Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 martie 2020. Peștii sunt dezamăgiți

Publicat: 13/03/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 14 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot fi dezamăgiți de un context, de o situație sau de o persoană dragă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați de situația financiară. Nativii fac calcule, achită utilități și facturi urgențe și pun bani deoparte. Totodată, se întrevede efortul de a menține pe linia de plutire niște interesa materiale pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce discuții pe tema unor bunuri de patrimoniu, moșteniri, pe tema posibilității de a iniția un proces.

Horoscop zilnic Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur continuă tumultul sentimental și este de preferat să evite pe cât posibil dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită, dar și întrunirile de orice fel cu partenerii de afaceri cu care ar trebui să negocieze contracte, asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce gelozii și frământări sufletești, în special în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu vor avea o zi foarte bună din punct de vedere profesional. Se întrevăd probleme care țin de locul de muncă, neplăceri și nemulțumiri venite pe neașteptate și care-i pun pe nativi în necesitatea de a se mobiliza din timpul liber. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea probleme de sănătate, de natură hormonală, posibil inclusiv pe bază de stres.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac trăiesc cu intensitate maximă o situație din viața de zi cu ci cu care se confruntă. Nativii sunt mai sensivili și emoționali în prima parte a zilei și este de preferat să nu ia decizii radicale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce amânarea unei activități programate, poate competiție sportivă, poate concurs de talente la care nativii ar fi trebuit să participe cu copiii.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea ca cei născuți în zodia Leu să se confrunte cu unele neplăceri ce țin de gospodărie, de activitățile casnice. Posibil ca aparatura să se strice sau ceva din casă să aibă nevoie urgentă de reparație. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite dialogurile în contradictoriu și reproșurile, acuzele adresate membrilor familiei.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se impun cu mult aplomb în dialoguri și discuții, negocieri, își impun punctul de vedere și cer să fie luați în seamă. Nativii nu vor îngădui lipsa de moralitate și corectitudine în situațiile cu care au de-a face. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce amânarea unei deplsări sau a unei negocieri, întruniri.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie îngrijorați cu privire la situația financiară, la un drept salarial care li se cuvinte, remunerație, pensie, ajutor de șomaj. Nativii pot lupta pentru a obține un împrumut sau a primi returnarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite cheltuielile care nu sunt urgențe.

Horoscop zilnic Scorpion

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți chiar în apele lor. Nativii se vor consuma cu diferite gânduri, vor avea îndoieli, își vor pune fel și fel de întrebări, însă abia către seară pot avea o viziune mai clară a situației. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu acționeze sub impulsu momentului. Pot fi extrem de subiectivi astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor experimenta stări de neliniște și agitație interioară, iar prima parte a zilei poate fi foarte intensă din acest punct de vedere, prin urmare nativii ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a evita gândurile negativiste și pesimiste. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că se pot confunta cu dereglări hormonale pe fond de stres și le cere cât mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tensiuni în relațiile de prietenie și nu este exclus ca nativii să impună unele reguli noi și stricte vizavi de cei din anturaj. Cineva îi calcă pe coadă, îi enervează și aceștia nu vor accepta compromisuri sub nicio formă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate da peste cap un plan avut, le poate amâna un proiect.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să întâmpine dificultăți legate de muncă, de modul în care-și desfășoară activitatea, legate de felul în care trebuie să-și ducă la bun sfârșit niște sarcini, iar acest context va fi resimțit cu precădere de nativii care dețin funcții de conducere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă mai multă grijă la imagine, la modul în care lasă să fie percepuți de cei din jur.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea ca cineva din anturajul apropiat, o persoană pe care o stimau și în care aveau încredere să-i dezamăgească profund pe cei născuți în zodia Pești. Nativii au parte de vești mai puțin plăcute legate de străinătate sau de o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și întoarcă atenția, să-și canalizeze energia către spiritualitate și credință. Vor simți că fac față mai ușor presiunii de moment.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16 – 22 MARTIE 2020. LEII ÎNVAȚĂ LECȚII DURE ÎN RELAȚII

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2020