Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 februarie 2020. Soarele intră în zodia Pești

Publicat: 18/02/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 19 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de ingresul Soarelui în semnul lor, activându-le astfel toate calitățile caracteristice.

Soarele va activa începând de astăzi, pentru aproximativ o lună de zile, zodia Pești. Soarele este simbolul personalității și al energiei vitale, iar atunci când tranzitează zodia Pești răsfrânge asupra tuturor o influență plăcută caracterizată de mai multă sensibilitate, mai multă generozitate,  totdată activând intuiția și capacitățile parapsihologice.

În tranzitul său prin zodia Pești, Soarele se va întâlni întocmai cu guvernatorul semnului, cu Neptun, aspect care se va petrece la începutul lunii viitoare, și care ne va imprima o doză remarcabilă de sensibilitate, bunătate, creativitate și romantism, dar și o tendință către visare și idealizare la care trebuie să avem grijă.

De asemenea, la finele acestei luni, Soarele va face o conjuncție remarcabilă cu Mercur, care retrogradează în zodia Pești, iar atunci s-ar putea să fim dezamăgiți de ceea ce auzim, de ceea ce ni se transmite, să nu ne placă mesajele care ne ajung la urechi. Totodată, putem fi mai conflictuali și putem vedea adevărata față a unor persoane sau situații pe care le-am idolatrizat și idealizat până acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor activa sectorul trecutului și al subconștientului. Pentru acești nativi se poate contura și mai puternic nevoia și dorința de interiorizare pe care le stimulează și Mercur în tranzitul său prin același semn zodiacal. Astfel, posibil ca mulți Berbeci să testeze timp de o lună de zile o stare de neliniște interioară, chiar de incertitudine și nesiguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte multă vreme.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor activa o puternică dorință de a petrece timpul cu prietenii, de a discuta, de a face confesiuni și a se sfătui cu cei dragi. Mulți nativi vor fi determinați să intre în noi anturaje, să-și facă noi cunoștințe cu care să empatizeze, în special din punct de vedere al spiritualității și credinței. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie atenți în această perioadă la planurile pe termen lung pe care le fac pentru că pot fi ușor nerealiste.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Soarele va tranzita sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Gemeni vor căpăta o doză de empatie față de activitățile profesionale. Nativii vor dori să iasă în față, să se facă remarcați și să fie apreciați, însă trebuie să aibă grijă să nu se iluzioneze mai mult decât trebuie cu privire la statutul lor sau la niște posibilități de avansare care se pot contura acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce idei bune despre cum să pună în practică o situație care le vizează autoritatea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac își vor întoarce fața către spiritualitate și credință, odată cu tranzitul Soarelui prin zodia Pești. Pentru acești nativi va fi o perioadă de consolidare a unor valori morale, de renaștere a unor filozofii de viață bazate pe convingeri nobile, altruiste. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se implica în niște activități (posibil intelectuale, umanitare) care să le ridice moralul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu pot descoperi în acest răstimp marcat de tranzitul Soarelui prin Pești noi modalități, unele chiar intuitive, de a intra în posesia unei sume de bani sau a unor bunuri materiale, posibil provenite din moșteniri, partaje, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia unor transformări puternice la nivel interior. Poate unii nativi își vor da seama de necesitatea spiritualității într-o uniune sexuală, intimă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, Soarele va induce o notă plăcută în relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii. Nativii pot simți o apropiere față de persoana iubită și pot avea parte de discuții pe teme spirituale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce multă sinceritate în cuplu și multă amabilitate și politețe în interacțiunile profesionale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Este un tranzit favorabil celor născuți în zodia Balanță care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate pentru că Soarele le va aduce ocazia vindecării prin terapii naturiste, prin mijloace mai puțin convenționale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță induce o notă de amabilitate și cordialitate în relațiile cu colegii de muncă și mulți nativi vor începe să nu mai vadă sarcinile primite ca pe o povară.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Soarele va lumina cu razele sale sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Scorpion vor simți nevoia de apropiere față de partener, dar și față de copii, nevoia de sinceritate și romantism. Pe de altă parte, acest tranzit va spori foarte mult creativitatea și va activa latura artistică a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce un interes aparte pentru redescoperirea și punerea în practică a unor pasiuni, hobby-uri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în timpul acestui tranzit să se apropie mai mult de familie, să poarte discuții sincere și chiar spirituale cu cei dragi. Pe de altă parte, se poate manifesta o profundă dorință de a reamenaja casa, o încăpere, de a renova un spațiu pentru a-l aduce mai aproape de nevoile lor sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să devină mai conștienți de ceea ce sunt, de puterea lor interioară.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, Soarele va veni cu o amprentă pozitivă în tot ceea ce presupune comunicare și interacțiune cu cei din jur. Nativii vor fi capabili să poarte dialoguri spirituale, să se roage și chiar să-și reanalizeze mai atent poziția vizavi de credință și Divinitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia planificării unei călătorii pentru suflet, unei călătorii care să trezească în ei emoția, visarea.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de multă intuiție în sectorul financiar. Nativii pot descoperi în această perioadă cum să-și îmbunătățească veniturile, dar mai ales cum să-și îmbogățească sufletul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a intra în posesia unei sume de bani, mai ales în cazul celor care așteaptă despăgubiri. O datorie, de asemenea, le poate fi returnată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, iar astrul ceresc le va lumina calea timp de o lună pentru a se redescoperi, pentru a-și clarifica o serie de gânduri și poziții în diferite contexte. De asemenea, nativii vor da dovadă de multă energie și vitalitate, dar și de o doză mai mare de sensibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri pe teme religioase. Perioadă bună pentru evoluție prin spiritualitate și credință.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 FEBRUARIE 2020. PEȘTII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2020