Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 aprilie 2020. Soarele intră în zodia Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 aprilie 2020. Soarele intră în zodia Taur

De: Alice Zotta 18/04/2020 | 20:49
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 aprilie 2020. Soarele intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 aprilie 2020 spune că astăzi, în Sfântă zi de Paști, nativii din zodia Taur au parte de ingresul Soarelui întocmai în zodia lor, tranzit care va dura aproximativ o lună de zile.

Citește și: Horoscop săptămânal 20 – 26 aprilie 2020. Taurii au parte de noi începuturi

Soarele este energia, reprezintă vitalitatea noastră, iar atunci când intră într-o zodie, practic o activează. Soarele intră azi în zodia Taur, zodie responsabilă cu finanțele și luxul, cu atașamentele sufletești, cu plăcerile și hedonismul, zodia capabilă să confere cea mai mare încredere emoțională, guvernată de planeta Venus, planeta iubirii și a banilor. Din această poziție, Soarele ne imprimă mai multă dorință de stabilitate, de statornicie, de fidelitate și loialitate, ne face mai muncitori, mai orientați câtre câștiguri și ne dezvoltă mai abitir simțul practic.

Soarele în Taur ne cere ancorarea în realitate, ne cere să fim mai chibzuiți cu finanțele, dar ne oferă și o foarte mare rezistență și perseverență în atingerea unor scopuri, mai ales dacă sunt financiare sau sentimentale. În iubire, această perioadă va fi despre încrederea în partener, ne vom exprima sentimentele cât mai frumos cu putință și vom aprecia sinceritatea. Totodată, vom deveni mai senzuali și mai atenți cu înfățișarea noastră. Pe de altă parte, Soarele în zodia Taur poate aduce și mai multă gelozie și posesivitate, încăpățânare, rigiditate și uneori chiar lene. Pentru că este vorba de un ingres deosebit, petrecut în prima zi de Paște, profităm de ocazie și vă urăm tuturor „Hristos a Înviat!”.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza energia în scopuri financiare în următoarea perioadă. Nativii vor fi dornici să-și îmbunătățească veniturile și vor dezvolta un simț aparte care le va permite să-și dea seama când este cazul să investească, să cheltuiască sau să facă i tranzacție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce foarte multă responsabilitate în modul de gestionare a finanțelor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Soarelui prin zodia lor, iar timp de o lună nativii vor fi energici, bine dispuși, dornici de muncă și de afirmare. Starea de sănătate se va îmbunătăți, vor fi captivanți pentru cei din jur și vor reuși să se facă plăcuți cu ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate ocazia de a-și îmbunătăți remarcabil imaginea prin corectitdine și promovarea valorilor morale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi amprentați de tranzitul Soarelui prin Taur pe o casă a subconștientului și mulți nativi se pot întoarce cu gândul la trecut, ca și cum nu se pot desprinde de o amintire, de o etapă de viață. Posibil ca unele frici financiare să-și facă apariția și să fie frământați de fel și fel de frânturi din foste povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie cumpătați, să nu facă excese și să profite de această zi de Paști pentru a se odihni.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui prin Taur prin sectorul prietenilor și mulți nativi vor fi dornici să stea de vorbă cu cei apropiați, să reia legături mai vechi și, fiind vorba de un sector responsabil cu mediul online, probabil vor petrece mare parte din timp conectați la internet. Totodată, se anunță o perioadă bună pentru a-și face planuri pe termen lung, pentru ca unproiect să prindă rădăcini și pot primi ajutor, susținere, de la o persoană din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le stimulează umanitarismul și mulți nativi s-ar putea implica în acțiuni caritabile.

Nu rata: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul carierei, iar acești nativi vor fi dornici de afirmare în perioada următoare. Vor munci foarte mult, se vor îndârji să-și atingă niște scopuri și vor fi foarte perseverenți în obținerea a ceea ce-și doresc, mai ales dacă este vorba de un scop financiar sau sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți imaginea, dea  se pune într-o lumină bună prin seriozitatea de care dau dovadă.

Horoscop zilnic Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară urmează o perioadă în care va crește foarte mult interesul pentru spiritualitate și vor fi mânați să facă noi descoperiri, să înțeleagă sensul vieții. Mulți nativi vor dori să studieze, să învețe lucruri noi, să cerceteze noi domenii care sp le aducă mai târziu recunoaștere și o îmbunătățire a situației financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a purta un dialog cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui prin zodia Taur într-un sector financiar. Mulți nativi își vor canaliza energia pentru a-și atinge niște astfel de obiective, poate pentru a obține niște beneficii materiale, pentru a intra în posesia unei moșteniri, unor drepturi financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce multă pasiune în cuplu, în intimitate și mulți nativi vor simți nevoia să facă o schimbare de look.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor, zodia Taur fiindu-le zodie parteneră la modul general, în astrogramă. Astfel, nativii își vor canaliza atenția și energia asupra partenerului de viață, dorindu-și pasiune și trăiri intense alături de acesta. Totodată, urmează o perioadă în care sunt susținuți în colaborări, parteneriate profesionale și asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și consolideze relația de cuplu. Deși în unele cazuri pot exista și tensiuni, acestea vor fi stimulatoare și constructive.

Află și: Horoscopul norocoșilor. Care sunt cele 4 zodii au șanse mari să câștige marele premiu la Loto 6 din 49 în 2020

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Soarelui prin Taur în sectorul muncii și al sănătății. În următoarea perioadă, nativii vor munci foarte mult, vor fi determinați și responsabili și vor reuși să aibă realizări profesionale care, ulterior, să le aducă și câștiguri financiare. Totodată, vor observa o îmbunătățire a stării de sănătate, însă nu trebuie să-și consume toată energia la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a se relaxa, de a se detașa, dar, totodată, îi și responsabilizează vizavi de cei dragi și de o situație din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui prin Taur în sectorul iubirii și al activităților creative, distractive. Nativii vor fi dornici de flirt, vor cuceri cu ușurință și se vor implica în jocuri de seducție. Cei care sunt într-o relație au mari șanse să o consolideze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le stimulează cheful de a-și petrece timpul într-un mod cât mai util, dar totodată relaxant. Activitățile cu copiii vor prima pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt amprentați de acest tranzit al Soarelui prin Taur în sectorul familiei și al locuinței și pentru prima dată după mult timp, poate chiar pentru prima dată de când s-au impus restricțiile de ședere la domiciliu, nativii vor simți bucuria de a sta în propria lor casă, alături de cei dragi. Perioada următoare nu va mai fi resimțită cu atâta apăsare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce șansa de a-și declara sentimentele părinților și activitățile cu cei dragi care le sunt alături vor prima și vor aduce înălțare sufletească.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui în sectorul comunicării și acest aspect îi va face foarte dornici să se exprime sub orice formă. Nativii vor acea totodată și idei ingenioase despre cum să facă bani și pot cuceri mai ușor o persoană care le place. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deplasările care nu sunt obligatorii pentru că se întrevede dorința nativilor de a se plimba și ar putea avea conflicte cu autorotățile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...