Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 august 2020. Scorpionii devin excesiv de mândri și autoritari

Publicat: 01/08/2020 | 19:46

Horoscopul zilei de 2 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 august 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot exagera cu autoritatea și mândria și pot rupe o relație.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să cheltuie mai mult decât le permite portofelul pentru niște distracții sau poate pentru copii, dacă sunt părinți. Oricum, nativii se pot aștepta la răsturnări de situație care vizează sectorul financiar sau o poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce surprize din partea persoanei iubite, însă mai puțin plăcute. Totodată, poate fi vorba și de reproșurile Berbecilor în cazul în care nu sunt valorificați de partener.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de răsturnări de situație care vizează viața personală, activitățile zilnice. Nativii vor fi agitați și pot exploda din orice nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce conflicte cu familia, în special cu părinții, mai ales dacă le este îngrădit dreptul la libertate, independența.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot afla secrete, pot scoate la lumină adevăruri ascunse, dar și traume din trecut, situații pe care le credeau uitate și nu este exclus să se lase pradă unor vicii. Atenție la dilogul cu cei din jur care poate fi plin de revolte, reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să lupte pentru a se desprinde de trecut, de o idee fixă, de o persoană, de un context. Mare atenție la deplasări!

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de o răsturnare de situație într-un context financiar. Posibil ca niște prieteni să le ceară bani sau să le ceară returnarea unei datorii, iar nativii să nu fie pregătiți. Unii nativi pot observa că fie nu sunt valorificați de cei din anturaj, fie că sunt folosiți sau îngrădiți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce mult curaj în desprinderea de un grup.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt cel puțin agitați și își schimbă starea de la un moment la altul. Nativii duc o luptă de imagine, nu sunt mulțumiți cu felul în care arată sau îi deranjează cum sunt văzuți de ceilalți. Atenție la conflictele cu autoritățile din cauza încălcării unor reguli și restricții. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o mare doză de rebeliune care le poate provoca probleme.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de tensiuni la nivel psihic, agitație mentală, disconfort psihic și cel mai probabil este vorba de o luptă interioară care să dă între principii și mentalități, convingeri spirituale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă atenție la sănătate și pe cât posibil grijă în călătorii.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de răsturnări de situație în relațiile de prietenie. Posibil ca niște planuri să se dea brusc peste cap și să provoace nervi și agitație nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra unui conflict destul de serios care poate lua naștere cu persoana iubită și care poate scoate la lumină o mare dorință de libertate și independență. Contextul se poate aplica și în cazul nativilor care au copii și care-și reclamă nevoia de a fi rebeli și extrovertiți.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au mare noroc că astăzi este duminică deoarece aspectul de cuadratură dintre Soare și Uranus le putea aduce probleme serioase în carieră. Totuși, să nu zicem hop până ce nu am sărit groapa, pentru că nativii pot avea probleme de imagine, pot exagera cu mândria, pot avea parte de o răsturnare de situație în cuplu sau care vizează un parteneriat. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion în atenționează că impunerea autorității excesiv poate cauza o ruptură decisivă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au impresia că dețin adevărul absolut și că ideile lor sunt cele mai bune și acesta aspect le poate aduce conflicte majore cu apropiații. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate pune în lumină, în mod neașteptat, o problemă de sănătate. Se cere o schimbare a stilului de viață prin raportarea la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de niște răsturnări de situație absolut neprevăzute în plan financiar. Putem deduce că ar fi vorba de bani pierduți sau bani cheltuiți extravagant pentru distracții. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate accentua niște frici financiare. O relație care nu-i pune în valoare se poate încheia, mai ales dacă este o aventură sexuală, o relație clandestină.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi agitată, stresantă, în care nimic nu pare să funcționeze conform planului și nativii pot avea parte de fel și fel de surprize neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce tensiuni în familie din cauza partenerului sau nativii pot deveni prea autoritari și dominatori și pot îngrădi dreptul la libertate al celuilalt, se pot impune într-un mod neobișnuit.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să aibă grijă la comunicare și la modul în care-și exprimă doleanțele. Posibil să iasă la suprafață secrete, să se spună lucrurilor pe nume cu prea mult curaj și îndrăzneală. Atenție la deplasări și la sănătate! Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o nevoie mare de schimbare în ceea ce privește stilul de viață, munca, activitățile zilnice, o nevoie de detașare de trecut.