Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 decembrie 2020. Balanțele pot avea surprize sentimentale

Publicat: 17/12/2020 | 21:58

Horoscopul zilei de 18 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot avea parte de surprize în plan sentimental.

Nu rata: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Descoperă și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea săafle niște vești despre un prieten și să fie dezamăgiți de ceea ce aud sau, cel puțin, să cadă pe gânduri. Totodată, un dialog cu cineva din anturaj le poate ridica semne de întrebare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce idei foarte bune, ingenioase, soluții inedite în cazul unui proiect sau legate de o activitate pe care o desfășoară.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot auzi zvonuri profesionale, pot avea parte de momente neașteptate legate de sectorul profesional care să-i destabilizeze pe moment, însă să-i determine să le găsească imedit rezolvare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a-și pune în valoare niște talente, iar rezultatele pot fi apreciate de superiori, ceea ce-i determină să ia în calcul această variantă și pe viitor.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni lupăt pentru drepturile celorlalți, pentru convingerile pe care le au și își susțin punctul de vedere cu argumente bune, nonconformiste, inedite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se afirma prin ceea ce spun, de a-și face remarcat punctul de vedere în cadrul unui grup.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă idei foarte bune despre cum să-și valorifice un bun material. Nativii au perspective financiare pline de curaj și pleacă de la premise destul de optimiste, mai ales dacă analizează posibilitatea une investiții inedite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a clarifica un context legat de cheltuieli comune în cuplu sau în familie.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de surprize din partea persoanei iubite sau chiar au ocazia să ajungă la acorduri cu partenerii de afaceri, să-și clarifice niște planuri, proiecte comune cu asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dialoguri constructive și pline de veselie cu prietenii.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de fel și fel de dialoguri cu colegii de muncă, pot auzi vești, zvonuri profesionale acre să le ridice semne de întrebare, însă răspunsul final trebuie să vină de al superiori, cu care astăzi au o relație bună. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se afirma prin munca depusă, de a primi aprecieri în urma modului inedit de rezolvare a unui context de la locul de muncă.

Deescoperă și: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de momente plăcute în plan sentimental. Nativii au parte de surprize din partea persoanei iubite sau din partea copiilor și pot fi surprinși chiar de un dialog cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia celor siguri de a flirta mai mult și poate chiar de a cuceri pe cineva.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de situații care vizează casa, bunurile de patrimoniu, actele legate de aceste contexte și pot avea răspunsuri neașteptat de bune, mai ales dacă le așteaptă din partea unor instituții. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce vești și informații surpinzătoare despre cineva din familie.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să poarte un dialog important în cuplu, un dialog constructiv în urma căruia să vină cu soluții inedite la o problemă pe care o au. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în negocieri și în dialogurile cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații. Posibile premise pentru semnarea unor noi contracte.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să primească o sumă de bani care să-i bucure și pentru unii poate fi chiar neașteptată. Posibil să fie vorba de o primă, un bonus, o remunerație sosită în urma unei activități prestate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia, totodată, să-și achite o datorie, să facă o plată amânată.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de o zi foarte bună în plan sentimental. Nativii comunică impecabil cu persoana iubită, își exprimă sentimentele și se bucură de surprize frumoase și momente neașteptate cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia celor singuri de a flirta mai mult.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de o zi în care energia va fi destul de scăzută, mai ales dacă nativii nu s-au odihnit suficient sau dacă au afecțiuni cronice pentru că acestea se pot face resimțite acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate accentua nevoia de interiorizare, dar și o oarecare stare de anxietate.

Vezi și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro