regulile impuse de momentul prin care trecem și să nu exagereze.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn fi destul de conflictuali în relațiile cu părinții sau, dacă ei sunt părinți, se poate să aibă parte de neînțelegeri serioase cu copiii. De asemenea, posibil ca cei mai tineri dintre nativi să fie tentați să încalce restricțiile și părinții să acționeze cu autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce neplăceri legate de locuință, de casă, de cămin.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător cu greu se fac înțeleși de cei din jur. Dincolo de disconfortul pe care nativii îl resimt în dialogul pe care trebuie să-l aibă din bună creștere, pentru că este impus de niște circumstanțe, nici cu cei dragi nu vor comunica mai calm și cu mai multă bucurie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite pe cât posibilul orice deplasare și să nu exagereze sau să încalce regulile care sunt impuse de autorități.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie dezamăgiți, chiar supărați de un context financiar care nu se desfășoară așa cum ei se așteptau sau așa cum le fusese promis. Nativii pot cheltui niște sume de bani pentru a obține altele, ceea ce nu-i avantajează absolut deloc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce unele blocaje în primirea/efectiarea unor plăți.