Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 decembrie 2020. Venus intră în zodia Săgetător

Publicat: 14/12/2020 | 22:26

Horoscopul zilei de 15 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 15 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător au parte de ingresul planetei Venus în zodia lor, cu impact benefic asupra vieții personale.

Venus, planeta iubirii și a armoniei, va intra astăzi în zodia Săgetător, zodie pe care o va tranzita până pe data de 8 ianuarie 2021. În toată această perioadă vom fi susținuți în relațiile sentimentale, mai ales că la momentul ingresului, Venus se află în aspect de susținere întocmai cu Jupiter, Marele Benefic și guvernatorul Săgetătorului, deci are porțile larg deschise.

În toată această perioadă vom fi mai interesați să dezvoltăm o viziune comună cu partenerul de viață, să evoluăm împreună și să facem progrese în relațiile noastre, indiferent de natura lor. Von căuta să empatizăm la nivel de principii și mentalități și ne vom simți mai atrași de parteneri cu care împărtășim aceleași convingeri. Îndă, o doză de libertate în exprimare și de independență în cuplu nu ar strica acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte interesați să dezvolte o viziune comună în cuplu, iar acum vor avea curaj să poarte acele dialoguri despre viitorul relației pe care le-au tot amânat. Este important pentru nativi să-și stabilească orizonturile relaționale, așteptările pe care le au de la relația lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține puternic în dezvoltarea personală și profesională și pot lua decizia în această perioadă să învețe ceva nou, să-și îmbunătățească niște cunoștințe deja acumulate.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul intimității, prin urmare, pentru nativi va urma o perioadă în care vor reaprinde flacăra în cuplu și vor căuta să dea alt curs unei relații intime sau ascunse, neoficiale. Cei singuri, dar și cei care fac parte din relații, vor simți nevoia de mai multă aventură și noi experinețe sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că tot acest tranzit venisuian prin Săgetător le poate aduce câștiguri materiale neașteptate, însă nu în urma muncii depuse de ei, ci din fel și fel de speculații, de exemplu, din moșteniri, economii, dobânzi, litigii, partaje.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor și nativii vor avea ocazia majoră de a-și îmbunătăți conexiunea cu cei din jur, fie că este vorba de partener de viață sau de colaboratori și asociați. Pot veni noi contracte profesionale sau actualelel contracte îi pot pune într-o luminămai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a purta un dialog important în cuplu și astfel de a-și defini întocmai direcția de viitor alături de partener.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relațiile cu colegii și să obțină diferite avantaje, beneficii la locul de muncă sau de pe urma acestuia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia îmbunătățirii stilului de viață prin schimbarea unor principii alimentare, în special, dar și prin mai multă odihnă și reorganizarea programului.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus întocami prin sectorul iubirii, al copiilor și al creativității. În toată această perioadă, nativii își vor îmbunătăți semnificativ viața sentimentală, relația cu copiii și își vor da frâu liber activităților creative, unor pasiuni și talente. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un dialog curajos, un flirt cu o persoană care le place, mai ales că în toată această perioadă cei singuri au șansa să înceapă o nouă poveste de iubire.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și îmbunătățească semnificativ relația cu membrii familiei și să ajungă la o viziune comună asupra unor bunuri de patrimoniu sau asupra unei mutări. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a purta dialoguri importante despre un bun material, poate o moștenire. Unii nativi vor avea ocazia în această perioadă să-și valorifice o moștenire, un bun material și chiar să-și cumpere o casă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de tranzitul lui Venus, guvernatoarea, lor, prin sectorul comunicării. Dincolo de faptul că-și vor îmbunătăți relaiile și modul de socializare cu cei din jur, nativii vor avea ocazia de a obține beneficii din activitățile oratorile, chiar beneficii materiale din negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să se împace cu cineva drag sau să aibă câștig de cauză într-o dezbatere.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea relațiilor lor, prin sectorul financiar. Pentru nativi, pe de o parte acest tranzit va fi benefic în negocierile contractuale, iar pe de altă parte le poate aduce ocazia îmbunătățirii veniturilor din diverse activităț. În cuplu vor fi mult mai interesați de dialoguri pe teme ezoterice sau legate de definirea unor vizuni de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia reglementării unui context financiar, salarial, în cazul în care au fost defavorizați.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de ingresul lui Venus întocmai în zodia lor. Nativii vor avea ocazia în perioada urmtoare să-și îmbunătățească viața personală și relațională, dar și cea socială. Vor reuși să-și îmbunătățească, să-și schimbe niște principii și convingeri relaționale astfel încâtsă ajungă pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va aduce ocazia îmbunătățirii stării de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor putea profita de acest tranzit al lui Venus prin Săgetător pentru a se împăca cu trecutul, pentru a ierta pe cei care le-au făcut rău, pentru a depăși dezamăgiri, mai ales sentimentale. Este o perioadă de evoluție spirituală, de apropiere de spiritualitate de care nativii se vor bucura din plin și pt chiar simți ajutorul divin în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor deveni, odată cu acest tranzit al lui Venus prin Săgetător, mai atenți la nevoile celorlalți, mai empatici și mai dornici de activități umanitare. Toate acțiunilor lor caritabile vor avea ecou și se vor întoarce înzecit asupra nativilor. Proiectele personale, de grup, se vor bucura de beneficii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane importante sau de a se reîntâlni cu persoane importante din trecutul lor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea toată susținerea în următoarea perioadă pentru a-și îmbunătăți situația profesională și imaginea, reputația. Nativii vor face pași extrem de importanți în cariera lor și își vor atinge cu mai multă ușurință obiectivele propuse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia unor discursuri publice de impact sau unor dialoguri cu superiorii în urma cărora vor primi laude, aprecieri și chiar prime sau alte beneficii materiale.