Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019. Balanțele se dedică celor din jur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019. Balanțele se dedică celor din jur

De: Elena Nistor 18/12/2019 | 20:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019. Balanțele se dedică celor din jur
Horoscopul zilei de 19 decembrie spune că Balanțele se dedică celor din jur

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor fi pacifiști și se vor implica în ajutorarea celor din jur cu vorbe bune, calde și sfaturi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec ar putea avea parte de neplăceri în relația cu un partener de afaceri, asociat sau colaborator. Totul va ține de atitudinea celeilalte persoane care va enerva și irita nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că nu este o zi favorabilă negocierilor și cu atât mai puțin împăcărilor și reconcilierilor în cuplu, în grupul de prieteni sau la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor depune eforturi uriașe pentru a menține o bună relație cu colegii de muncă sau superiorii. Nativii vor avea o atitudine subiectivă și din acest motiv li se poate părea că cei din jur au ceva cu ei. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să evite conflictele și schimburile de păreri, dacă nu li se cere contribuția într-un dialog.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să se detașeze, după mult timp, de problemele cotidiene, și să petreacă mai mult timp cu ei înșiși sau, în cazul celor care sunt părinți, să petreacă timp cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce multă bună dispoziție și chiar împăcare sufletească, liniște interioară.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Amabilitatea va fi calitatea cu care se vor mândri pe întreg parcursul zilei cei născuți în zodia Rac, iar acest aspect îi poate ajuta în anumite interacțiuni cu persoane nou cunoscute sau mai dificile. Nativii vor fi foarte serioși, sobri și demni în relația cu părinții sau cu persoanele mai în vârstă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac nu susține, însă, rezolvarea unor chestiuni de familie presante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Se întrevăd situații stresante la locul de muncă, în afaceri sau în relația cu colaboratorii și asociații. Posibile plângeri și reproșuri care vin din partea acestora și pe care cei născuți în zodia Leu ar trebui să le trateze cu calm și diplomație. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie cât mai corecți în modul în care-și exercită funcția și autoritatea în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Calcule peste calcule și socoteli care se desfășoară greoi sau al căror rezultat nu-i mulțumește deloc pe cei născuți în zodia Fecioară. Nativii vor fi nevoiți să se limiteze în cheltuieli, să renunțe la unele capricii, mai ales dacă lista de persoane cărora trebuie să le cumpere cadouri este mare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a-și reechilibra bugetul în urma unui schimb sau unei tranzacții, vânzări, avantajoasă pentru nativi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Balanță vor da dovadă de mult echilibru, calm și mai ales liniște interioară. Nativii vor fi pacifiști și vor căuta să-i împace pe toți cei din jur, să-i binedispună, să le facă pe plac. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a se detașa de problemele de zi cu zi. Stare de bucurie și entuziasm.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Nevoia de odihnă va fi acută, iar cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să nu se suprasolicite și să nu facă excese. Nativii ar putea fi vulnerabili în fața bolilor acum și somnul și remediile naturiste de întărire a imunității le vor fi de mare ajutor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce stări de neliniște interioară și frământări, gânduri pesimiste, accentuarea unor frici sau patimi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător petrec timp de calitate cu prietenii și vor fi un fel de mediator în grupul lor. Nativii vor căuta să se înconjoare de persoane vesele, bine dispuse care să le susțină entuziasmul caracteristic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce nativilor, în unele cazuri, ocazia de a se implica un proiect de grup care le va aduce multă satisfacție.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Celor născuți în zodia Capricorn, ziua de azi le poate aduce tumult și agitație la locul de muncă sau într-un proiect pe care-l au în desfășurare. Nativii vor fi nevoiți să depună mult efort pentru a se tempera și pentru a-și limita tendința de a se impune cu autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a pune în balanță niște situații profesionale, parteneriate sau proiecte, în vederea luării unei decizii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător sunt puși pe glume, veseli și bine dispuși, iar aceste stări le aduc un plus de imagine în cercul de prieteni sau la locul de muncă. Nativii se eliberează de griji, gânduri și stres. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca sau planifica o călătorie cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Banii devin subiect de importanță majoră pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii se vor preocupa de administrarea unor economii în vederea folosirii acestora în scopuri cât mai utile.  Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că va fi nevoie să depună efort pentru a evita conflictele cu persoana iubită, mai alse dacă temele de discuție sunt legate de bani.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16 – 22 DECEMBRIE 2019. VĂRSĂTORII CAUTĂ SĂ EVOLUEZE SPIRITUAL

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...