Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019. Vărsătorii pot avea probleme cu autoritățile

Publicat: 15/12/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot avea probleme cu legea, cu autoritățile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de foarte multă creativitate și spirit artistic. Nativii își vor putea folosi calitățile la muncă pentru a se face remarcați, iar pe de altă parte, pot folosi ideile pe care le au pentru a face planuri ingenioase de sărbători. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le stimulează dorința de a se face remarcați prin cuvinte, vorbe înțelepte și declarații de dragoste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Cel mai probabil, cei născuți în zodia Taur vor fi constrânși de niște obligații de familie sau care au legătură cu activitățile gospodărești. Pentru unii poate fi vorba de curățenie de sărbători, însă pentru alții poate fi vorba de rezolvarea unor probleme locative, legate de acte, documente, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă energia necesară pentru aface față cu brio provocărilor care vin din partea rudelor, apropiaților.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni care dețin funcții, susțin ședințe sau discursuri publice, ziua de azi va veni cu încununarea unei acțiuni cu succes. Nativii pot primi recunoaștere pentru un proiect. Pe de altă parte, tendința de autoritate și de impunere în fața celorlalți va fi de bun augur, Gemenii reusșind să-și recapete valoarea în ochii celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține puterea de convingere și dialogul, comunicarea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot reuși astăzi să reglementeze o chestiune care ține de acte, documente sau chiar de propriul lor sistem de salarizare. Nativii pot descoperi nereguli în sistemul de plată în cazul unor colaborări, asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține puternic pe aceia care se află în mijlocul unui proces, partaj, litigiu.

Citește și: Horoscop săptămânal 16 – 22 decembrie 2019. Vărsătorii caută să evolueze spiritual

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Leu vor fi energici, activi și se vor implica în toate contextele din jurul lor. La locul de muncă vor face impresie bună și pot primi laude. Nativii se vor simți în formă, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și folosească momentele de mibilizare pentru a încheia niște proiecte mai vechi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Fecioară ziua de azi nu va fi una prea plăcută din punct de vedere psihic și emoțional. Nativii își fac gânduri, griji cu privire la o situație din trecut care s-ar putea repeta. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și analizeze situația, să-și răspundă sincer la problemele existențiale pe care le au, însă să nu ia decizii radicale cu privire la viitorul lor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a analiza totul în jurul lor cu superficialitate, iar pe de altă parte de a-și manifesta o atitudine de superioritate vizavi de cei din jur. Nativii vor dori să-și arate autoritatea, să se impună ca lideri într-un grup. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să renunțe la orgoliu și la simțirile pătimașe pe care le canalizează într-o direcție greșită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de multă ambiție și perseverență în atingerea unui scop profesional. Totodată, nativii vor primi laude, aprecieri și poate fi, pentru mulți dintre ei, un moment al succesului în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a primi o primă, un bonus, un premiu, o distincție.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2019

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Un plan (cel mai posibil profesional, legat de locul de muncă sau de un proiect extra) pe care cei născuți în zodia Săgetător îl dezvoltă de ceva vreme acum poate da roade. Nativii vor simți nevoia să iasă în față și să se afirme. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și canalizeze în mod constructiv ambițiile de moment.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor reuși să depășească ziua de azi fără multe contexte problematice sau gânduri iscoditoare. Nativii vor fi liniștiți și se vor preocupa mai mult de propriul lor confort. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce niște dialoguri pe teme financiare, însă mai puțin semnificative ca impact. Posibil să fie vorba doar de niște calcule personale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Se cere multă diplomație și mult tact în abordările profesionale pe care le au de înfruntat astăzi cei născuți în zodia Vărsător. Nativii sunt predispuși la conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea probleme inclusiv cu legea și le cere prudență și control, dar mai ales respectarea regulilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019

Sarcinile de serviciu pot fi percepute nu doar ca acaparante, dar și ca suplimentare, iar cei născuți în zodia Pești se pot scandaliza în fața șefilor sau a colegilor. Nativii pot simți că îndeplinesc o muncă pentru care nu sunt plătiți, care nu intrî în atribuțiunile din fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează să nu lase orgoliul să pună amprenta asupra modului în care-și desfășoară activitatea profesională.