Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 martie 2020. Mercur reintră în zodia Pești

Publicat: 15/03/2020 | 20:01

Horoscopul zilei de 16 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea, din nou, parte de ingresul lui Mercur în semnul lor.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor, iar atunci când tranzitează zodia Pești multe din calitățile sale sunt slăbite, nesimțindu-se bine în acest semn. Însă, având în vedere că este pentru a treia oară când va trece prin acest semn, prima oară a trecut în mers direct, apoi în mers retrograd, este clar că se vor clarifica multe situații din trecut, situații cărora nu le găseam rezolvarea până acum. Mercur va sta în zodia Pești până pe data de 11 aprilie, când va intra în Berbec.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia începând de astăzi și în perioada următoare să-și reanalizeze trecutul, să-și rememoreze amintirile și nu este exclus ca nativii să treacă prin frământări și neliniști sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu se panicheze, să nu dezvolte frici și temeri fără fundament și să încerce să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, acest tranzit reluat prin Pești al lui Mercur, va aduce ocazia reflectării cu mai multă atenție, empatie și înțelegere la relația cu prietenii și, totodată, le va aduce nativilor șansa de a-și analiza din alt unghi niște planuri de viitor, niște proiecte îndrăznețe pe care le au în vizor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce mai multă apropiere sufletească de cei dragi, mai multă dorință de comunicare.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 16 – 22 martie 2020. Leii învață lecții dure în relații)

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să vadă din alt unghi o situație profesională, legată de carieră. Mercur, întocmai guvernatorul lor, îi va sprijini în conturarea unei imagini favorabile în fața celorlalți și le va înlesni accesul la public. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă nativilor o abilitate extraordinară de a evita conflictele și de a susține discursuri publice.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu acest tranzit al lui Mercur prin Pești să-și dea seama cu ce principii, valori de viață și mentalități vor să meragă mai departe. Totodată, vor realiza că trebuie să mai studieze pentru a ajunge să se dezvolte profesional și chiar vor putea să înceapă documentarea în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești din străinătate.

Horoscop zilnic Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu, revenirea lui Mercur în Pești îi ajută să-și clarifice o situație financiară. Posibil ca acum nativii să găsească soluțiile pentru a ieși dintr-un impas financiar, pentru a intra în posesia unui bun material, unei moșteniri, pentru a obține un astfel de drept care li se cuvine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dialoguri intime sau pe teme legate de sexualitate.

(VEZI ȘI AICI: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020)

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, întocmai guvernatorul lor, reintră în sectorul relațiilor, iar cei născuți în zodia Fecioară au șansa să lămurească o situație în viața de cuplu, în căsnicie, au șansa să ajungă la un numitor comun, la o înțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în negocieri și este posibil ca unii nativi să semneze noi asocieri, să lege noi parteneriate în perioada următoare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie mai atenți la echilibrul dintre muncă și sănătate. Relațiile cu colegii vor fi bune, comunicarea cu superiorii se va îmbunătăți, însă nu trebuie să se epuizeze în îndeplinirea sarcinilor și atribuțiunilor de la job. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o liniște interioară de care aveau nevoie, o stare psihică optimistă și încurajatoare și toate acestea se vor răsfânge în chip pozitiv și asupra sănătății.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa să-și consolideze povestea de dragoste, iar cei singuri vor putea, poate chiar prin intermediul internetului, să-și găsească pe cineva pe placul lor. Nativii s-ar putea să facă mari declarații de dragoste, să-și recunoască sentimentele în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o îmbunătățire a atitudinii față de copii. Totodată, unele pasiuni, hobby-uri pot fi reluate acum.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur revenit în zodia Pești le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a-și îmbunătăți comunicarea și relația cu membrii familiei. Vor exista apropieri între nativi și părinți în această perioadă, iar dialogul va fi unul sincer și empatic. Pe de altă parte, se vor intensifica discuțiile privind un bun de patrimoniu, o casă, privind locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a rezolva o situație ce ține de acte, cel mai probabil acte de casă.

(NU RATA: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020)

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Mercur întocmai în sectorul comunicării, iar nativii vor reuși să interacționeze mult mai bine cu cei din jur, vor reuși să se apropie de subiectele delicate pe care până acum le-au evitat și vor fi foarte susținuți în negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține discursurile publice și deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea șansa pe parcursul acestui tranzit al lui Mercur prin Pești de a descoperi noi soluții de a face bani sau nativii vor reuși să descopere o nouă strategie, mult mai înțeleaptă, de a-și administra finanțele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în negocierile salariale și în revendicarea unei sume de bani, a unei datorii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea șansa, cu Mercur în tranzit a treia oară în anul acesta, prin semnul lor să înțeleagă niște subtilități, să vadă latura ascunsă a lucrurilor. Nativii se vor bucura de inspirație, intuiție și o mare capacitate de clarviziune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce presimțiri și premoniții și îi sfătuiește să le asculte.