Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 aprilie 2020. Berbecii pot pierde o funcție

Publicat: 12/04/2020 | 20:24

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot trece prin momente riscante care le pun sub semnul întrebării o funcție sau imaginea profesională.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să treacă printr-un moment delicat care vizează funcția sau statutul lor. Nativii pot fi puși în ipostaze compromițătoare la locul de muncă sau într-un cadru profesional și se cere foarte mare atenție la atitudine. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite impunerea autorității cu orice preț, context impactant zilele acestea, și să caute echilibrul, înțelegerea, armonia. Povară mare pe umerii celor care dețin responsabilități majore în firme sau funcții înalte.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot trece printr-un punct fierbinte în ceea ce privește concepțiile, ideologiile și filozofiile lor de viață. Pot apărea schimbări majore, resimțite intens, la nivel profund spiritual. Unii nativi se pot supune restricțiilor, în timp ce alții pot întâmpina dificultăți. Important de punctat este că mulți nativi vor simți din interior să cedeze, să renunțe la ceva, iar aici poate fi vorba de cursuri, poate fi vorba de un domeniu pentru care s-au pregătit, chiar poate fi vorba de locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi avertizează că pot trece, chiar și zilele următoare, prin adevărate drame de conștiință, dar toate cu rol evolutiv.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec prin aprige confruntări legate de un subiect financiar, cel mai probabil o moștenire, litigiu, partaj, proces legat de bani și bunuri materiale. În majoritatea cazurilor nativii nu vor fi mulțumiți de decizia instanței sau a persoanei care reprezintă o autoritate în această dispută. Posibile limitări, blocaje financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce tensiuni în reșația intimă, nu neapărat fiind vorba de cuplu, căsnicie.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor trece, din nou, prin probleme legate de relațiile cu cei din jur, vizați fiind partenerul de viață sau colaboratorii, asociații. Nativii vor simți din plin limitările unor acțiuni menite să-i apropie, vor simți imposibilitatea de a ajunge la un consens, la un acord în cuplu, la o împăcare și deja vor resimți o supraepuizare, o stare de nervi accentuată de tensiunile constante de până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce discuții legate de divorț și rupturi în relațiile de lungă durată.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot întâmpina blocaje, restricții și greutăți în desfășurarea activităților curente. Senzație de suprasolicitare și epuizare psihică. Contextul se poate răsfrânge negativ asupra stării de sănătate și pe mulți nativi îi poate afecta acest aspect destul de serios pe fondul unor afecțiuni preexistente. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să caute să-și ușureze toate sarcinile pe care le primesc și să acorde atenție odihnei. Fără activități impulsive care pot provoca lovituri și accidentări!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să resimtă, mai ales la nivel afectiv și emoțional, o cumplită limitare relațională, partenerială. Fie ca și cum un partener de pleacă din viață, iar, în context repetitiv, fie ca și cum nu reușesc să închege o relație de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atebționează că limitarea poate avea legătură și cu activitățile distractive, recreative pe care le desfășoară.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se dedică unor activități casnice și gospodărești care nu le aduc nicio plăcere și nicio satisfacție. Contextul este încărcat de obligativitate și limitat de constrângerile contextului social. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce multor nativi, în special celor singuri, suferințe legate de faptul că sunt privați de membrii familiei.

Horoscop zilnic Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua de astăzi, dar cu influențe și mâine, poate aduce o puternică stare de interiorizare, o puternică dorință de închidere în ei înșiși. Nativii nu vor fi dispuși să vorbească cu nimeni, ci doar cu ei înțiți. Gânduri profunde, transformatoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite pe cât posibil deplasările și semnarea oricăror contracte, acte.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător resimt acut niște blocaje financiare, limitări atât în plata unor servicii, produse, cât și în primirea unei sume de bani. Poate fi vorba inclusiv de o tăiere salarială, o micșorare a unui comision, tăierea unei prime, unui bonus. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o dorință intensă de a face o schimbare profesională, de a pleca sau cel puțin colabora cu un domeniu mai profitabil financiar.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, însă acest aspect nu le mai este la fel de benefic ca altă dată având în vedere că încă se resimte influența puternică a conjuncție Jupiter-Pluton în semnul lor. Practic, atât azi, cât și mâine, Luna va accentua puternic niște trăiri interioare, care vor fi resimțite ca apăsătoare, limitative și restrictive. Mulți nativi vor simți că orizonturile profesionale se închid. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să facă un efort și să privească cu mai mai mult optimism către viitor. Atenție la relațiile de familie care pot fi încordate și pot reprezenta un factor în plus de disconfort.

Horoscop zilnic Vărsător

Este o zi cu puternic impact emoțional, dar mai ales psihic pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii pot trece prin drame de conștiință, prin analize și reanalize profunde ale trecutului și se pot confrunta într-un mod destul de impactant cu amintiri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să se dedice unor activități care le fac plăcere, să iasă la aer respectând cu strictețe restricțiile impuse de autorități și să evite gândurile sumbre. Posibil să aibă tendința de ipohondrie cu privire la o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta cu trăiri intense care sunt legate de o dezamăgire relațională, legată de un prieten sau de un partener de viață. Nativii pot fi limitați, blocați de context pentru a desfășura anumite activități care vizează acest segment sau care au legătură cu un plan, proiect de viitor și care le provoacă multă tristețe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că s-ar putea să edscopere o latură ascunsă a cuiva drag și acest aspect să le răstoarne credințele și crezurile și să le aducă puternice trăiri interioare, chiar transformatoare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 APRILIE 2020. SCORPIONII TREC PRIN TRANSFORMĂRI PROFUNDE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2020