Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 august 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Publicat: 12/08/2020 | 20:03

Horoscopul zilei de 13 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2020 spune că nativii din zodia Vărsător pot cunoaște o persoană care să le capteze interesul și atenția.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 AUGUST 2020. TAURII FAC REEVALUĂRI SENTIMENTALE ȘI FINANCIARE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o bună capacitate de comunicare și înțelegere a celorlalți. Nativii fac schimb de idei cu cei din jur, oferă și primesc informații prețioase, de ajutor, și se exprimă cu mare ușurință chiar și în dialogurile cu persoane necunoscute. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a cunoaște oameni noi, poate chiar într-o scurtă deplasare, vizită.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de discuții pe teme financiare, dialoguri menite să le consolideze veniturile, posibil chiar negocieri salariale sau legate de o remunerație primită în urma unei munci depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești bune în acest sector al banilor, chiar posibilitatea monetizării unui talent și teama nativilor legată de siguranța materială se poate dizolva.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte comunicativi, bine dispuși, puși pe glume și detașați de stresul cotidian. Nativii pot rezolva situații delicate prin dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține pe cei care dau examene, susțin discursuri sau doresc să se afirme într-un cadru oficial, public.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o furtună de idei, unele productive și constructive, altele temătoare și restrictive. Nativii nu trebuie să ia astăzi (și nici mâine) nicio decizie importantă pentru că poate fi superficială și o pot regreta ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute relaxarea, detașarea de stres și plimbările pot fi un bun remediu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de întâlniri cu prietenii, participă la evenimente în anturaj, se distrează și se simt bine reușind să se deconecteze de la stresul cotidian. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a cunoaște noi persoane și de a lega prietenii de lungă durată. Unii nativi negociază, discută un plan, poate chiar un plan de vacanță.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șanse mari să facă impresie foarte bună în fața șefilor printr-un dialog susținut, sau prin participarea la o ședință sau pur și simplu prin transmiterea unei idei, soluții la o problemă profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic nativii care dau interviuri sau negociază un statut, discută despre o funcție.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță caută răspunsuri, se tocmesc, nu se contrazic, dar cercetează cu mare atenție un context. Pentru unii nativi este vorba de schimb de impresii și păreri pe marginea unui subiect, în timp ce pentru alții este vorba de nevoia de a vedea din alt unghi o situație, de a o înțelege la alt nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a discuta despre o călătorie, vacanță.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ocazii să-și pună în ordine o situație financiară sau patrimonială, chiar și dacă va fi nevoie să apeleze la reprezentanți ai instituțiilor statului sau la un context juridic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce multă intuiție, creativitate, inspirație în luarea celor mai bune decizii.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să discute cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri despre situații care-i frământă și care necesită rezolvare imediată. Sunt susținuți în dialog, însă atenție la impunerea autorității în cazul asociaților și colaboratorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a rezolva o chestiune contractuală, de a negocia termenii și condițiile unui act, document oficial.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să rezolve chestiuni ce vizează locul de muncă, să discute calm și amabil cu colegii și chiar să înlăture unele tensiuni preexistente. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o stare de sănătate mai bună, inclusiv o stare de spirit care le favorizează cheful de comunicare și dialog.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt veseli, glumeți, detașați de toate problemele cotidiene și cu chef de distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia celor singuri de a întâlni un posibil partener în cazul unei ieșiri, petreceri, distracții. În cuplu, dialogurile cu persoana iubită sunt constructive și se pot rezolva neînțelegeri mai vechi, se pot clarifica nelămuriri.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești discută cu familia, pun la cale planuri, unii de reamenajare a casei și de responsabilizare a activităților gospodărești, alții de vacanță. Unii Pești planifică o vizită la rude, în locurile copilăriei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra sănătății, în special pe nativii care au probleme de natură cardiovasculară și care acum ar trebui să se menajeze mai mult. Se recomandă mai multă relaxare și odihnă.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020)

Citește și...