Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020. Balanțele pot avea probleme de sănătate

Publicat: 14/01/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea confrunta cu dificultatea de a se integra la locul de muncă, de a se supune unui program, fie el și lejer. Nativii pot simți nevoia de a se elibera de tot ce-i constrânge și-i pune în obligativitatea de a face ceva ce nu-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă atenție la sănătate. Nativii se pot confrunta cu probleme gastrointestinale, hepato-biliare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur pot simți nevoia de a se detașa de o situație sentimentală, în unele cazuri chiar de a se îndepărta de partener, însă nu vor dori o ruptură sau despărțire, motiv pentru care vor fi foarte atenți la modul în care pun problema. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și îndrepte atenția asupra activităților fizice și chiar creative. De aici își pot lua doza necesară de liniște psihică, dar și de energie fizică.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Se întrevăd conflicte în familie, iar cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea afla la mijloc, dar nu ca mediatori, într-un conflict ce vizează părinții și partenerul de viață sau, dacă sunt părinți, între ei și perechea copiilor. Pot fi, în unele cazuri, aduse în discuție mutarea și schimbarea domiciliului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce stres relațional și o stare de spirit destul de proastă pe care o pot manifesta și în jurul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac sunt foarte atenți la ceea ce vorbesc cu cei din jur. Nativii încearcă să păstreze discreția și să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce comunică cu ceilalți, în special dacă este vorba de cunoscuți ocazional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce deplasări în apropiere de casă cu ocazia unor soluționări în cazul nativilor care interacționează cu instituțiile statului.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Preocupările privind situația financiară îi scot din ritm pe cei născuți în zodia Leu. Nativii fie trebuie să se supună unor reglementări noi, fie își fac niște calcule din care rezultă că trebuie să se supună unor restricții. Unii Lei vor încerca să obțină o sumă de bani, însă rezultatul va fi fără ecou. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și sisteze cheltuielile majore deocamdată și să-și conserve pe cât posibil bugetul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa astăzi de a vedea adevărata față a unor persoane, de a înțelege realitatea din spatele unei situații, de a descifra corespunzător un mesaj. Nativii pot fi excesiv de restrictivi cu propiile lor dorințe și pot întinde coarda până la a fi catalogați ca fiind zgârciți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și facă niște calcule corecte și obiective și să aibă grijă la modul în care relaționează cu cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Starea de sănătate poate fi destul de vulnerabilă astăzi, iar cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să evite suprasolicitarea psihică și fizică. Nativii se pot lăsa măcinați de gânduri sumbre legate de evoluția unui tratament sau de traiectoria unei boli. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să caute soluții în zona terapiilor complementare, a remediilor naturiste și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea nevoie de sfatul și raționamentul lucid al celor din jur pentru a lua o direcție într-o situație, într-un context, într-un plan pe care-l au în desfășurare. Nativii pot fi sprijiniți de prieteni în demersurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le susține activitățile de grup și îi favorizează pe cei cu preocupări comune să închege un proiect.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, ziua de azi aduce multă organizare, responsabilizare și conștiinciozitate în modul în care-și manifestă profesia. Nativii vor avea nevoie de mai multă sârguință și seriozitate în punerea în aplicare a unor intenții ce survin din exercitarea funcției. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu exagereze cu autoritate nici la locul de muncă, nici în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie nevoiți, constrânși de o situație și să se apuce de studiu, să se apuce de învățat său de aprofundat un domeniu de care au nevoie în ascensiunea lor profesională. Nativii vor avea capacitatea de a se autoevalua corect și destul de sever și obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atențonează că pot da un test, examen, interviu sau pot avea parte de concurență acerbă la locul de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător se pot preocupa de sectorul financiar, de recuperarea unui bun material, de obținerea unei moșteniri sau, cel puțin, se vor rezuma la a trasa direcția într-un astfel de demers. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține pe nativii care întreprind demersuri pentru a obține un împrumut, un credit sau pentru a reglementa o plată, posibil de natura taxelor și impozitelor, facturilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt foarte bine susținuți în negocieri, însă trebuie să aibă grijă la relațiile parteneriale, cu asociații sau colaboratorii, care pot fi ușor tensionate astăzi. Nativii care vor aborda calmul, diplomația în comunicare vor avea de câștigat și se vor dovedi parteneri de afaceri de încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce conflicte în cuplu, însă nativii vor evita implicarea în tensiuni și luarea deciziile radicale. Indisponibilitate față de o propunere de împăcare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 IANUARIE 2020. SCORPIONII SE POT ÎNDRĂGOSTI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020