Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 aprilie 2020. Soarele intră în zodia Taur

Publicat: 18/04/2020 | 20:49

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 aprilie 2020 spune că astăzi, în Sfântă zi de Paști, nativii din zodia Taur au parte de ingresul Soarelui întocmai în zodia lor, tranzit care va dura aproximativ o lună de zile.

Citește și: Horoscop săptămânal 20 – 26 aprilie 2020. Taurii au parte de noi începuturi

Soarele este energia, reprezintă vitalitatea noastră, iar atunci când intră într-o zodie, practic o activează. Soarele intră azi în zodia Taur, zodie responsabilă cu finanțele și luxul, cu atașamentele sufletești, cu plăcerile și hedonismul, zodia capabilă să confere cea mai mare încredere emoțională, guvernată de planeta Venus, planeta iubirii și a banilor. Din această poziție, Soarele ne imprimă mai multă dorință de stabilitate, de statornicie, de fidelitate și loialitate, ne face mai muncitori, mai orientați câtre câștiguri și ne dezvoltă mai abitir simțul practic.

Soarele în Taur ne cere ancorarea în realitate, ne cere să fim mai chibzuiți cu finanțele, dar ne oferă și o foarte mare rezistență și perseverență în atingerea unor scopuri, mai ales dacă sunt financiare sau sentimentale. În iubire, această perioadă va fi despre încrederea în partener, ne vom exprima sentimentele cât mai frumos cu putință și vom aprecia sinceritatea. Totodată, vom deveni mai senzuali și mai atenți cu înfățișarea noastră. Pe de altă parte, Soarele în zodia Taur poate aduce și mai multă gelozie și posesivitate, încăpățânare, rigiditate și uneori chiar lene. Pentru că este vorba de un ingres deosebit, petrecut în prima zi de Paște, profităm de ocazie și vă urăm tuturor „Hristos a Înviat!”.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza energia în scopuri financiare în următoarea perioadă. Nativii vor fi dornici să-și îmbunătățească veniturile și vor dezvolta un simț aparte care le va permite să-și dea seama când este cazul să investească, să cheltuiască sau să facă i tranzacție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce foarte multă responsabilitate în modul de gestionare a finanțelor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Soarelui prin zodia lor, iar timp de o lună nativii vor fi energici, bine dispuși, dornici de muncă și de afirmare. Starea de sănătate se va îmbunătăți, vor fi captivanți pentru cei din jur și vor reuși să se facă plăcuți cu ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate ocazia de a-și îmbunătăți remarcabil imaginea prin corectitdine și promovarea valorilor morale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi amprentați de tranzitul Soarelui prin Taur pe o casă a subconștientului și mulți nativi se pot întoarce cu gândul la trecut, ca și cum nu se pot desprinde de o amintire, de o etapă de viață. Posibil ca unele frici financiare să-și facă apariția și să fie frământați de fel și fel de frânturi din foste povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie cumpătați, să nu facă excese și să profite de această zi de Paști pentru a se odihni.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui prin Taur prin sectorul prietenilor și mulți nativi vor fi dornici să stea de vorbă cu cei apropiați, să reia legături mai vechi și, fiind vorba de un sector responsabil cu mediul online, probabil vor petrece mare parte din timp conectați la internet. Totodată, se anunță o perioadă bună pentru a-și face planuri pe termen lung, pentru ca unproiect să prindă rădăcini și pot primi ajutor, susținere, de la o persoană din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le stimulează umanitarismul și mulți nativi s-ar putea implica în acțiuni caritabile.

Nu rata: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul carierei, iar acești nativi vor fi dornici de afirmare în perioada următoare. Vor munci foarte mult, se vor îndârji să-și atingă niște scopuri și vor fi foarte perseverenți în obținerea a ceea ce-și doresc, mai ales dacă este vorba de un scop financiar sau sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți imaginea, dea  se pune într-o lumină bună prin seriozitatea de care dau dovadă.

Horoscop zilnic Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară urmează o perioadă în care va crește foarte mult interesul pentru spiritualitate și vor fi mânați să facă noi descoperiri, să înțeleagă sensul vieții. Mulți nativi vor dori să studieze, să învețe lucruri noi, să cerceteze noi domenii care sp le aducă mai târziu recunoaștere și o îmbunătățire a situației financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a purta un dialog cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui prin zodia Taur într-un sector financiar. Mulți nativi își vor canaliza energia pentru a-și atinge niște astfel de obiective, poate pentru a obține niște beneficii materiale, pentru a intra în posesia unei moșteniri, unor drepturi financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce multă pasiune în cuplu, în intimitate și mulți nativi vor simți nevoia să facă o schimbare de look.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor, zodia Taur fiindu-le zodie parteneră la modul general, în astrogramă. Astfel, nativii își vor canaliza atenția și energia asupra partenerului de viață, dorindu-și pasiune și trăiri intense alături de acesta. Totodată, urmează o perioadă în care sunt susținuți în colaborări, parteneriate profesionale și asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și consolideze relația de cuplu. Deși în unele cazuri pot exista și tensiuni, acestea vor fi stimulatoare și constructive.

Află și: Horoscopul norocoșilor. Care sunt cele 4 zodii au șanse mari să câștige marele premiu la Loto 6 din 49 în 2020

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Soarelui prin Taur în sectorul muncii și al sănătății. În următoarea perioadă, nativii vor munci foarte mult, vor fi determinați și responsabili și vor reuși să aibă realizări profesionale care, ulterior, să le aducă și câștiguri financiare. Totodată, vor observa o îmbunătățire a stării de sănătate, însă nu trebuie să-și consume toată energia la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a se relaxa, de a se detașa, dar, totodată, îi și responsabilizează vizavi de cei dragi și de o situație din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui prin Taur în sectorul iubirii și al activităților creative, distractive. Nativii vor fi dornici de flirt, vor cuceri cu ușurință și se vor implica în jocuri de seducție. Cei care sunt într-o relație au mari șanse să o consolideze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le stimulează cheful de a-și petrece timpul într-un mod cât mai util, dar totodată relaxant. Activitățile cu copiii vor prima pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt amprentați de acest tranzit al Soarelui prin Taur în sectorul familiei și al locuinței și pentru prima dată după mult timp, poate chiar pentru prima dată de când s-au impus restricțiile de ședere la domiciliu, nativii vor simți bucuria de a sta în propria lor casă, alături de cei dragi. Perioada următoare nu va mai fi resimțită cu atâta apăsare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce șansa de a-și declara sentimentele părinților și activitățile cu cei dragi care le sunt alături vor prima și vor aduce înălțare sufletească.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui în sectorul comunicării și acest aspect îi va face foarte dornici să se exprime sub orice formă. Nativii vor acea totodată și idei ingenioase despre cum să facă bani și pot cuceri mai ușor o persoană care le place. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deplasările care nu sunt obligatorii pentru că se întrevede dorința nativilor de a se plimba și ar putea avea conflicte cu autorotățile.