Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 mai 2020. Săgetătorii au regrete

Publicat: 01/05/2020 | 20:12

Horoscopul zilei de 2 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot avea regrete legate de propriile lor acțiuni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia să comunice cu cei dragi, să se apropie mai mult de prieteni și să reia dialoguri mai vechi lăsate neîncheiate. Mulți nativi vor flirta și vor fi vorbăreți din pricina faptului că aceasta le este cam singura distracție a zilei, având în vedere restricționările solciale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu lase frustrările să le afecteze programul, ci să facă totul astfel încât să-și petreacă timpul în mod constructiv.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 4 – 10 mai 2020. Racii încheie o etapă sentimentală)

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se preocupă, cel puțin în prima parte a zilei, de curățenie, de gospodărie și de punerea în ordine a unor acte, documente legate de locuință, facturi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a rezolva probleme de familie, probleme ce țin de părinți și nu neapărat de treburile personale.

(VEZI ȘI AICI: Horoscop săptămânal 27 aprilie – 3 mai 2020. Peștii află adevăruri și secrete)

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni petrec ziua cu chef, dornici să se distreze, să trăiască la maxim intensitatea momentului. Nativii comunică excepțional și reușesc să se remarce prin asta, chiar dacă uneori au tendința de a acapara tot în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu facă excese și să nu exagereze cu autoritatea în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt destul de atenți la o situație financiară pe cae o privesc de la depărtare sau în tăcere, fără a dori să ceară alte explicații. Este vorba de o sumă de bani pe care au investit-o sau pe care se gândesc să o investească. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a-și valorifica un talent, de a fi remarcați de cineva.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu încep ziua bine, cu chef de viață și poftă de distracție, de relaxare și detașare, însă pe parcursul zilei o situație financiară le poate umbri buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cer să-și controleze pornirile autoritare pentru că pot da naștere unor discuții ce nu-și au rostul acum. De preferat ar fi să caute să se îndepărteze de factorii de stres.

(NU RATA: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020)

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să nu se simtă prea bine în pielea lor, să aibă parte de disconfort provenit în urma stresului sau în urma unei insomnii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate favoriza pusee de tensiune, stres, nervi și cei care au probleme de natură cardiovasculară ar trebui să încerce să se detașeze și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să intre în conflicte cu prietenii sau să aibă discuții tensionate cauzate de planuri și proiecte care nu se mai conturează. Se întrevede un disconfort afectiv pe care nativii nu știu să-l gestioneze sau să-l ascundă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o stare de nepăsare vizavi de partenerul de viață care poate fi deranjantă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se frământă din cauza unui context profesional. Posibil ca ceea ce se petrece legat de cariera lor nu numai să nu-i avantajeze, dar să le aducă și nemulțumiri și dezamăgiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai atenți la modul în care se prezintă în fața celorlalți, să fie mai atenți la imagine.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se lasă frământați de gânduri, își pun întrebări și-și dau răspunsuri contradictorii. Nativii se simt datori față de cineva, simt că au greșit, poate chiar că au fost prea egoiști sau prea autoritari. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să folosească aceste regrete în mod contsructiv pentru a schimba concluziile care nu le plac.

Horoscop zilnic Capricorn

Posibil ca o serie de neliniști financiare să le umbrească prima parte a zilei, iar cei născuți în zodia Capricorn să nu aibă chef de socializare și interacțiune cu cei din jur, chiar dacă locuiesc sub același acoperiș. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce conturarea unor gânduri ce vizează o moștenire sau o situație care are legătură cu banii partenerului de viață, sector destul de sensibil acum.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de situații neprevăzute care vizează o relație, fie partenerială, amoroasă, fie de afaceri. Nativii își fac gânduri adânci cu privire la un astfel de aspect și pot trage concluzii greșite dacă nu comunică cu cei implicați. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce în prezent o situație mai veche peste care credeau că au trecut, credeau că au depășit-o.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești, pe fondul unei insomnii, pot fi agitați, stresați și nu este exclus să aibă parte de oscilații ale tensiunii sau de stări de irsacibilitate care-i îndeamnă să ia decizii greșite. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere odihnă, relaxare și evitarea muncilor care nu sunt obligatorii, chiar dacă este vorba de activități care altă dată le-ar fi făcut plăcere.